Real 1-1
Dortmund 0-2
Ako je drugov komsija, lako se to rijesi
Praticemo tekmu u kola ispred njegove kuce :mrgreen:
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Real 1-1
Dortmund 0-2
Aj mi objasni,koja je fora favorizovati na kladjenje klub za koji navijas?Ja bih ubio za CHELSEA,ali protiv Sahtijora sam, igrao da Sahtijor dobije,jer mi je cilj da dobijem pare,pa cemo lako oce li on proci,takao da ti je moj savjet da razmislis za to real 1-1,ne kazem da nece dobiti,ali mi je realnija 2 i to mnogo,a MNU mrzim inace.
Tebi je i 2 na Dortmund REALna...
Ne znam sta vise da ti kazem...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
VIDJECEMO JEL PREVARA
ODLUCIO sam... do subote cu se snaci za pare, uzajmicu od mojih 100e ako nista drugo
platicu utakmicu i poslati onim forumasima koji bi ucestvovali kasnije ako prodje dojava u vracanju mojih tih 100e
ko hoce da ucestvuje neka mi na privatnoj poruci javne... mislim da je posteno da postenije ne moze biti![]()
![]()
Posteno vala... ako ja uplatim... 100% nece doci
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Pa sto favorizujes onda Sahtijor prsli tim sa nepoznatim igracima i puno srece,protiv onakvog dortmunda?![]()
nejasno mi je zasto bi on "prodavao" tu informaciju,sto jednostavno ne uplati neki veci iznos i postane bogatas heheh
srecno u svakom slucaju
vjerovatno zato sto i on nekom placa... haj mu znaj... bice javljeno ako uspijem dobiti... pozz
dakle dortmund GG![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
La Equidad - Santa Fe 1 (gost ima mec copa libertadores i otputovao je vec u Peru sa 18 igraca, bar takav info nadjoh).
kako se u sporting bookmakers kladionici oznacava GG u prvo poluvrijeme a kako dupla oklada 1 & GG ukupnone znam sta su mi odigrali
Real 4+,Sahtjor GG
GG obije...
Evo nesvakidasnje situacije u vezi Santa Fe-a...
Nocas igra kup kolumbije i copa libertadores
La Equidad - Santa Fe (u kupu)
Garcilaso - Santa Fe (copa libertadores)
Idealna prilika da se odigra jedna ekipa na jednom tiketu u dvije razlicite utakmice. Ovo je moguce samo u Juznoj Americi
Inace, u prvom mecu na domacina pada kvota jer je gost sa igracima u Peru,
a u drugom mecu na Santa Fe pada kvota jer je realno bolji tim, a domacin debituje u takmicenju...
Dje ima nocas da se igra ovaj kup kolumbije ?? Nocas igraju u 21.30 ovaj info sad ja dobih da su bez vecine igraca
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
man.utd to qualify @2.40
bet365 5/10
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks