Results 1 to 25 of 2849

Thread: Preśednički kandidati

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    A jel Vi misllite da Slobov potrcko moze imati neki Autoritet , ili da ga je ikad kao njegov Ambasador mogao imati kad su ga i novinari po Italiji setali?
    I dalje ću se držati odluke da ne komentarišem, samo bih, zbog isticanja potrčkova, sektaša, nasljednika, učenika, mašinerije, resavske škole, portparola i slično, pitao (da bih najispravnije shvatio sva pisanja na ovoj temi i da bih generalno stekao što bolji pojam o dotičnom kandidatu, dakle da se dodatno informišem) da li si bila svjedok kao već zrela i punoljetna osoba i aktivni pratilac društveno-političkih zbivanja od dolaska DPS-a i pojave Lekića u političkom životu Crne Gore, tj. da si već tada, početkom devedesetih, lično pratila Lekićeve aktivnosti i nastupe, pa iznosiš svoje utiske o njemu na osnovu svojih ličnih percepcija i zaključaka iz tog vremena, ili takvo mišljenje imaš zato što tako sada (neki) kažu o njemu? Molim te da mi pomogneš sa odgovorom, jer ja, kao neko ko je sve to tada neposredno i detaljno pratio, imam sasvim drugačiji doživljaj dotične osobe, drugačije mišljenje od tvoga, pa rekoh da pitam/provjerim, za svaki slučaj... više glava više zna, a još kad su mišljenja "iz prve ruke", a ne prenesena...
    Last edited by hop; 10-02-13 at 00:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)