Vala ni meni nije jasno, koliko puta mi se desilo da se uguram tako u neki mali prostor i kad se rasčisti da izgledam "bezobrazno" parkiran, ne valja donositi zaključke tako olako![]()
Stevane losa kamera na n9?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Vala ni meni nije jasno, koliko puta mi se desilo da se uguram tako u neki mali prostor i kad se rasčisti da izgledam "bezobrazno" parkiran, ne valja donositi zaključke tako olako![]()
znam ja.. jer sam ja bio parkiran tu 5min prije, posao za majkku, vratio se, i nasao ovu gospodju koja je zauzela 2 mjesta
sa lijeve tek ne moze fizicki uc ni smart, a sa desne sam mogao uc, ali vrata ne bih mogao otovrit ni ja ni suvozac.. probao sam vec.. nego ti zbog perspektive izgleda kao da moze, ali ne moze..
Predpostavio sam da je stevann bio tu kad se parkirao/la pa je zato i slikao. Inace se vidi da izmedju renoa i cetvorke moze mozda smat uc.
ja bi se desno uparkirao na 10 cm od njega da on ne moze uc na stranu vozaca...inace to redovno radim kad se desavaju slicne i gore situacije...:P
I ja se uguram svudje, ne interesuje me oće li oni ulazit kroz gepek u auto. Evo pr:
![]()
@JOLE A dobro, ti si kompaktno gradjen, vozis kompaktan auto pa ti moze bit'![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pa e na svaki auto imas sa strane rezervu od nekoliko komada osiguraca sa strane upravo ako negdje u sred puta ostanes bez svjetala brisaca grijanja i slicno.. ja ih imam isto uz set sa rezervnim sijalicama i bas sam ga iakoristio kad je mene u nk izgorio osigurac od brisaca
Sent from Samsung Galaxy Note II N7100
Mali idi uci, neka ti forum!
Dom Juan ne napušta svoje prigradsko naselje, za 50 godina zivota da je bio u centar emancipovao bi se, valjda. A i izgubio bi se van murtovine.
Sto se tice parkiranja, moze biti i da je mene neko zagradio, dovoljno je da jedan auto pogrijesi i svi ce u nizu da ispastaju jer nisu u crtu...
ti si tablice ostavio javno pa se pripazi sad što pišeš![]()
She is only here to annoy herself!
to su stare tablice, preveden je posle
![]()
nije svaka a clasa crvena i ima onu naljepnicu ispod cdi![]()
EF su strare tablice?il ce bit da su to nove, prevedene?
![]()
ja vec napisah, da sam ja tu bio prije 5min, nije se imao ko izredjat![]()
Brate, zamisli to parkiranje.
Vjerovatno mu je neko polomio staklo zbog slicnog/istog djela.
TAKUMI
govedo level 3 je ovo. moramo uvesti oznake goveda
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks