Ja nikako ne mogu da nadjem nista na 578000,dok na drugim frekfencijama nalazi kanale.
Moze neka pomoc kako da nadjem to
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Ja nikako ne mogu da nadjem nista na 578000,dok na drugim frekfencijama nalazi kanale.
Moze neka pomoc kako da nadjem to
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Budućnost
Mogu li ovi digitalni kanali i na extra tv da se nadju ili samo mkabl?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ja bijah prije 2 dana u njihov korisnicki centar i neka mi zena rece da ce od marta biti za 1e skuplja kablovska al da ce se ubaciti u ponudu 4 nova programa od kojih sam uspio da provalim da su 2 SK Prime i Fishing and Hunting.Sad ne znam dal su mislili na digitalni ili analogni signal.
@ Son Goku Mne
Kucao sam kako si napisao i nista,pa sam pustio na automatsko skekiranje,i opet na nju nista ne nalazi,sto li to moze bit![]()
Budućnost
Kod mene "bjeze" i to na sledeci nacin:
Svi kanali sa frekvencije 578MHz se prebacuju na 24 kitchen. 24 kitchen je prvi kanal na toj frekvenciji.
Svi kanali sa frekvencije 586MHz se prebacuju prvo na HAYAT a sa HAYAT na Animal Planet. Animal Planet je prvi kanal na toj frekvenciji.
Kako god da rucno memorisem raspored kanala oni se uvijek prebacuju na ovaj nacin.
Ovo se ne desava na analognim kanalima i na digitalnim kanalima koji su na ostalim frekvencijama.
Potpuno mi je novo ovo sa digitalnim kanalima, interesuje me postoji li ta opcija iskljucivo na mkabal ili moze i na extra tv?
pitam zato sto cu da uzimam smart tv, a moram i da se odlucim koju cu kablovsku da uvedem...
Ne moze to na ETV. Bolje ti je uzmi dreambox i uzivaj kao covjek. Kao sto cu i ja vrlo brzo.
Pa da znas da i razmisljam o tome... Mada bi najradije uveo Cabling, al ne moze...
nasao 97 kanala:applouse:
Rade li vam digitalni?
Meni pise ''no signal''
Jel to do mene ili su oni ugasili ?
Ne rade ni meni..
Znaci nisam jedini...to mi je bitno.. Nadam se da ce ih pustiti, taman sam se navikao na njih
A i nocas cekam Walking Dead, muka mi je skidati sa neta
.
je su li dolazili kome ovi digitalni opet, ili su ih ugasili za vazdaN?
za vazda im ... .....m!
Ja ne znam da li se ovi iz M-kabla zezaju sa nama?
Zovem da pitam šta je sa ovim digitalnim kanalima, zašto su ugašeni a oni kažu da od 01. marta startuju sa zvaničnom ponudom, potpisivajem ugovora i naplatom a da pritom na samo još 2-3 dana do stratovanja ne znaju koliko će koštati???? Kakva neozbiljnost pristupa poslu! Kaže vjerovatno 13 eura! Šta oni zamišljaju??? Nije im dovoljno što takođe od 01. marta postaju ionako najskuplja kablovksa kod nas i to sa ovom analognom slikom koja je više nego bijedna, gdje ima 53 kanala koji svakodnevno nestaju i još su pojedini nepravilno i podešeni. Još kaže da će se vjerovatno naplaćivati za svaki dodatni televizor!? Pa znaju li oni da je glavni razlog za što smo se odlučili za njih to što su bili najjeftiniji i što je postojala mogućnost gledanja na više televizora!? Zašto smo mi onda iščekivali ovu digitalnu sliku i zašto su nam oni barem zadnje dvije godine govorili da će slika biti neuporedivo bolja kada se digitalizuje!? Zašto nam odmah nisu rekli da će to debelo i naplatiti!? Znaju li ova gospoda da je kod Extra-tv, BBM-a, Cabling-a i Totala-a od početka njihovog emitovanja, što znači godinama, slika digitalna pa nijedan od njih nema pretplatu skuplju od 10 eura za osnovni paket. A oni analognu sliku naplaćuju 11 eura!? A digitalnu hoće 13 eura!? I ne mogu da vjerujem da će za dva dana pustiti i početi naplaćivati nešto što još nije u dovoljnoj mjeri ni istestirano ni podešeno da valja. Brojne uočene nedostatke ću zadržati ovaj put za sebe. Ostaje da sami vide ko će dotrčati da im potpiše ugovor od 13 eura sa ugledom koji uživaju i marketingom koji ovih pet godina praktično nisu ni imali.
E blago njima. Ja sam ih upamtio sto iskljuce internet tacno 15-og ako jedan mjesec ne platim,isti dan dodjem i pridodaju mi taksu 3,70e , ne znam broja kolko sam tih taksi platio. Jos im kazem ne stize mi racun ,dzaba njima prica
---Chelsea Fc---
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks