sinoc me policajac zaustavlja na sred puta i to u krivini i, i ja ga pitam zasto on kao sluzbeno lice ne mari za bezbednost saobracaj , on mi uz onaj njihov poznati pogled odgovara "a sto, vidis da nema nidje nikoga " WTF
Zanima me jedna informacija: Kad udjem propisno u preticanje ,znaci preticem auto koje ide 40km/h a 60km/h ogranicenje, isprekidana linija, kad vec udjem u preticanje a pored pajkani parkirani, ima li pravo u preticanje da me policajac zaustavlja ?
Znaci nije me ni uhvatio na ogranicenje jer nisam mogao ic brze od ogranicenja?
moze te zaustavit ako naravno imas dovoljno vremena/prostora da se zaustavis
mada si lose objasnio, kako pajkani mogu biti parkirani pored preticanja?preticanje nije staticno
![]()
Ne znam da li ima pravo ali ja tu je bih stao.
TAKUMI
Zaustavlja me juce policajac, uzima dokumenta i kenuo u ispitivanje. Gleda naljepnicu je li nova, pita za opremu, posebno pita za prsluk, i zagleda zadnje gume. Sto i nije cudno. Da ne vozim pasata.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Zao mi je sto ne slikah jedan dan na parking Lada 1500 sa zimskim novim gumama na prednje tockove, a nazad slikoviumro sam od smijeha, ja garantujem da vlasnik misli da vozi prednju vucu!
nije seljaku, no mu je to drift setup :joint:
aoo brao, kako ne razmisljam![]()
Znači traže od vlasti da definiše uslove pod kojima može kršiti Ustav? Ili njima Ustav nije jasan?GA je s toga pozvala Upravu policije da definiše uslove pod kojima vozači koji nisu napravili nijedan prekršaj mogu biti zaustavljeni, jer se dosadašnjom praksom „kod običnih građana stvara osjećaj straha, pasivne i aktivne represije i nemogućnosti slobodnog kretanja, što je suprotno Ustavu“.
A zamisli neko nosi bombu u gaće. Svakoga zaustavit po pet puta i dobro mu gaće pregledat.
★
Hehe, imam jednu na selo za offroadnema dje ne izvlaci, takodje da sve 4 izgledaju kao slikovi, po klizavom je nisam vozio zaisto jer se zimi i ne pomjera...
Nisam krenuo vec zavrsio preticanje ,4 zmigavca i rikverc vratio se da se izvinem jer nisam mogao da stanem, i oni mi napisu kaznu ja poludjeo o.O, mogao sam samo da produzim i Cao kao drugi neko sto bi uradio, mada sam isao kod nacalnika i kad sam mu ispricao sta se desilo odma mi je skinuo kaznu inace bi na sud sigurno isao jer nema nikakve logike dok pretices ispravno da te pajkan zaustavlja! O.o
Prekinuce my ass.
TAKUMI
Cuj, od toga se zivi![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
"Rutinska kontrola" - kakim im se u posa !
Drzavno lice:lolblue:
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks