Sta je muka sa tel ima nedelju dana. Odradio factory I nista nije makao od memorije. I sad app kad skidan pise memory full. Imam fb, tapatalk, messenger I cim se ulogujem na fb memory full pise. I uvjek mi oko 20mb pise da imam slobodne. Zasto sa factory nije pobtisao sve I vratio na pocetnu memoriju?
mnim da je vrijeme da taj HD2 posaljes u peKsijuNi ja sa Desire HD i custom 4.2.1 ne ocekujem da radi sve savrseno...
(nečitko)
skinuo sam http://hotfile.com/dl/190309794/2205...3_FOP.zip.html
1.kako da provjerim odgovara li mom telefonu ?
2.kako da odradim backup brojeva, poruka, memo-a?
3.kako da odradim wipe ako uopste trebam da ga odradim prilikom instalacije ?
4.ocu li da pratim ove instrukcij prilikom instalacije
- Extract the firmware
- Open the included Odin
- Turn off your device
- Put your device into Download MODE (Home + Volume Down + Power)
- Click PDA and select *.tar.md5
- Then finally click START!
Pređoh sa 4.1.2 na 4.2.1..
Opisaću prelazak kao da sam na PC koji ima 512mb rama ubacio modul od 2GB..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Koji je to ROM Bugi?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Obavezno probajte Moborobo
Program za backup kontakta,SMS-ova,Aplikacija,slika,ringtonova i svega drugog u lokalu kome nije potrebna instalacija drajvera tako da radi kao singerica bez obzira na ROM. (Radi i za iPhone)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Hmm. Ova masina evo 2g radi bez problema. Samo sad nesto zajebava a mozda je do memorijske isto jer je najobicnija.![]()
cega bez problema, kad malo malo, pa te evo odje "aaaa, steka mi ovo/ono, spasavajteeee!" :mrgreen: Prosli put je bilo ono sa "fix permissions"...
hehehe
dobar je telefon, ali realno, nije jednostavno predvidjen za sva ta maltretiranja, i ono sto je najbitnije: mislim da si jedini sa HD2 u ovoj temi, a imas probleme koji su specificni za HD2 i novije ROMove, dakle, malo ti mozemo pomoci
(nečitko)
A pa ja sam zadovoljan kako radi telAli cim budem solventan prelazim na neki iz One serije. Najvise mi odgovara S ili ustekat malo para I uzet X+
![]()
evo za ~10 dana predstavljaju M7 i mozda ostale iz nove serije
(nečitko)
@AmFi ja sam ti vec napisao rjesenje. Inace mozes i sa facebook-a da izbrises data jer bas masu stvari sakuplja.
Ja sam na S2 ubacio CM10.1 (28012013) 4.2.1 odlica ! Brz a baterija mi traje jedno 40% vise. Bas sam zadovoljan u odnosu na fabricki 4.0.4
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Moze li ti dan a da si konektovan non stop na net?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
pitah Gad-ajer bih mozda uzeo s2 opet ako moze... jer s3 mini mi lagano...eo cijeli dan sam ga koristio (mada danas dosta manje) i evo ga na 50% ... obicno kad ga bas cijeli dan koristim onda mi u ovo vrijeme bude na 15-20% ... dok s2 nikad to nije mogao stock 4.0.4 ... nego sam morao da ga pazim da bi izdrzao
cak ni jaca baterija nije puno pomogla..
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks