ovo nije moguce![]()
ovo nije moguce![]()
volvo nije auto,to je tenk na tockovima![]()
retardiran test
i besmislena 'narodna' prica da je svaki stari volvo tenk
dobar je za cukanje i neke manje 'incidente'
daleko bilo ceoni sudar sa bilo kojim novim autom, pa i plastikanerima, ne bi dobro prosao
Originally Posted by my name is ...
Njima je sigurnost najbitnija stvar i uvijek su bili najbolji u tome.
Kraj price.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk II
TAKUMI
mene lupi nocas na semafor-crveno jedan otpozadi, pijan, napravio stete dosta i mene i njemu
eto sto moze da vam se desi ni krivom ni duznom
da nije kocio pitanje je bi li pretekli ja i zena, sreca kocio i lupio malo smo se glavama pocukali al uglavnom ok
I meni cojek odvali retrovizor u mimoilazenju,jos sam ja stao da penal prodje(neobiljezena ulica).Nece da plati stetu nego lik zva policiju. Ekipa za uvidjaje slika oboje auta i ladno kaze ovo nije slomljeno od ovog udara (ada nisam ga donio uruku i bacio pored kola).Auto da se vozi u forenzicki centar na vjestacenje zbog retrovizora.Oni stvarno nisu normalni.Retrovizor u ruku mrs u p.m. i polako kuci.
LPGTECH 067 854 548
e, kod trgovinske
lika znam sa jugopetrol pumpe kod radoja dakica, trazio jos od mene da lazem za njega da on nije vozio jer je ceka drugove da dodju, policija stize prva i cao djaci
i sad sam mu ja jos kriv sto nisam laga, sad mi je milo sto sam reka istinu a htio sam da mu ucinim
Ma sta da mu ucinis. Mogao je ubit nekog. Neka mu uzmu vozacku i neka isplaca te stete pa ce drugi put razmislit oce li pjan sjedat u audija.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja reko' sinoc kad si bio kod mene.
A dobro, barem sad nemas ruzne retrovizore.
TAKUMI
Zamalo da me pokupi jedan prije 2 dana kad je u PG bila magla.![]()
Danas evo amaterska fotka (s telefona) 2-3 auta su udarena i kamion
![]()
Redovno na toj raskrsnici. Dzaba semafor kada prolaze kroz crveno. Pod hitno tu treba kruzni da bi se izbjegle guzve i takve gluposti.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Samo u Americi:
![]()
Pa danas je kisa, dje ga izvede..
aj jbg... r8...
f6
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks