Juce sam vidio takvu scenu na toj istoj raskrsnici kod Ei Niš. Za dlaku izbjegnut udes...
Zivko Nikolic medju nama: Semafori kod EI Nisa, od Gintasa. Kisa, izneba, izemlje... Otvara se zeleno za lijevo, prema Sahat kuli. Kombi, koji ceka u traci za pravo, vjerovatno mahinalno, videci da ostali krecu, krece i ide kroz crveno...
Posle desetak sekundi crveni Jugo, ludacki prolazi kroz traku za Sahat kulu, a onda mijenja pravac i nastavlja pravo...
Rekoh, ili je lud ili mu se zena poradja...
Krecem i ja... ispred mene Jugo, ne *ebe zivu silu, 100 kazni bi trebalo da popije... penje se na trotoar ispred galerije ULUCG... gledam sto ce bit... otvaraju se vrata i izlazi POLICIONERsav ushicen, ko da je dobio na loto
Prilazi kombiju i naredjuje mu da se popne na trotoar...
Juce sam vidio takvu scenu na toj istoj raskrsnici kod Ei Niš. Za dlaku izbjegnut udes...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jos 48 i mozes na oglase...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
@Stetni
meni je isto to stiglo, samo sto ja stvarno nisam htio da pokazem dokumenta nego usao u auto i produzio
5 auta se zaustavilo kod hrama onamo ispred Ikea-e itd, ja u onu pekaru da uzmem nesto, vrcem i vidim ovaj pise a usput caska sa vozacem auta ispred mene. Meni pise kaznu a njemu ne.
dovidjenja
Originally Posted by my name is ...
danas od bara do canja 3 patrole, ka da je vanredno stanje pa kontrole na svake 10km. skroz je opterecujuce vozit, em zbog njihovog iskakanja iza krivine em zbog stalnog gledanja u kazaljku da ne preskocim 50. ja inace ne vozim brzo, ali ovo je stvarno smor...
Welcome to the clubSkroz ću živce da izgubim na međugradskim relacijama, bolje da ne mrdam niđe jer ću u dobrotu završit...
Ponekad covjek ima osjecaj da je policajski cas...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Dje cu se informisat da li imam kazni zbog kojih ne bih mogao da podignem dokumenta zna li ko?![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
neka neko da br tel... nazoves, izdiktiras jmbg i provjeri ti sveja kad sam bio da podizem onamo kod vektre, dali su mi br
![]()
Registar novchanih kazni: +38220407530
A nalaze se, uh, kako bih ti objasnio, pored/iza stare zgrade mupa, (preko puta mashe), chini mi se da je u jednu od onih novih zgrada, imaju nekakav "shalter", upravo za te i sl rabote. Tamo su me iz biroa gdje se podizu saobracajne dzidze slali da vidim s njama za neke placene-neproknjizene kazne.
A mozda i nema potrebe to da radish. Zavrshe oni shto treba, dio registracija/saobracajna teche nesmetano, ali ne mozesh da ih podignesh dok ne platish, ako ima shto neplaceno ofc. (ima kopija prijave u dokumentaciji), pa ti s njom (daju ti je, ili prepishesh podatke), u poshtu ili gdje vec, plati shto treba, i sa uplatnicom kod njih, i uzmesh papire bez problema.
(Da se ogradim, ovako je bilo u mom sluchaju, ako ko ima drugachijih iskustava..)
btw, ja sam ih chastio 20e, jer sam po jednom nalogu platio 2 puta (pa cu izvadit glavu iz G), a imao sam dva. Dzaba pricha, evo uplaceno vam je koliko sam vam bio duzan, 40e. Morao se pokrit i ovaj "neplaceni", da bih dobio dokumenta. Na pitanje shto cemo sa ovim shto je 2 puta placen, malo vozanja (tako sam i doshao do ovog shaltera shto to pitash dje je), idi ovamo idi onamo, na koncu -Dobar si..pa cesh pazit drugi put.
Last edited by NexusVI; 14-02-13 at 19:28.
><
Nikad nije bilo od 2 do 3 sata nego je iz PG do bilo kojeg grada u CG max 20-30min razlike... Do BD ne moze preko 10-15min...
Svakako, stojao je u auto zbog cestih putovanja u inostranstvo... Primjetio sam da ga tamo vise i ne koristim, pa eto, prodajem jer po novom zakonu ne smije vise ni u auto da mi stoji...
Originally Posted by Nk-001
Rijesih ono u komunalnu - kad vide da nema vozaca oni slikaju vozilo i samo produze, a kvalifikuju to kao ometanje lica u vrsenju sluzbene duznosti bla bla...notorna glupost, al sto cemo. Kazna mi je 20e jer je tada stari zakon bio na snazi, potpisao sam, platio i to je to...
Po novom zakonu je 60e, mada bi realno 4 zmigavca praksu trebalo iskorijenit jos visocijom kaznom
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
zamisli ti te dzukele,slikaju te i odu i napisu kaznu...
f6
ako ne ostave nista pod brisac, onda jesu..al ako ti ostave kaznu, dzukele nisu.... ja da se pitam samo bih tako kazne pisao... naidje sluzbenik, slika auto, kaznu pod brisac i kraj..kakav pauk i slicna cuda...samo prave zastoje... pa bi kultura sto se tice parkinga bila na vecem nivou...
a meni smeta, vjerovatno kao i svima, sto selektivno rade posao...e zbog toga jesu dzukele![]()
Last edited by E_K_V; 15-02-13 at 08:39.
nikakvu kaznu mi okacili nisu... nisu je ni pisali na licu mjesta, da jesu sreli bi se posto sam vrlo kratko bio unutra
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
e onda jesu *****![]()
Može li čovjek nag da vozi auto? Ovo ozbiljno pitam.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ne moze. u nekoj situaciji koja zahtjeva brzinu, mozes se umjesto mjenjaca uvatit za pogresnu stvar, pa se posle cudit sto ti nije usaltao. Samim tim nisi stigao da preteknes, i udes. ne moze.
Ozbiljno me ovo zanima.. Isto me zanima postoji li kazna kad se u prvo auto na semafor dvoje ljube i onda ne krenu kad se upali zeleno
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Izadjes, pa je i ti poljubis.
ako se ne plati kazna u roku od 8 dana ,jel se ona utrostručuje ili taj iznos čeka na naplatu kad se bude dolazilo po saobraćajnu?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks