Page 24 of 426 FirstFirst ... 142021222324252627283474124 ... LastLast
Results 576 to 600 of 10626

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Imam problem. Izgasio sam modem od neta na dugme izvise ulaza za napajanje istog. Sad kad sam upalio nece net da mi radi, evo blinkaju ove lampice ali nece pa nece da se stabilizuje. Probao sam da ga izvadim iz stekera i cekam 5min pa opet da ga vratim inece. Da neko nije ima isto problem? Mozda su se portovi pobrkali, ili sto vec...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šta rade ova gospoda, da ne povjeruješ!

• Promjena cijena KDS održavanja
      2013-01-31 09:15:36

Poštovani korisnici,
      obavještavamo vas da smo, usled poskupljenja ulaznih parametara koji utiču na formiranje cijena naših usluga, primorani da izvršimo korekciju cijena mjesečnog KDS održavanja i osnovnog paketa kablovske televizije.
      Nova cijena, od 1. marta 2013. godine, iznosiće 10,95 EUR sa uračunatim PDV-om.
      Sa druge strane, s velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će u narednom periodu doći do značajnog unaprijeđenja naše programske ponude na svim teritorijama.
      Vaš M-KABL
    Dakle, od 01. marta postaju zvanično najskuplja kablovska televizija u Crnoj Gori, a počeli su kao najjeftinija, sjećam se bilo je nekih 6,70 eura ako ne i koji cenat manje. A šta je razlog za poskupljenje? Poskupljenje ulaznih parametara??? Pa ako je to razlog, zar on ne pogađa i ostale crnogorske operatere da i oni povećeju cijene paketa, pa oni to ne čine, a M-kabl to radi već drugi put za period od nekih godinu dana (a mislim ukupno od kada sam ja korisnik četvrti ako ne i peti put). Još navode da u narednom periodu možemo očekivati ubacivanje kojeg novog kanala??? Pa mi to očekujemo zadnjih godinu dana u kom periodu nijedan kanal nije ubačen (a zadnji put su inače od kanala ubačeni Regionalna tv i Prva, za koje još uvijek na sajtu i info kanalu piše da su u fazi testnog emitovanja??? Pa ja mislim da je i NASA manje testirala svoj robot Curiosity prije nego ga je poslala na Mars!), a sada su odlučili da nam to očekivanje unaprijed i naplate! Da neće možda ubaciti Sk Prime, Fox Balkan, Nat Geo Wild ili još sličnih kanala pa da to i opravda donekle tu cijenu, iako oni i ne shvataju da je ovo analogna televizija koja je po kvalitetu slike daleko ispod kvaliteta od ostalih operatera? Ali ne, oni će ubaciti nešto tipa Regionalna tv 2, Elmag 2 i sl. i to u nekom ko zna kad narednom vremenu. Šta će biti kada uvedu digitalnu tv (ali se prema sadašnjem stanju stvari da više nego primijetiti da to neće biti skorijih mjeseci i mjeseci)? Koliko će ona koštati? I umjesto da rade sve da privuku nove korisnike, pošto su daleko iza ove tri vodeće po broju pretplatnika, oni čine sve da i ovu šaku postojećih korisnika otjeraju??? A tome doprinose i konstantnim nonšalantnim odnosom prema održavanju postojećih kanala. Dovoljno je npr. vidjeti kakva je trenutno loša slika na RTCG1, kako na RTCG2 se od pozadinskog zujanja ne može program normalno pratiti, kako se barem jednom nedjeljno po više sati umjesto Atlasa pojavi redovno History channel, ili umjesto Tv Vijesti ili Prve neki drugi.... Kako iz dana u dana na RTS1 i 2 ton pada na najmanji mogući nivo, a na Pinku je konstantno nizak, o nesposobnosti da pravilno podese sliku 16:9 na kanalima koji se emituju u tom formatu (osim konačno od prije neki dan na Tv Vijesti gdje je postavljen automatski aspect ratio, samo ne znam da li je to njihova zasluga), već postavljaju izduženu sliku u 4:3 formatu ili zumiranu kakva je na primjer već danima na RT pa se pola slike i ne vidi, i o tome koliko smo se nagledali Total tv obavještenja da i ne pričam. Nego odužih....... Sve se nadam da će se nešto promijeniti...... Barem sam se u ovaj njihov internet dosad mogao pouzdati, nego mi rekoše da i njega danas nije bilo najmanje sat vremena.

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

i sad je ta cijena, ne kapiram?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    i sad je ta cijena, ne kapiram?
    Nije, sada je 9,95 + 1 euro koji ide državi na priključak, a od 01.03. će biti 10,95 + 1 euro za priključak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva *****..
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

Quote Originally Posted by Son Goku MNE View Post
    Nije, sada je 9,95 + 1 euro koji ide državi na priključak, a od 01.03. će biti 10,95 + 1 euro za priključak.
    hahaahahahah a maxe...

Sent from Stari
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Skupili se potpisi za moju zgradu, a jos nisu poceli da ugradjuju.

(prije 20. septembra su zavrseni potpisi)

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Son Goku MNE View Post
    Šta rade ova gospoda, da ne povjeruješ!

Dakle, od 01. marta postaju zvanično najskuplja kablovska televizija u Crnoj Gori, a počeli su kao najjeftinija, sjećam se bilo je nekih 6,70 eura ako ne i koji cenat manje. A šta je razlog za poskupljenje? Poskupljenje ulaznih parametara??? Pa ako je to razlog, zar on ne pogađa i ostale crnogorske operatere da i oni povećeju cijene paketa, pa oni to ne čine, a M-kabl to radi već drugi put za period od nekih godinu dana (a mislim ukupno od kada sam ja korisnik četvrti ako ne i peti put). Još navode da u narednom periodu možemo očekivati ubacivanje kojeg novog kanala??? Pa mi to očekujemo zadnjih godinu dana u kom periodu nijedan kanal nije ubačen (a zadnji put su inače od kanala ubačeni Regionalna tv i Prva, za koje još uvijek na sajtu i info kanalu piše da su u fazi testnog emitovanja??? Pa ja mislim da je i NASA manje testirala svoj robot Curiosity prije nego ga je poslala na Mars!), a sada su odlučili da nam to očekivanje unaprijed i naplate! Da neće možda ubaciti Sk Prime, Fox Balkan, Nat Geo Wild ili još sličnih kanala pa da to i opravda donekle tu cijenu, iako oni i ne shvataju da je ovo analogna televizija koja je po kvalitetu slike daleko ispod kvaliteta od ostalih operatera? Ali ne, oni će ubaciti nešto tipa Regionalna tv 2, Elmag 2 i sl. i to u nekom ko zna kad narednom vremenu. Šta će biti kada uvedu digitalnu tv (ali se prema sadašnjem stanju stvari da više nego primijetiti da to neće biti skorijih mjeseci i mjeseci)? Koliko će ona koštati? I umjesto da rade sve da privuku nove korisnike, pošto su daleko iza ove tri vodeće po broju pretplatnika, oni čine sve da i ovu šaku postojećih korisnika otjeraju??? A tome doprinose i konstantnim nonšalantnim odnosom prema održavanju postojećih kanala. Dovoljno je npr. vidjeti kakva je trenutno loša slika na RTCG1, kako na RTCG2 se od pozadinskog zujanja ne može program normalno pratiti, kako se barem jednom nedjeljno po više sati umjesto Atlasa pojavi redovno History channel, ili umjesto Tv Vijesti ili Prve neki drugi.... Kako iz dana u dana na RTS1 i 2 ton pada na najmanji mogući nivo, a na Pinku je konstantno nizak, o nesposobnosti da pravilno podese sliku 16:9 na kanalima koji se emituju u tom formatu (osim konačno od prije neki dan na Tv Vijesti gdje je postavljen automatski aspect ratio, samo ne znam da li je to njihova zasluga), već postavljaju izduženu sliku u 4:3 formatu ili zumiranu kakva je na primjer već danima na RT pa se pola slike i ne vidi, i o tome koliko smo se nagledali Total tv obavještenja da i ne pričam. Nego odužih....... Sve se nadam da će se nešto promijeniti...... Barem sam se u ovaj njihov internet dosad mogao pouzdati, nego mi rekoše da i njega danas nije bilo najmanje sat vremena.
    Sve si u pravu 100%. Ja sam uzeo ovu TV samo zbog toga sto imam sad 4 televizora na jednu pretplatu. A slika je vise nego ocajna. A internet im je stvarno dobar.

E sad, sta dalje raditi? Da li odustati od njih i uzeti neki drugi? Ni ja ne znam. Nije mi za taj 1 euro, ali stvarno pretjerase. Da hoce ubaciti makar 1 valjan kanal dokumentarni ili filmski pa hajde neka im je.

A zna li neko (ne mogu da nadjem ugovor svoj) ako bih raskinuo ugovor posle poskupljenja to jest posle 01.03.2013.godine, imam li kakvih obaveza prema njima? Potpisao sam ugovor na, ako se dobro sjecam, 1 godinu i istice u septembru. Da li ih ima nekih obaveza ako raskinem ranije, ali posle 01.03.2013. godine?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I jos ovo: sto li ne ubace naprimjer: Pink 2. Ima dosta dobrih filmova.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

mogu vam reci da je kvalitet slike na digitalne kanale daleko iznad bbm i extra tv.vrijedi sacekati i ako ovako nastave bice broj 1 u cg.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by radja View Post
    Sve si u pravu 100%. Ja sam uzeo ovu TV samo zbog toga sto imam sad 4 televizora na jednu pretplatu. A slika je vise nego ocajna. A internet im je stvarno dobar.

E sad, sta dalje raditi? Da li odustati od njih i uzeti neki drugi? Ni ja ne znam. Nije mi za taj 1 euro, ali stvarno pretjerase. Da hoce ubaciti makar 1 valjan kanal dokumentarni ili filmski pa hajde neka im je.

A zna li neko (ne mogu da nadjem ugovor svoj) ako bih raskinuo ugovor posle poskupljenja to jest posle 01.03.2013.godine, imam li kakvih obaveza prema njima? Potpisao sam ugovor na, ako se dobro sjecam, 1 godinu i istice u septembru. Da li ih ima nekih obaveza ako raskinem ranije, ali posle 01.03.2013. godine?
    Evo link za ugovor:
    http://www.m-kabl.net/podrska/dokumentacija

http://www.m-kabl.net/images/site/do..._kablovska.pdf

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cipiripi View Post
    mogu vam reci da je kvalitet slike na digitalne kanale daleko iznad bbm i extra tv.vrijedi sacekati i ako ovako nastave bice broj 1 u cg.
    Ja na tu digitalnu pokušavam zadnja dva mjeseca pogledati na Arenasport kanalima koji prenos ali džaba kada je možda ukupno bilo desetak dana da su sve četiri Arene radile, tj. da je bilo slike na njima jer su uglavnom slike na njima zamrznute ili koče i to je problem koji evidentrno oni nisu u stanju riješiti ili neće ni da pokušaju jer isti problem postoji i na Arenasport 1 u okviru analogne tv zadnje četiri godine. Ne znam kako misle da sjutra počnu naplaćivati Arenasport paket kada ti kanali stalno nestaju. A o tome da ne znaju da ispravno podese na njima 16:9 format slike da i ne pričam. Čemu onda služi gledanje na led i plazma televizorima? Na digitalnoj tv nedostaje još dosta kanala, uvijek je kod svih operatera u okruženju u osnovnom paketu digitalne barem 15 do 20 kanala više nego u okviru analogne tv. Inače se sve ono što sam napisao odnosi za Podgoricu, ne znam kakva je situacija u ostalim gradovima, pošto to sve kod njih odvojeno funkcioniše. Da dodam tome i zumiranu sliku na Fox crime kanalu, toliko da se ne vidi ni logo tog kanala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.quadro.rs/proizvod/lcd-32ab11
    mogu li na ovom TV-u da trazim te digitalne kanale?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    http://www.quadro.rs/proizvod/lcd-32ab11
    mogu li na ovom TV-u da trazim te digitalne kanale?
    Ovo piše za taj model

Sistem prijema Analogna PAL/SECAM/NTSC reprodukcija, DVB-T MPEG2
    Tjuner VHF/UHF/S-BAND (ATV), VHF/UHF (DTV)

Za prijem ovih digitalnih kablovskih kanala je potreban DVB-C tjuner, a koliko ja dobro vidim, taj model ima samo DVB-T koji služi za prijem digitalnih zemaljskih kanala.

Inače je proširen spisak digitalnih kanala sa prvobitnih 55 na nekih 87 s tim što dosta njih još nije pušteno već im je samo obezbijeđena frekvencija i napisano ime, npr. Fox, Cinemania, Sportklub Prime, Fishing&Hunting, IQS Life, Ultra, Mini ultra......

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li raspon frekvencija za te nove kanale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Većina tih novih kanala nije još uključenja.

Jeste npr. Fox - frekvencija 578000 KHz, modulacija 256 QAM, oznaka simbola 6875 KS/s.

Na istoj frekvenciji su i sva tri Sportklub kanala, IQS Life, Ultra i Mini ultra, Cinemania, 24Kitchen, Golf klub, Fishing&Hunting, Universal channel možda i još koji ne znam, ali oni još nisu uključeni.

Novi info kanal, Tv Vijesti - frekvencija 522000 KHz, modulacija 256 QAM, oznaka simbola 6875 KS/s.

Vjerovatno ima još koja frekvencija ali se ne mogu sada snaći koji su bili a koji su novi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I na frekvenciji 570000 KHz ima par kanala, e sada ne znam jel to stara frekvencija ili nova. Tu su između ostalih i Viasat kanali.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hvala vi dobri ljudi na ova pojasnjenja kako da se upale digitalni..imam ih 76 i slika je izvanredna!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Ko ima LG tv ima opciju da, kad nađe digitalne kanale, na podešavanje kablovske DTV izabere automatsko ažuriranje kanala tako da ako ih premjeste ili dodaju koji novi TV to sam odradi, tvoje je da ih šaltaš. Samo nemojte baš pred svima jer su ubacili dorcel HD

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imali što od ovoga i u drugim gradovima ili je samo u pitanju PG i dali će uskoro i zvanično da ponude te digitalne kanale.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BanneD_1 View Post
    Hvala vi dobri ljudi na ova pojasnjenja kako da se upale digitalni..imam ih 76 i slika je izvanredna!
    Nešto si preskočio, ima ih 87 od kojih još uvijek samo par nije uključeno ili si postavio da automatski pretražuje i nađe samo one gdje ima slike a u međuvremenu su upalili sliku na još par kanala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ko na zlaticu njihov internet?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ko od vas problema sa FOX i 24kitchen? Stalno mi sa FOXa prebacuje ne 24kitchen, a i lokaciju tih kanala prebacuje sam, nezavisno kako su memorisani.

Page 24 of 426 FirstFirst ... 142021222324252627283474124 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)