Prastajte zbog double posta, nesto mi se zabagova tapatalk..
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Meni ovako..Opet je dosta organizovanije.
Ako je mala slika upload cu nekako drugacije..
Prastajte zbog double posta, nesto mi se zabagova tapatalk..
What is this? A phone for ants?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Damn you Tapatalk!
Moram priznat da nikad nisam vidio widget na iphoneFin info..
imas na cydiji svasta sto se toga tice mozes sve sto i na androidu!
Mozes vala bas sve, samo sto su meni generalno widgeti bzv i samo crpe bateriju![]()
Takodje ce mi trebat neko sa malo strpljenja da mi objasni kako i sto sa tim programima, cyndiom i ostalim..![]()
...i radices restore poslije 5 dana muchenja![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ahahaha, muda treba da otegnes da bi se android uspostavio za normalan rad bez crasovanja i ovo coek prica? O da ce se dezurni strucnjaci bavit platformom koju korisite a vec kad se bave ovom, da barem imaju veze s cim pricaju. Koji restore? U zivotu restore odradio nisam, a cak i da zapne neki tweek koji ce srusit sistem, to se rijesi za 10sekundi.
@Draka sto ti god bude nejasno pitaj![]()
Hvala sto si to podijelio sa nama na ovoj temi. Zavidimo ti.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
radi li kome Telekomova MediaBox aplikacija na iPhone? ja ne mogu da se ulogujem nikako...
067/852-466 & 068/405-403
Sigurno je negdje čitao kako zaraditi na internetu hvaleći android u iPhone temama.
@IvanPg ne mogu ni ja da se ulogujem.
Slobodno radi update. Izbacivaće svaki dan po nešto dok se skroz ne dovede u red. Novi je JB pa dok sve ispeglaju.
Nešto se pominje da postoji mogućnost da uskoro izađe 6.1.2 verzija iOS-a. Izgleda da prošla nije riješila problem oko baterije na 4S telefonima.
Hvala![]()
Prastajte za double post..
Kako da aktiviram MMS?m:tel je mreza ako je bitno :$
[EDIT] rijeseno.
Last edited by Draka; 17-02-13 at 23:48.
Zarađuje li ko od vas preko aplikacija iTunes i Amazon gift kartice?!
Ranije se je lagano nedeljno skupljalo po 10$, a sad koliko vidim ide teže.
A sto cine sa update-ima svako malo....
Sa 6.1.3 apdejtom dolazi i zakrpa za program evasi0n tako da jailbrake opet nece biti moguce uraditi neko vrijeme... Uradite apdejt na 6.1.2 i jailbrake dok jos mozete
067/852-466 & 068/405-403
Imam pitanje.
Doma kad sam konektovan na wireless i dok koristim telefon sve je ok, ali kad ostavim tel i kad ga ne koristim nekih 5-10 minuta wifi se sam ugasi. Moram ili da cekam 4-5 sekundi da se ponovo konektuje ili da opet udjem u settings da prepozna signal i konektuje se. Zna li neko kako da rijesim problem i da se ne prekida vise konekcija?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks