Nije ni meni jasno zasto
Svi igraju prijateljske utakmice samo mi ne...
deuscroix
Nije ni meni jasno zasto
Je li moguće da smo propustili termin za uigravanje sad pred nastavak kvalifikacija ? Fino.
"ja ne mogu da vjerujem da neko može da navija za dva kluba. To mi nikad nije bilo jasno."
laciale
Ka' naša posla. Mogli smo neki kombinovan tim izvest pa makar protiv Andore. Em što bi bilo prostora za debitante, em što imamo dovoljno igrača koji trenutno imaju pauze u prvenstvu. Još jedan idiotski potez saveza.
Dick Laurent is dead!
Englezi su nocas bili fenomenalni, sa ovakvom igro, mozemo da ocekujemo da nas razbiju 20-0.
Banujte ga.
"ja ne mogu da vjerujem da neko može da navija za dva kluba. To mi nikad nije bilo jasno."
laciale
Nismo za bacit naravno, ali ako budu igrali kao sinoc tesko nama. Mada cuda se desavaju, vidjecemo sto ce biti.
Da prvo pobijedimo Moldaviju, a onda mozemo defanzivno protiv Engleza pa da izvucemo taj bod.
Ponekad lakse je dobit Englesku, nego Moldaviju. Mada ne vjerujem da cemo dobit ni jedne ni druge.
Kako ste negativni momci sto je to?
Protiv Moldavije treba igrati isto kao protiv Ukrajine. Cvrsta trkacka sredina, opreznost u odbrani i ne primiti gol-a Vucinic, Jovetic i ostali u napadu ce ga sigurno zavuci.
Obzirom na probleme Jovanovica i nesposobnost Pejovica i Bozovica, te na cinjenicu da igra u Istocnoj Evropi i poznaje nacin igre, mislim da bi Sasa Balic makar sa klupe trebalo da dobije priliku protiv Moldavije.
Protiv Engleske treba igrati kao shto smo radili na Wembleyu-svi iza lopte. Obzirom da napad imamo spreman, mislim da je najbolje da odigramo bozicnu jelku, tri defanzivno orijentisana vezna igraca (Drincic-Zverotic-Pekovic) iza odbrane, ispred njih Joveta i Simon i u napadu Mirko.
Optimisticko predvidjanje je X protiv Engleza i 3 boda protiv Moldavije, a realno gledano uzecemo 3 protiv Moldavaca a Englezi ce nas dobiti.
Deserve's got nothing to do with it.
Realan je taj X protiv Engleske, nema potrebe da ih se toliko bojimo.
Ja bi radije vidio Volkova ili Igumanovica po toj strani no Balica za kojeg se svaki put uhvatite ko pijan plota a coek nikad nista pokazao za reprezentaciju nije,a ni za klubove nesta nije briljirao.Po meni su oba igraca sto sam naveo bar duplo bolji igraci nego sto je Balic koji ce u najboljem slucaju da postane V.Bozovic vol.2
Ima li reprezentacije da ima 6 LB ka mi? Ima li je dje na svijet?
Bozovic, Pejovic, Jovanovic, Balic, Volkov, Igumanovic
Sila bre.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ako se protiv Moldavije ne uzmu sva 3 boda, onda jbg...
No ja već razmišljam kako se od DPS-ovaca i ovih što oće "da vide Rooney-a", neće moć karta nać za Engleze.
Stvarno se nadam da ce me taj DPS ispostovat, stvarno ih ne glasam svaki put za dzabe no neka mi daju tu kartu sad.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
A za sve li vam je DPS kriv. Pa'ne li vam nekad na 'm da Milic i Pajovic kupuju karte jer imaju para. Ili Mandic da ide da navija za Engleze.
Slazem se.
Tesko da ce Simon biti pozvan, nema klub, ne igra...
Inache je ovo do sad igrao pa su ga zbog toga zvali...
simon je ja mislim sigurniji sto se poziva tice i od mirka.
Evo ga i Kasalica na lijevu stranu
Kasalica najkorisniji na krilu
U posljednja tri-četiri kola promijenio sam poziciju i igrao uz lijevu aut liniju. Slažem se sa trenerom Jankovićem da mi to mjesto najviše odgovara i da tu mogu najviše da pružim – zaključio je Kasalica.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks