registrujete auto 7-10 dana ranije.... saobracajnu koja i dalje vazi oni kopiraju i ostaje kod vas, a kad odete za novu staru vracete i to je to... ja makar tako radim...
registrujete auto 7-10 dana ranije.... saobracajnu koja i dalje vazi oni kopiraju i ostaje kod vas, a kad odete za novu staru vracete i to je to... ja makar tako radim...
Pomenu se prica da se ne moze registrovat auto ako niste platili kaznu.
Sad me zanima ovo auto se vodi na majku/babu/komsiju... ja napravim prekrsaj kazna ide meni a na mene se ne vodi auto tako da se moze registrovat normalno (jel ovo neka rupa u zaokon?)
Za kolko vremena zastarijeva ta kazna?
Moze tako. Rupa u zakon.
TAKUMI
A što ako te kazne povezu sa brojem tablica nekako i onda taj na kojeg se vodi auto mora platit?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ako tebi pisu kaznu sa "babinim" autom, njoj ce doc da plati uz registraciju, ako ti ne platis prije toga.
Povezuje se sa vozackom i saobracajnom u sistemu...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ne ne , kazna ide samo na pojedinca ne povezuje se sa automobilom
zar nije dovoljan taj sistem, mozda ces smuvati za saobracajnu jer se auto vodi na tamo nekoga, ali sjutra ces poc da izvadis licnu, vozacku , pasos a ako imash kazne sipak ces izvaditi dokumenta
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam onda pogresno informisan...
Kad sam imao prekrsaj sa drugovim autom, sjecam se da pitah pandura "do kad moram da platim", on mi rece "kad god oces, doce drugu uz registraciju"...
Mada...
P.S.
Koliki je onda rok za placanje po ovom sistemu...?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Na saobracajnu idr ne na vozacku....
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
Kazna se veze i sa autom tj saobracajnom. Provjereno u praksi
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
To 2 godine je bilo po sistemu ako se ne pokrene postupak pred sudom u roku od 2 godine od datuma pisanja prijave, onda prijava zastarijeva...
Sada je drugačiji slučaj, jer ti odmah potpišeš da si kriv, i samim tim si presudio... A dug ne vjerujem da zastarijeva... To bi onda isto bilo kao kada pitaš za koliko zastarijeva dug od računa za struju...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Danas je mrka kapa za saobraćajce. Kiša lije po Podgorici a oni se nerado kvase da bi pisali kazne(osim jednog starac i more saobraćajca na stari aerodrom, taj bi izašao na ulicu da padaju sjekire)
Last edited by Director; 06-02-13 at 13:07.
JA imam jedno 100 eura ukupno raznih saobracajnih kazni i evo vucem ih 2 ipo godine... nisu me na sud zvali jer sam ih potpisao..... auto mi se na majku vodi i ona svaki put bez problema registruje auto i cak je pitala ima li problema zbog toga sto ja dugujem kazne, i tamo su joj rekli da su kazne na moje ime a ne na ime auta, jer sam ja upravljao autom a nije auto samo islo pa da se auto kaznjava
E SAD nisam siguran oce li mi pravit probleme ako budem htio da vadim neki drugi dokument tipa izvod iz maticne knjige rodjenih itd.... ? zna li to neko?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Mozda za Izvod umrlih budu pravili probleme ali rodjenih nece![]()
---Chelsea Fc---
engleska
Last edited by acs; 06-02-13 at 14:03.
f6
ladno ce ovaj topic prevazic topic kladionica :mrgreen:
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
pa u tome je i fora, po zakonu da bi se smanjio postupak i sudjenje itd, ako potpises kaznu ti si saglasan da je platis, a jedini mehanizam da te naceraju jeste da ti ne izdaju dokumenta...
u zatvor jedino mozes da odes ako ne potpises kaznu nego trazis da ides kod sudije za prekrsaje pa ti on cepne tri puta vecu kaznu i tek ako tu kaznu ne platis ides u zatvor...
ako je potpises da ces da je platis nema brige od zatvora![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Kakva budalastina, samo nek ste zdravo.
Sent from my shooteru using Tapatalk 2
Kazne 100% idu na ime pocinioca, ne na auto, tako da kome god vozi tudje auto ne mora da brine o svojim kaznama sve dok ne bude isao da podize licnu, vozacku i pasos.
Ove ostale izvode i uvjerenja takodje mozete dizati bez problema.
Prodjoh kroz ovo ljetos. Sad mozda najbolje auto na majku da prevedem, to mi je 100-120e i onda da lagano skupljam kazne![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks