Ocemo nick, hocemo nick!!!
Ocemo nick, hocemo nick!!!
TAKUMI
Ja kad sam prodavao moja kola trazio sam od vlasnika da prevede auto na sledecu registraciju i to sam im odmah rekao kada su kupovali auto. Ne razumijem ljude koje voze godinama auto na tudje ime ili jos gore bivse vlasnike koje to dozvoljavaju sebi.
Napisase mi prijavu za nenosenje vozacke na 20 metara od kuce. Krenuo do grada i zaustavlja me a sam krenuo. Zimske gume, pancir, lanci, prva pomoc, trokut, sijalice, sve trazi, sve imam. Reko evo auto odje, treba mi maksimum minut da odem do kuce i da je donesem jer mi je ostala u drugu jaknu, i ne jebe co'ek. Jos poce da se *****, zove stanicu da mi provjerava maticni broj, o jadu da radi.. Ciganisanje klasicno i cine sve da ovom narodu nesretnom uzmu i zadnji cent iz dzepa.
Slazem se.
Mene pod istim okolnomstima prije neki dan oprosti iako nisam imao jednog jedinog dokumenta kod sebeIma dobrih i razumnih momaka jos medju saobracajce
![]()
Ima ali su rijetki,ili ja ne nailazim na takve.Meni su prije tri mjeseca oduzeli vozacku kod Voli-ja u Tolosima isao sam 82 Kmh.Ajde mozda su i trebali,sve je ok zakon ka za tebe ka za mene,ali dok mi je pisao prijavu ,cojek je prosao sigurno i 100 Kmh ,i jos je radar uperio u njega bio i nista ovaj mu je samo ablendoavao.I ja ga pitam sto je ovo druze,on se pravi lud ka da ga nije vidio samo mi je zao bio sto u taj momenat ne izvadih tel to da snimim ali jbg.Dakle ,zakon nikad nije bio i nece bit isti prema svima,dok tako ne bude moje ogarnicenje ce i dalje Dalmatinskom da bude 120 kmh :applause:
Always Outnumbered,Never Outgunned
znaci vise saobracajne nekulture nisam vidio nidje do u albaniji... jutros sam bio do tirane... to je tamo anarhija.. preticu policju preko pune... kruzni voze kontra.... tamo dje su dvije trak guraju se po cetvroro..u kruzni niko ne sisa tebe koji si vec tu..svi ulaze i ne staju..da ne ukocim polomio bi me neko...ma to da mi je neko pricao vjerovao nebi... ogranicenje 50..a svi voze po 120 makar na otvoreno... policija na svakih 20-30km stoji... ali bez radara... a kad udje u cg u roku od 5km od granice te sacekaju dvije kontrole...
Ovako, nije ti "strumf" kriv, kriv si ti, kupio si auto a nisi vlasnik auta, nisi preveo auto na sebe. Vozis tudje auto. Vlasnik auta ima kazni i naravno ne isplati mu se da registruje auto, ti ispastas zbog svoje krivice, a ne njegove, ti si taj koji nisi preveo auto.
To je jedno, drugo "gavran glibavi" radi svoj posao, isto kao sto bi ga i ti radio da si odabrao poziv policajca i zapao da radis u saobracajnu policiju. Ne nosis dokumenta, ti si napravio prekrsaj, sta ti je ko kriv ? Krivi su ti sto ti ne gledaju kroz prste, krivi su sto nisu pristali na mito?
Nezreo si
Od momenta kad me ne bi zaustavljali rutinski, poskidao bih zimske gume, auto vise nikad ne bih registrovao, jer kako ce znati jesam li registrovan ako me ne zaustave...
Njak Njak Njak
vi i dalje pricate o "rutinskoj kontroli" i to istu pricu....
Pecat (od radnika Nisa) i potpis.
Prije godinu ili mozda sad vec i dvije sam bio tamo i nikad vise mi ne pada na pamet. Znaci niko nista ne postuje, dje su 2 trake tu po cetvoro auta ide u jednom smjeru, treba da imas oci ne naprijed i pozadi nego sa svih mogucih strana. Ide u tebe da te udari, kruzni nakrcali zagusili ne moze niko nidje, semafore ne postuju.. Kakva nekultura majko mila. Ubio bi se da zivim tamo i da svaki dan tu scenu moram da trpim. Ovako bio jednom, zeznuo se i nikad vise.
EDIT: haah tek sad vidim da si ovo za trake i ti napisao.. Znaci katastrofa.
Dobro ti je razmisljanje, da ubijes nekog pjesaka.
Last edited by Archi; 24-02-13 at 16:00.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Vazno je kazne da se pisu a sad sto nema 100m zdravog puta u pg boze moj....
kolega ja ne znam u kakvoj ti drzavi zivis?? dje se ne nudi mito i dje ti policija i drzavne sluzbe mimo policije ne gledaju kroz prste ako "sipas" nesto volio bih da zivim tamo ali tu ima i druga str price jer (ne vezano za moj slucaj) nivo saobracajne kulture svudje sem AL je koliko toliko iznad naseg,i u nase vrijemetj danasnje je mnogo teze zaradit za koru hljeba a ne da prevodimo auto ja sam doduse tesko i skupio novac da ga kupim nijesu mi ga mama i tata kupili ko pojedinim kameleonima i ne vozim neko bijesno auto pa kad blicnem policiji spusti lizalicu ali se vjeruj mi ponosim koliko toliko i ako vozim auto staro 18 god kad stanem na pumpu pored m3,x5,q7 itd i ja sipam 20e goriva on 5e dizela eh pa vidji za cem se bunim + volio bih, bez uvrede da vidim tebe ili vas u saobracaju jer mi po tvojem komentarisanju djelujes kao neki driver yuga starosne dobi 80 i kusur jer jedino kod tih vozaca i te dobi vozaca je ovakvo razmisljanje ili mozda imas neke veze i procenat od navijanja za miliciju...
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Nije problem što si ti napravio taj prekršaj nego što proklinješ ljude koji su te kaznili po zakonu, pri tom te upozorivši na vrijeme... Rijetko ko može sarvšeno voziti, ja prvi znam da "izdušim" ponekad, ali kad me zaustave i sa pravom mi napišu kaznu ne žalim se po forumu...
P.S. Poštovanje zakona je navijanje za miliciju...? O bože đe ja živim...
#fakenews
Zaustavise me na 95km/h, ogranicenje 70km/h posle nadvoznjaka prema Zeti..
Morate li pisati?
A moram nesto, ubise nas ovamo vjeruj mi, moze pojas?
Moze.
40e, a trebao sam 70e.
Posteno.
/Objasnjavanje kao glupom djetetu on:
Znas li razliku izmedju privatne i javne svojine? Privatna svojina (kuca stan, garsonjera, vikendica...) je mjesto gdje ti koristis svoje pravo na privatnost. Ako osoba koju ti silujes to prija, radi to slobodno. Javna svojina (ulica, bulevar, magistrala, auto put koji imamo samo u zakon, park...) su mjesta gdje tvoje pravo na privatnost bas i ne vazi, jer te jelte svi pristni vide. Sad, ponasanje na ta javna mjesta su zakonom odredjena, ne smijes da pisas, s*res, setas go, masturbiras, sve stvari koje mozes da radis u privanoj svojini. Dio javne svojine odredjen za odvijanje saobracaja ima najvise zakonski odredjenih posasanja, jer krsenjem tih ponasanja mozes dovesti druge, a i sebe u opasnost. Krsenja mnogih od tih zakonski odredjenih posanja je moguce utvrditi samo rutinskom kontrolom. Bez rutinske kontrole vecina tih posasanja su uzaludno zakonski propisana, jer jelte nema nacina da se provjeri. Tako da nas ostaju dvije stvari, ukidanje rutinske kontrole ili nistavanje zankonski prospisanih posasanja.
/Objasnjavanje kao glupom djetetu off.
Najjaca drzava da se vozi. Niko nigoga ne sisa.
Last edited by An0n1mUs; 24-02-13 at 17:19.
a vracem se nazad...i dvije trake...i sad iz suprotnog smejra krece covjek da pretice, da se mimoidjmo troje u 2 trake...istina, ima mjesta...samo em nacerao u neke rupe koje sam mislio da zaobidjem...pa morah kroz rupe umejto u ovoga koji je pretekao kao treci...
sto sam sve vidio to nisam nidje...ne mogu se ni sjetiti... e da... vozim onim dijelom auto puta...covjek se ukljucuje sa sporednog puta...ide pored mene i pravo na mene...da ne ukocih da ga pustim udari me ka da me nije ni bilo... haos totalniako ikad budem morao tamo da idem opet, moracu tenk neki da nabavim
![]()
al opet kazem da je najveca fora sto niko ne gleda policiu...ispred nje preticu preko pune bulevarom(iako ima 4 trake) ili policiju preteknu preko pune i sl...
I mercedesa vise nego u nemacku![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Provjeri tablice u bazi podataka.
Pravo kretanja imam i na javnoj svojini. Dalje ne moraš čitati. Pravo na privatnost nijesam spominjao. Krivično djelo kao što je silovanje se takođe može utvrditi isključivo "rutinskom kontrolom" ako nema dokaza ili osnovane sumnje. Zašto ne izvodiš isti zaključak za takva krivična djela? Zato što pravo kretanja nije važno, a pravo na privatnost jeste? Takođe, predstavio si lažnu dilemu. Moguće je provjeriti je li neko počinio prekršaj bez kršenja njegovih prava. Naime, kada postoji osnovana sumnja ili dokaz da je osoba u jednoj od situacija koje su nabrojane u članu 39. Radoznalost policije se ne spominje kao izuzetak. Cijenim trud, ali ako nešto ne možeš objasniti đetetu...
★
Pravo kretanja na javnoj svojini je relatvino. Ne mozes da se kreces motornim vozilom bez dokumentacije, u alkoholisanom stanju i bez odgovarajuce opreme. Svaki od ova tri slucaja je prekrsaj.
Moje pitanje tebi je: Kako to provjeriti? U drugacijem obliku: Kako policajac da utvrdi da ti cinis neki od ova tri prekrsaja? Svaki od ova tri prekrsaja se moraju sankcionisati.
Jer u Evropi vecina postuje propise i zakon i ne voiz 85+ kroz ulicu gdje je ogranicenje 50. I postoji nesto sto kod nas nema - saobracajna kultura.
Last edited by Sale; 24-02-13 at 19:45.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Svakom normalnom i zdravom covjeku je jasno da "rutinske kontrole" nisu normalne pojave nidje u svijetu bez kod nas, e sad, vjerovatno ce se i dalje pricat kako je to nama potrebno, i kako je za nashe dobro...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks