raširili su se dobro a državi prifalilo para
She is only here to annoy herself!
U pitanju je prva serija audija a3, auto nidje nije kidano makazama koje koriste vatrogasci,vec je izvitopereno zbog udarca. Volana nema,kontrolne table nema,to su vjerovatno uklonili da bi sirotu djevojku izvukli. Opet kazem bravo momcima koji su izgurali audija da se ne bi zapalio,jer u vijestima kazu da je djevojka bila prignjecena dok vatrogasci nisu stigli. Svaka cast.
A što je bilo s Cetinjanima?
Već su bili u Bari kad se auto zapalilo?
Bijo si poziw koi se neodbija
samo su tablice cetinjske, Golf je bio crveni, vozio se u Bar, imao je tablice CT-AF*** tako da su ti Barani sto su izvukli djevojku vjerovatno momci sto su bili u Golfa.
Crveni GTI?
Sent from my iPhone 4s white 32GB simfree 5.1.1 Absinthe JB
:shock:
tacno sam zna![]()
uff.... brutalno
Nikad ne smanjim ton prije ovih klipova... Pas mater...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ovo kao nasa policija iskace iz zbuna.... Meni ovo nije strano![]()
danas iz pravca nk prije dg jedno 3km prevrnut BMW na krov... izgleda da je udario u desnu stranu brda, odvalio par stijena i na krov... vidjoh i pogrebna kola parkirana pored njega, drugih saznanja nemam...
A juce na bulevaru semafor kod toloske sume... Poludio narod skroz.
Dobro je da su svi stavili prsluke na gepek... da se vidi da ih imau.![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
U Nk preksinoć dijete poginulo, da mi je znati šta rade ti roditelji...![]()
#fakenews
Cu sta rade.. U 2 sata po ponoca pilotiranje ovom pravinom, a kisa, leda, snijega.. Svega.. Ko zna koliko su isli. Udarili u drvo, pa ih odbacilo i krovom udarili u stub betonski.. Mozda bi i ostao da nije ispao kroz gepek 3 dok su leceli.. Uzas.
Slazem se.
kako zalijepi jedan sa x5 kod hitne,svasta...
BBNSC
drogirani obojica![]()
jel to probao da zadrifta na kruzni kao Haris xe xe
Originally Posted by my name is ...
Mene juce jedan udario na semafore dje je jos jednog forumasa neko udario ovdje a ja se cudio kako tu udes napravise.. Tu je blaga nizbrdica i ovaj iza mene auto pustio na ler mislio da je ravnica haha.. I udario me odpozadi srecom nije bilo nikakve stete jer nije ufatio toliko zaleta
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks