Kakva si ti splacina
Kakva si ti splacina
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
City city omrceni,nagdjeni...
ne volim ljude koji se prave da su neke igracine, trebao si fino da potvrdis sta je taj lik igrao i da ostavis a ne ovako da budes u centru paznje,5 postova dok tip postavis,kao vidio si ali kao ne znas sifru,pa ti neki veliki dasa zoves drugaricu da ti ona u komp trazi od 200 tiketa bas taj da ti rece iako je u sred posla itd. Ne avetaj druze,jos ti pamtim onaj hokej 1.33 kad si reka ulazes kucu pa me interesuje jesi li je vratio ili zivis na plazu![]()
---Chelsea Fc---
A cistih snijeg u nk jebeni i nemah auta da odem do kladze i cao... pi iznervirah se
Koliko si isgubio para na taj hokej sto je predlozio?
Ocigledno je to tvoj problem sa momkom koji inace ostavlja dobre predloge ovdje...
Druze,juce je jedan drug od mog brata to vidio pa sam njega cekao danas da mi javi koji je mec zato sam stavio po ure prije sto je on igrao na kraju krajeva kakve veze to ima kad nije doslo,nisi sam ja reko da se igra niti nista. A najvise na svijet bi voljeo tebe da vidim ovako uzivo da te razvalim kao pickicu malu zbog ovakvih komentara klosaru jedan
Prijetis li ti to mene,oli sad ban da dobijes!
---Chelsea Fc---
Ajde razguli da te zamolim
Izvini iskusni kladionicare,nisam te prepoznao!
---Chelsea Fc---
Momci imate PM,nema potrebe da se svadjate kad je ovaj zivot namjesten a ne kladionica...
Alo momci opusteno samo. Dosao vam prelaz 2/1 a vi se svadjate. I ovom Kotoraninu treba kapu skinut uvjek ima extra meceve i kvote. A Masinac nije neki tipser pa neka se ljuti koliko oce kvote njegove moze moja baba sto ne zna kako parovi izgledaju pogodit
aj da se ovaj elce ispostuje prelaz 2u1 sa nekih 5e pa ko ga *ebe nemoramo nocas ici na kafu
SRECNO
City gubi 3-1 znaci....Mancinija bih na trg...
Daj nesto za sutra kupuse :d
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks