To ti je problem do tv-a
To ti je problem do tv-a
mene "bježe" i ultra, tlc, animal planet, discavery sport club, sony tv...Ja ih prebacim a oni se sami vraćaju.
Moze li iko odgovoriti ima li ovo za Bar? I ima li informacija kakvih koliko ce to da kosta![]()
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Cekla was here!
Koštaće isto koliko i ova analogna, preciznije dobojaće se i digitalna sa osnovnim paketom kanala i analogna u sklopu jedne cijene, a to bi trebalo biti ova aktuelna cijena od 11 eura koja startuje da se naplaćuje od 01. marta, jer od toga ne može nikako biti viša jer nema kud više. Naravno, kanali u sklopu digitalne, tipa HBO kanali, Arenasport kanali i adult kanali će se naplaćivati dodatno ko ih hoće gledati, takva je praksa pa teško da će oni od toga odstupiti. Oni koji imaju tv sa DVB-C tjunerom mogu da gledaju digitalne kanale bez ikakvog dodatnog uređaja. Oni koji nemaju takve televizore mogu gledati samo analogne kanale ili mogu gledati digitalne ali samo uz dodatni set top box (STB) uređaj koji će se dobijati možda besplatno uz potpisivanje ugovora a možda ga budu nešto i naplaćivali, ali će u ovom slučaju to biti tek kada startuju zvanično sa ovom digitalnom ponudom, a to sigurno neće biti u skorije vrijeme, jer evo vidim da svakodnevno nestaju neki kanali pa se neki vraćaju a neki i ne.
Znaci nema jos test kanala u Baru?? Pa predpostavio sam za hbo i za te kanale da ce biti kao neki dodatni paket...
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Cekla was here!
Znaci obicni televizori ce morati da imaju taj uredjaj![]()
---Chelsea Fc---
Samo da se zahvalim M:kabl-u (prvi put u životu) na dodatnom(Sport Klub PRIME) kanalu!
Je li to na digitalnim frekvencijama?
---Chelsea Fc---
Čuo sam da spremaju top ponudu i da privode kraju. Biće Br. 1.
Jesi li nasao kakvo rjesenje?
Meni i dalje stoji problem cinemania, FOX i ultra na 24Kitchen, a juce vidjeh da TLC bježi na Hajat, pa na Animal planet.
Ne znam je li to do TV-a ili do njih. Sumnjam da je TV toliko pametan da uvijek prebacuje na isti kanal, čak i ako mu promijenim lokaciju. Mada, dešava se da kad snimim Kitchen na neko drugo mjesto, vrati ga nazad na prethodnu lokaciju.
Ima li ko ideju šta se dešava? Riječ je Philips LED TV 37pfl3507H/12
kako na philips tv-u sa ranije nađenih 55 digitalnih da nađem i tih ostalih 30-ak digitalnih kanala.automatska pretaraga ne funkcionise
isti problem, nije do Tv nego do njh.Vidim da još nešto testiraju TLC, zaključani XXX kanali...Biće sigurno zanimljiva ponuda.Mene zezaju i Sport klubovi , sve što je dodato prošle nedelje.
Last edited by cipiripi; 22-02-13 at 16:33.
Na koji je kanal SKPrime? Ja ga ne mogu nac..
Oce li biti ESPN zna li ko,a i kolko pricate a niko da kaze za SL Prime da li je na digital ili ne...
---Chelsea Fc---
jesi siguran da treba da bude dvb-c
ja koliko znam lg 32lg2100 nema dvb-c, a rade digitalni kanali... ima koliko znam dvb-t mpeg4
a bice i da ima....
ner: Antenna/Cable
DVB-C
DVB-T
Last edited by E_K_V; 22-02-13 at 19:15.
Pa napisao sam ja ranije, nego ne čitate dobro......
Sportklub, Sportklub+, Sportklub Prime + još 9 kanala su na frekvenciji 578000 KHz, modulacija 256 QAM, oznaka simbola 6875 KS/s. Digitalan je i nema ga još uvijek u analognoj ponudi. I naravno ovo je u Podgorici, ne znam da li postoje digitalni u nekim drugim gradovima, ali sumnjam.
imaš li i ti problem sa "bježanjem" ovih novih kanala?
koji je najjeftininiji dvb-c tuner koji se moze naci da radi sa mkablom?
Nemam tih problema, ni na samsungu ni na lg, nego nemam ovih par kanal koje spominjete ovdje, tipa Animal planet, Hayat, TLC... Ne znam koje su frekvencije tih kanala, jer ako izvršim automatsku pretragu, izbrisaće mi se postojeći raspored kanala a rekao sam da sam našao 87 kanala na automatsku pretragu koju sam uradio prije dvije nedjelje otprilike, s tim što zadnjih par dana nema slike na ZDF, ZDF Neo HD, Fashion One HD, Fashion tv, Kika, a vidim da danas nema ni TV Vijesti.
Uspios am i ja napokon da nadjem ove digitalne kanale.
Jos koliko ce ostati dzabe? Da gasim arene na Extratv onda.
Arene im uopšte nisu podešene kako treba. Odmah se vidi da su u formatu 4:3 a to se vidi i kada se stisne dugme info, između ostalog piše 576i, 4:3, SD, a Nemački za audio. Zbog toga nije moguće automatsko razvlačenje formata slike u 16:9, šta više na pojedinim Arenama drže letterbox pa slika umjesto da ide preko čitavog ekrana izgleda ovako.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks