3-4000 kodova pa pogodi...
1.moze da bude misfire
2.moze da bude da nema katalizatore
3.moze da bude los 'batch' goriva pa da se zaprljaju dizne (vidjeti pod 1)
4.moze da bude blablablbalabl
a moze da bude nesto ozbiljno :P
Meni gori non-stop a fala bogu...no da ne ureknem![]()
Originally Posted by my name is ...
3-4000 kodova pa pogodi...
TAKUMI
a ja sam optimista pa se nadam najboljem <3 hahahah
pricam za bmw-a ovog.
a moj je svaki 2,3 dan na vag-com, a od sad imam i onu android aplikaciju torque pro
vec godinu dana jedine greske koje se uvijek vrate su za rear o2 sensors jer nemam katove (ne spratove na hrvatskom nego katalizatore)
Originally Posted by my name is ...
Ameri koriste "kat", tj. CAT.
TAKUMI
ili ovako da se pogodi sa scenerom .....
wow, science fiction![]()
A vidjeh pricate o bmw-u i voliju..mislite da su original djelovi? Ulje? Itd... ko god oce neka mi se javi u 1000e da se kladimo
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
U 1000 eura da je sve origigi.
TAKUMI
aj nas prosvijetli duse ti kako si to saznao? jos reci da kupuju djelove kod tvog druga koji nabavlja djelove iz albanije pa da ti svi povjerujemo
Pazi, kupio sam tu dosta djelova, svaki dio je made by BMW, sa BMWovim kataloskim brojem i sve.
Daj prosvijetli me, pa da ih prijavimo.
TAKUMI
pa nisu prsli da daju garanciju na 25k za ulje koje nije orginal... dje je tu racunica?![]()
Kakvu garanciju na ulje? Planiras li brate tvog bmw-a stvarno da vozis toliko kilometara na jedno ulje? Meni bi to grijeh bio, nebitno sto i sami proizvodjaci daju takvu preporuku. Nije ni cudo sto nam se svaki dizel u CG raspada ako ga ljudi tako odrzavaju
Ne mogu nikako da garantujem za VOLI, ali mi ta prica da je falš roba izgleda nevjerovatno, ipak su oni definitivno priznati iz minhena i imaju komunikaciju sa njima itd itd.
ako njemci kazu da to ulje moze 30000+km, a ovi nasi preporucuju na 25000 ne znam zasto ga neko ne bi vozio toliko, ja cu ga voziti 20000, nisu motori sto su nekad bili, nisu ulja sto su nekad bila. Valjda ti inzinjeri znaju nesto![]()
Varas se loshmi i to dobro... Nije isto njemac koji ga do posla vozi najvišim stepenom prenosa na male obrtaje, svaki dan po 100+ km, i kod nas dje se vozi konstatno kroz grad, na lose gorivo, na loše sve... Ne bih turbo dizela nikad toliku kilometrazu vozio na isto ulje, to mi je suludo... ja u mog benzinca mijenjam ulje svakih 8-9 hiljada, a uvijek najskuplje sipam, ako ne mozes od goriva pobjec, vazda mozes sa uljem njegovat motor
p.s.
Nisu, sad su gori, komplikovaniji, neizdrzljiviji i nepouzdaniji 100x![]()
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 08-02-13 at 16:46.
pogotovo sto je s turbinom motor, jos polovni auto
stefke reci nam tu tajnu da znamo![]()
She is only here to annoy herself!
A najviše zbog turbine... nije ni čudo što rikavela na većinu kad im je toliki interval mijenjanja ulja... sve je to dobro isplanirano od strane bmw-a, slabo mijenjanje ulja dok je u garanciji neće pokazati nikakve mane, ali zato kad izadje iz garancije, pa se nabije kilometraza, e onda počinje zabava
Nego loshmi ne planira njegovog da dugo zadrzava, tako da ga i razumijem![]()
ja cu ga sad mijenjat na 20k, kad predje 150k onda cu na svakih 15k,
Ja ulje mijenjam na 10k da ne razmisljam, tako sam i na bivsa auta pa cu tako i nastaviti...
Pomenuh to 25k (losmi rece 30k) sa logicke strane, jer ovi iz Volija prodaju po koje auto u cg i njima sipaju isto to ulje dok su u garanciji 3 godine ili kolilo vec daju... Sto bi se zajebavali sa nekim falsh uljem i pricali musterijama 30k pa da im crkavaju motori od svercovanog ulja na koje se predje 25-30k do mijenjanja u te 3 godine, i to po ovakvim uslovoma kao kod nas...
Sto se konkretno ulja tice ja mogu da sipam i castrol edge al ko mi za njega garantuje da je orginal? To je tek macka u dzaku..
kod nas nije nishta original,tako da nevjerujem ni da je u voli,daleko smo mi od svega shto valja i u shirem krugu nas sve shto valja i zaobilazi...
@Proximus, zato sto se uglavnom u garanciji nista nece ni desiti, isplanirano sve, kao sto rekoh - posledice se tek posle ispoljavaju, dok je auto van garancije pa ti moras da platis popravkE
Nemas pojma koliko zahtjeva imaju dok ne istekne garancija.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks