Page 245 of 874 FirstFirst ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... LastLast
Results 6,101 to 6,125 of 21848

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

Quote Originally Posted by ribomax View Post
    Pa trebao si da ga prevedeš poslije prve kazne,upozorio te je...Shvatam da se nema,da su oni takvi kakvi su,ali ovđe su svi "nepravedno kažnjeni" i traže se neke "rupe" u zakon da bi im se doskočilo,po ugledu na fabiju...

Prije neku noć sam prisustvovao kad su jednog forumaša zaustavili, samo što nije plakao da ga pušte i onda na forum vidim kako je napisao da im je tražio dokaz o baždarenju,da ih je pitao za gume i zašto nemaju zube ili što već...
    Ocemo poll! Ocemo poll! Ocemo poll! :mrgreen:
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ocemo nick, hocemo nick!!!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

Ja kad sam prodavao moja kola trazio sam od vlasnika da prevede auto na sledecu registraciju i to sam im odmah rekao kada su kupovali auto. Ne razumijem ljude koje voze godinama auto na tudje ime ili jos gore bivse vlasnike koje to dozvoljavaju sebi.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Zamisli rade ljudi svoj posao... Tačno ih sve proklet treba...
    Sve oni rade samo ne svoj poso.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Napisase mi prijavu za nenosenje vozacke na 20 metara od kuce. Krenuo do grada i zaustavlja me a sam krenuo. Zimske gume, pancir, lanci, prva pomoc, trokut, sijalice, sve trazi, sve imam. Reko evo auto odje, treba mi maksimum minut da odem do kuce i da je donesem jer mi je ostala u drugu jaknu, i ne jebe co'ek. Jos poce da se *****, zove stanicu da mi provjerava maticni broj, o jadu da radi.. Ciganisanje klasicno i cine sve da ovom narodu nesretnom uzmu i zadnji cent iz dzepa.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene pod istim okolnomstima prije neki dan oprosti iako nisam imao jednog jedinog dokumenta kod sebe Ima dobrih i razumnih momaka jos medju saobracajce

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by DzOnI93 View Post
    Mene pod istim okolnomstima prije neki dan oprosti iako nisam imao jednog jedinog dokumenta kod sebe Ima dobrih i razumnih momaka jos medju saobracajce
    Veoma je mali broj tih normalnih,ostalo sve

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by DzOnI93 View Post
    Ima ali su rijetki,ili ja ne nailazim na takve.Meni su prije tri mjeseca oduzeli vozacku kod Voli-ja u Tolosima isao sam 82 Kmh.Ajde mozda su i trebali,sve je ok zakon ka za tebe ka za mene,ali dok mi je pisao prijavu ,cojek je prosao sigurno i 100 Kmh ,i jos je radar uperio u njega bio i nista ovaj mu je samo ablendoavao.I ja ga pitam sto je ovo druze,on se pravi lud ka da ga nije vidio samo mi je zao bio sto u taj momenat ne izvadih tel to da snimim ali jbg.Dakle ,zakon nikad nije bio i nece bit isti prema svima,dok tako ne bude moje ogarnicenje ce i dalje Dalmatinskom da bude 120 kmh :applause:
    Always Outnumbered,Never Outgunned

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

znaci vise saobracajne nekulture nisam vidio nidje do u albaniji... jutros sam bio do tirane... to je tamo anarhija.. preticu policju preko pune... kruzni voze kontra.... tamo dje su dvije trak guraju se po cetvroro..u kruzni niko ne sisa tebe koji si vec tu..svi ulaze i ne staju..da ne ukocim polomio bi me neko...ma to da mi je neko pricao vjerovao nebi... ogranicenje 50..a svi voze po 120 makar na otvoreno... policija na svakih 20-30km stoji... ali bez radara... a kad udje u cg u roku od 5km od granice te sacekaju dvije kontrole...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by Efo_king View Post
    19/02/13 pise mi strumf kaznu za prsluk veli "da mi ucini" iznos 30eur a razlog je "konrola" nijesam imao saobracajnu od vozila,momak od koga sam kupio auto nema para proda je auto jer je ima neke dugove itd. ima kaznu oko 75e (09/12 kad je auto registrovano) ja vozim na polisu sve do 19/02/13 i svaki strumf sto me zaustavio na njegovo pitanje "dje je saobracajna" ja mu fino objasnim i kazem momak nema para ne moze da podigne saobracajnu itd oni su me stvarno pustali sto je korektno od njih ali ovaj gavran glibavi mi je rekao tada kad mi je napisao kaznu (tobos ucinio jer pojma nemam kolika je kazna za ne_nosenje dok,a to sam sjutradan saznao) mi je reka " gospodine ja sam sjutra na istoj ovoj relaciji i da znate da cu vas cekati i da ce kazna bit max" ja ga gledam i ne mogu da vjerujem....
    sjutradan ujutru lagano na posa njih nema ali kad sam se vrca oko 15:30 "nesoj" me izvlaci iz kolone vozila i veli "opet se srijecemo"i bez ikakvih pitanja i podpitanja kaze "kod kolege" ja kod onog mrcenika bez ikakvih dokumenata nista ne ponesoh dolazim ispred njega reko "posla me ovaj tvoj kolega" on podize pogled i veli " opet ti" jesam reko ali da vas ja castim da popijete nesto i da zaboravite na mene ako moze ikako kad onaj gavran pisi kolega pisi (buc 60e) i eto u dva dana 90e majku im njihovu da Bog da im posljednje bilo,krovom kocili p*cka li im materina,kakvih dzukela majka nije radjala.....
    Ovako, nije ti "strumf" kriv, kriv si ti, kupio si auto a nisi vlasnik auta, nisi preveo auto na sebe. Vozis tudje auto. Vlasnik auta ima kazni i naravno ne isplati mu se da registruje auto, ti ispastas zbog svoje krivice, a ne njegove, ti si taj koji nisi preveo auto.
    To je jedno, drugo "gavran glibavi" radi svoj posao, isto kao sto bi ga i ti radio da si odabrao poziv policajca i zapao da radis u saobracajnu policiju. Ne nosis dokumenta, ti si napravio prekrsaj, sta ti je ko kriv ? Krivi su ti sto ti ne gledaju kroz prste, krivi su sto nisu pristali na mito?
    Nezreo si

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Dosadih i sebi. A kako će znati siluješ li nekoga u stanu svaki dan (što je krivično djelo)? Ko kaže da on mora znati jesam li pio? Ako ga zanima, to mora saznati bez kršenja mojih prava jer ih se svojevoljno neću odreći.

Iz kojega razloga? Što policija nije vidovita? Nije mi jasno.
    Od momenta kad me ne bi zaustavljali rutinski, poskidao bih zimske gume, auto vise nikad ne bih registrovao, jer kako ce znati jesam li registrovan ako me ne zaustave...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vi i dalje pricate o "rutinskoj kontroli" i to istu pricu....

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    znaci vise saobracajne nekulture nisam vidio nidje do u albaniji... jutros sam bio do tirane... to je tamo anarhija.. preticu policju preko pune... kruzni voze kontra.... tamo dje su dvije trak guraju se po cetvroro..u kruzni niko ne sisa tebe koji si vec tu..svi ulaze i ne staju..da ne ukocim polomio bi me neko...ma to da mi je neko pricao vjerovao nebi... ogranicenje 50..a svi voze po 120 makar na otvoreno... policija na svakih 20-30km stoji... ali bez radara... a kad udje u cg u roku od 5km od granice te sacekaju dvije kontrole...
    Pecat (od radnika Nisa) i potpis.
    Prije godinu ili mozda sad vec i dvije sam bio tamo i nikad vise mi ne pada na pamet. Znaci niko nista ne postuje, dje su 2 trake tu po cetvoro auta ide u jednom smjeru, treba da imas oci ne naprijed i pozadi nego sa svih mogucih strana. Ide u tebe da te udari, kruzni nakrcali zagusili ne moze niko nidje, semafore ne postuju.. Kakva nekultura majko mila. Ubio bi se da zivim tamo i da svaki dan tu scenu moram da trpim. Ovako bio jednom, zeznuo se i nikad vise.

EDIT: haah tek sad vidim da si ovo za trake i ti napisao.. Znaci katastrofa.

Quote Originally Posted by mixailo View Post
    Ima ali su rijetki,ili ja ne nailazim na takve.Meni su prije tri mjeseca oduzeli vozacku kod Voli-ja u Tolosima isao sam 82 Kmh.Ajde mozda su i trebali,sve je ok zakon ka za tebe ka za mene,ali dok mi je pisao prijavu ,cojek je prosao sigurno i 100 Kmh ,i jos je radar uperio u njega bio i nista ovaj mu je samo ablendoavao.I ja ga pitam sto je ovo druze,on se pravi lud ka da ga nije vidio samo mi je zao bio sto u taj momenat ne izvadih tel to da snimim ali jbg.Dakle ,zakon nikad nije bio i nece bit isti prema svima,dok tako ne bude moje ogarnicenje ce i dalje Dalmatinskom da bude 120 kmh :applause:
    Dobro ti je razmisljanje, da ubijes nekog pjesaka.
    Last edited by Archi; 24-02-13 at 16:00.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Vazno je kazne da se pisu a sad sto nema 100m zdravog puta u pg boze moj....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Ovako, nije ti "strumf" kriv, kriv si ti, kupio si auto a nisi vlasnik auta, nisi preveo auto na sebe. Vozis tudje auto. Vlasnik auta ima kazni i naravno ne isplati mu se da registruje auto, ti ispastas zbog svoje krivice, a ne njegove, ti si taj koji nisi preveo auto.
    To je jedno, drugo "gavran glibavi" radi svoj posao, isto kao sto bi ga i ti radio da si odabrao poziv policajca i zapao da radis u saobracajnu policiju. Ne nosis dokumenta, ti si napravio prekrsaj, sta ti je ko kriv ? Krivi su ti sto ti ne gledaju kroz prste, krivi su sto nisu pristali na mito?
    Nezreo si
    kolega ja ne znam u kakvoj ti drzavi zivis?? dje se ne nudi mito i dje ti policija i drzavne sluzbe mimo policije ne gledaju kroz prste ako "sipas" nesto volio bih da zivim tamo ali tu ima i druga str price jer (ne vezano za moj slucaj) nivo saobracajne kulture svudje sem AL je koliko toliko iznad naseg,i u nase vrijemetj danasnje je mnogo teze zaradit za koru hljeba a ne da prevodimo auto ja sam doduse tesko i skupio novac da ga kupim nijesu mi ga mama i tata kupili ko pojedinim kameleonima i ne vozim neko bijesno auto pa kad blicnem policiji spusti lizalicu ali se vjeruj mi ponosim koliko toliko i ako vozim auto staro 18 god kad stanem na pumpu pored m3,x5,q7 itd i ja sipam 20e goriva on 5e dizela eh pa vidji za cem se bunim + volio bih, bez uvrede da vidim tebe ili vas u saobracaju jer mi po tvojem komentarisanju djelujes kao neki driver yuga starosne dobi 80 i kusur jer jedino kod tih vozaca i te dobi vozaca je ovakvo razmisljanje ili mozda imas neke veze i procenat od navijanja za miliciju...
    YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
    MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Nije problem što si ti napravio taj prekršaj nego što proklinješ ljude koji su te kaznili po zakonu, pri tom te upozorivši na vrijeme... Rijetko ko može sarvšeno voziti, ja prvi znam da "izdušim" ponekad, ali kad me zaustave i sa pravom mi napišu kaznu ne žalim se po forumu...

P.S. Poštovanje zakona je navijanje za miliciju...? O bože đe ja živim...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Nije problem što si ti napravio taj prekršaj nego što proklinješ ljude koji su te kaznili po zakonu, pri tom te upozorivši na vrijeme... Rijetko ko može sarvšeno voziti, ja prvi znam da "izdušim" ponekad, ali kad me zaustave i sa pravom mi napišu kaznu ne žalim se po forumu...

P.S. Poštovanje zakona je navijanje za miliciju...? O bože đe ja živim...
    Potpisujem!

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Zaustavise me na 95km/h, ogranicenje 70km/h posle nadvoznjaka prema Zeti..

Morate li pisati?

A moram nesto, ubise nas ovamo vjeruj mi, moze pojas?

Moze.

40e, a trebao sam 70e.

Posteno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Dosadih i sebi. A kako će znati siluješ li nekoga u stanu svaki dan (što je krivično djelo)? Ko kaže da on mora znati jesam li pio? Ako ga zanima, to mora saznati bez kršenja mojih prava jer ih se svojevoljno neću odreći.
    /Objasnjavanje kao glupom djetetu on:

Znas li razliku izmedju privatne i javne svojine? Privatna svojina (kuca stan, garsonjera, vikendica...) je mjesto gdje ti koristis svoje pravo na privatnost. Ako osoba koju ti silujes to prija, radi to slobodno. Javna svojina (ulica, bulevar, magistrala, auto put koji imamo samo u zakon, park...) su mjesta gdje tvoje pravo na privatnost bas i ne vazi, jer te jelte svi pristni vide. Sad, ponasanje na ta javna mjesta su zakonom odredjena, ne smijes da pisas, s*res, setas go, masturbiras, sve stvari koje mozes da radis u privanoj svojini. Dio javne svojine odredjen za odvijanje saobracaja ima najvise zakonski odredjenih posasanja, jer krsenjem tih ponasanja mozes dovesti druge, a i sebe u opasnost. Krsenja mnogih od tih zakonski odredjenih posanja je moguce utvrditi samo rutinskom kontrolom. Bez rutinske kontrole vecina tih posasanja su uzaludno zakonski propisana, jer jelte nema nacina da se provjeri. Tako da nas ostaju dvije stvari, ukidanje rutinske kontrole ili nistavanje zankonski prospisanih posasanja.

/Objasnjavanje kao glupom djetetu off.

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    Najjaca drzava da se vozi. Niko nigoga ne sisa.
    Last edited by An0n1mUs; 24-02-13 at 17:19.

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Pecat (od radnika Nisa) i potpis.
    Prije godinu ili mozda sad vec i dvije sam bio tamo i nikad vise mi ne pada na pamet. Znaci niko nista ne postuje, dje su 2 trake tu po cetvoro auta ide u jednom smjeru, treba da imas oci ne naprijed i pozadi nego sa svih mogucih strana. Ide u tebe da te udari, kruzni nakrcali zagusili ne moze niko nidje, semafore ne postuju.. Kakva nekultura majko mila. Ubio bi se da zivim tamo i da svaki dan tu scenu moram da trpim. Ovako bio jednom, zeznuo se i nikad vise.

EDIT: haah tek sad vidim da si ovo za trake i ti napisao.. Znaci katastrofa.
    a vracem se nazad...i dvije trake...i sad iz suprotnog smejra krece covjek da pretice, da se mimoidjmo troje u 2 trake...istina, ima mjesta...samo em nacerao u neke rupe koje sam mislio da zaobidjem...pa morah kroz rupe umejto u ovoga koji je pretekao kao treci...

sto sam sve vidio to nisam nidje...ne mogu se ni sjetiti... e da... vozim onim dijelom auto puta...covjek se ukljucuje sa sporednog puta...ide pored mene i pravo na mene...da ne ukocih da ga pustim udari me ka da me nije ni bilo... haos totalni ako ikad budem morao tamo da idem opet, moracu tenk neki da nabavim

al opet kazem da je najveca fora sto niko ne gleda policiu...ispred nje preticu preko pune bulevarom(iako ima 4 trake) ili policiju preteknu preko pune i sl...

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

I mercedesa vise nego u nemacku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Kako ce znati jesam li registrovan ako me ne zaustave?
    Provjeri tablice u bazi podataka.

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    /Objasnjavanje kao glupom djetetu on:

Znas li razliku izmedju privatne i javne svojine? Privatna svojina (kuca stan, garsonjera, vikendica...) je mjesto gdje ti koristis svoje pravo na privatnost. Ako osoba koju ti silujes to prija, radi to slobodno. Javna svojina (ulica, bulevar, magistrala, auto put koji imamo samo u zakon, park...) su mjesta gdje tvoje pravo na privatnost bas i ne vazi, jer te jelte svi pristni vide. Sad, ponasanje na ta javna mjesta su zakonom odredjena, ne smijes da pisas, s*res, setas go, masturbiras, sve stvari koje mozes da radis u privanoj svojini. Dio javne svojine odredjen za odvijanje saobracaja ima najvise zakonski odredjenih posasanja, jer krsenjem tih ponasanja mozes dovesti druge, a i sebe u opasnost. Krsenja mnogih od tih zakonski odredjenih posanja je moguce utvrditi samo rutinskom kontrolom. Bez rutinske kontrole vecina tih posasanja su uzaludno zakonski propisana, jer jelte nema nacina da se provjeri. Tako da nas ostaju dvije stvari, ukidanje rutinske kontrole ili nistavanje zankonski prospisanih posasanja.

/Objasnjavanje kao glupom djetetu off
    Pravo kretanja imam i na javnoj svojini. Dalje ne moraš čitati. Pravo na privatnost nijesam spominjao. Krivično djelo kao što je silovanje se takođe može utvrditi isključivo "rutinskom kontrolom" ako nema dokaza ili osnovane sumnje. Zašto ne izvodiš isti zaključak za takva krivična djela? Zato što pravo kretanja nije važno, a pravo na privatnost jeste? Takođe, predstavio si lažnu dilemu. Moguće je provjeriti je li neko počinio prekršaj bez kršenja njegovih prava. Naime, kada postoji osnovana sumnja ili dokaz da je osoba u jednoj od situacija koje su nabrojane u članu 39. Radoznalost policije se ne spominje kao izuzetak. Cijenim trud, ali ako nešto ne možeš objasniti đetetu...
    ★

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Pravo kretanja imam i na javnoj svojini. Dalje ne moraš čitati. Pravo na privatnost nijesam spominjao. Krivično djelo kao što je silovanje se takođe može utvrditi isključivo "rutinskom kontrolom" ako nema dokaza ili osnovane sumnje. Zašto ne izvodiš isti zaključak za takva krivična djela? Zato što pravo kretanja nije važno, a pravo na privatnost jeste? Takođe, predstavio si lažnu dilemu. Moguće je provjeriti je li neko počinio prekršaj bez kršenja njegovih prava. Naime, kada postoji osnovana sumnja ili dokaz da je osoba u jednoj od situacija koje su nabrojane u članu 39. Radoznalost policije se ne spominje kao izuzetak. Cijenim trud, ali ako nešto ne možeš objasniti đetetu...
    Pravo kretanja na javnoj svojini je relatvino. Ne mozes da se kreces motornim vozilom bez dokumentacije, u alkoholisanom stanju i bez odgovarajuce opreme. Svaki od ova tri slucaja je prekrsaj.

Moje pitanje tebi je: Kako to provjeriti? U drugacijem obliku: Kako policajac da utvrdi da ti cinis neki od ova tri prekrsaja? Svaki od ova tri prekrsaja se moraju sankcionisati.

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Pravo kretanja na javnoj svojini je relatvino. Ne mozes da se kreces motornim vozilom bez dokumentacije, u alkoholisanom stanju i bez odgovarajuce opreme. Svaki od ova tri slucaja je prekrsaj.

Moje pitanje tebi je: Kako to provjeriti? U drugacijem obliku: Kako policajac da utvrdi da ti cinis neki od ova tri prekrsaja? Svaki od ova tri prekrsaja se moraju sankcionisati.
    Moje pitanje tebi je: Kako to da možeš proći cijelu Evropu da te niko ne zaustavi, a CG ne možeš da ne naiđeš na 15 patrola...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Jer u Evropi vecina postuje propise i zakon i ne voiz 85+ kroz ulicu gdje je ogranicenje 50. I postoji nesto sto kod nas nema - saobracajna kultura.
    Last edited by Sale; 24-02-13 at 19:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svakom normalnom i zdravom covjeku je jasno da "rutinske kontrole" nisu normalne pojave nidje u svijetu bez kod nas, e sad, vjerovatno ce se i dalje pricat kako je to nama potrebno, i kako je za nashe dobro...

Page 245 of 874 FirstFirst ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)