Pa i nemamoda zlo ne cuje
Tu es mon héro!
E to je vec nesto... a ne ovoga nervira sto sunce sija,ovoga sto kisa pada,ovoga sto vjetar duva...to su strasne stvari,stvarno...bas za veliku nervozu
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Predavanje u 9 ujutro.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ne lupetaj donni života ti i ne diži mi pritisak da te zamolim.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
mene više nervira što je sve više nesposobnih bilo sa diplomom ili bez.
I ne samo to, nego sto bi 2/3 ljudi radilo u drzavnu firmu za 400 eura, nego u privatnu za 700. Mislim da je to jedna od najporazavajucih stvari koje sam ikad u zivotu procitao. To znaci da bas smo dotakli dno sto se tice mentaliteta, ambicija i radnih navika.
e, mene nervira što za sekretaricu traže kvalifikacije ka' za direktora...pripreme, iskustvo i znanje, ka' da ću u svemir...
ne znam da l da plačem il da se smijem kad traže odlično znanje engleskog...a ne umiju svoj da pišu, govore...
Sell the Vatican, Feed the World!
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
pa kad se tamo planduje, kasni se na posao, niko te ne maltretira nego sve s noge na nogu.
ja pođoh do komunalne policije, tamo prosjek 50, a samo željko (40+) zna na računar da edituje obrazac u wordu. na drugom, jedna diktira-jedna kuca, jer ova prva ne umije. ja taj osjećaj ne mogu da opišem.
Najjace mi je to kad "gazda" pita koliko jezika govorite...Mozes i 12 da kazes, posto on nesretnik ni svoj ne zna..
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks