vozio, ne znam dal ga vozi i dalje.
E, to je pitanje.
Jel' to onaj sto ga vozi neki fatass??
TAKUMI
vozio, ne znam dal ga vozi i dalje.
Tattoo majstor, zivi kod toloske.
Tamo sam gledao ovaj auto.
^e kako dimi ovaj A8 pa to je sou!
Nedje sam ga slucajno sreo i krenuo da preticem i naravno da se nije dao nego je pojacao tempo, ja mislio odlicno da neko vozi brzo ispred mene ne strecam od policije, medjutim kad sam vidio kako dimi morao sam ga pustiti da odmakne malo da se ne ugusim.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ovoga je i trile peglao ili to bješe drugi MTM? dolazio je bio na neko okupljanje onamo kod zetatransa..svakako nema preko 310 kW odnosno polovinu![]()
She is only here to annoy herself!
kakav kic od ove 8mice
the World's leading dance event
Sensation
ja sam je licno gledao u BR, jedan xenon zut jedan plav..
prodace se dizel je
prva 2 seta tockova..grdilo
polucrvenoroza unutrasnjost jos grdja
She is only here to annoy herself!
e moj care kad se naslozi prica specijalna serija crvena boja unutrasnjost pravi crveni karbon,specijalno za sefa S odeljenja audija, 2cipa, januar 2005 al su stavili 2004 da im ne prave problem u fabriku, servis uradjen prekjuce jer je covEk meraklija jelte... ima da prodje brze nego ja i ti![]()
f6
Originally Posted by my name is ...
Audi TT kupe i roadster modeli sa Amplified Black paketom opreme
Audi UK je predstavio TT Coupe i Roadster Amplified Black modele koji donose pakete za unapređenje stila. Amplified Black oprema se dodatno plaća u odnosu na varijantu Black Edition i donosi 19“ Rotor aluminijumske točkove, i crni TT-RS fiksni zadnji spojler između ostalog.
Drugi delovi koje ova oprema donosi su crna kućišta retrovizora i crni prednji spojler, dok je zadnja strana vozila dobila crne izduvne cevi kao i metak difuzora. Oba modela se mogu poručiti sa jednom od četiri boje sa bisernim efektom: siva, crvena, bela ili narandžasta.
Amplified Black verzija se može kupiti sa 2.0L TFSI motorom snage 211ks ili 2.0L TDI motorom koji nudi 170ks snage. Prva verzija je dostupan bilo sa sistemom pogona na sva četiri točka ili sa sistemom pogona na prednje točkove, dok je dizel dostupan samo sa sistemom pogona na sva četiri točka.
Audi najpopularniji brend prema rezultatima glasanja kineskih kupaca.
Čitaoci kineskog izdanja časopisa „auto, motor und sport“ su nedvosmisleno odlučili: Audi je pobednik u deset kategorija kada je reč o izboru za najbolje automobile u toku 2013. godini, što je uspešnije od bilo kog drugog proizvođača.
Audi je tako po mišljenju čitalaca najuspešniji premium brend na kineskom tržištu automobila. Lokano građeni Audi A6 L je pobedio u čak dve kategorije. Ovaj model je osigurao najbolji plasman u čak dve kategorije i to gornjeg segmenta vozila srednje veličine kao i vozila srednje veličine koji se proizvode u Kini.
Audi Q5 koji se takođe proizvodi u Kini je najuspešniji u kategoriji SUV i off road modela koji se proizvode u Kini, dok pobeda u kategoriji Deluxe vozila odlazi modelu Audi A8 L.
Ove nagrade pokazuju koliko je tržište kine važno ne samo za Audi već za sve proizvođače koji ako žele da budu najbolji moraju da se fokusiraju na kineske kupce.
Last edited by Randy Orton; 09-02-13 at 19:09.
Kinezi su sjeli u Audi poslije višedecenijskog cijepanja guzice na sicevima bicikala i naravno da je za njih svako auto NLO....
posteno.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vazda li mi se S8 svidjao! Ovaj je stvarno perverzan!
Pretekao je preko duple pune, i vozio je 100 mph (ogranicenje 50).
TAKUMI
GospodinChaba Chaba
![]()
Ovaj mi je jedan od najboljih auto novinara.
TAKUMI
s3 novi 2.0t 300ks...
f6
tablice mu dolaze na ovu resetku? pregrdno, mnogo ljepse bi bilo da su sastrane..
Tamo ne smije drugacije.
TAKUMI
Kompanija Audi nadmašila je BMW po prodaji luksuznih vozila
Audi i BMW su među najvećim proizvođačima vozila u Nemačkoj. Oni se nadmeću kako kada je reč o sportskim, tako i luksuznim modelima širom sveta. Prema najnovijim finansijskim izveštajima, Audi je nadmašio BMW kada je reč o mesečnoj prodaji, pre svega zahvaljujući povećanju prodaje od 39% u Kini.
Trenutni rezultati prodaje za mesec januar ukazuju da je Audi prodao 111.750 vozila što je povećanje od 16%, dok je BMW prodao 107.276 vozila što je povećane od 12%. Uspeh Audija je uglavnom povezan sa kineskim tržištem, na kojem Audi modeli imaju veću prodaju.
Audi je takođe ostvario povećanu prodaju zahvaljujući ekspanziji Audi TDI čistih dizel motora na američkom tržištu koji su dostupni u okviru Q7 i A3 modela. Dodatni modeli A6, A7, A8 i Q5 su takođe ostvarili dobru prodaju.
Logicno - kinezima odgovara jednolicni audi![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks