Page 233 of 825 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... LastLast
Results 5,801 to 5,825 of 20625

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Sad neka mi neko objasni kako ti možeš da ugroziš nečiji život ako su ti maglenke upaljene?

Imagine yourself, driving along a rural highway late at night. There are no street lights, so it is very dark. All of a sudden, around the curve ahead of you is a car. It is coming toward you. The lights from the four lights on the front of the car are blinding you. It is difficult to see the road, and you feel your right tires leaving the pavement. Just a little, but it was just enough for your wheels to drop to the edge of the road, off of the pavement to the gravel below. You can feel yourself loosing control of your vehicle, but you are not able to bring the car back under your control. The after noon's earlier rain has left the road very slippery. The last thing you see is four lights coming toward you, blinding you... The last thing you remember is the sound of your car hitting something... This is an imaginary scenario, but one that can and may have already happened to someone. Why do so many people drive with their fog lights on? All new cars come with the fog lights programmed on. This does not mean that you can not reprogram your lights so that the fog lights are not on all the time. I know this for a fact. I have a new car. A really cool car. It has fog lights, but guess what?

I do not leave them turned on all the time. I only turn them on when I need them. However, if you do have a new car and you still have the fog lights on all of the time you can fix that. You can find the directions for turning them off easily. They are located in the handbook. You can find this in the glove compartment of your dash! Please... as a courtesy.... turn them off. Driving towards a car with both headlights and fog lights on is just like driving towards a car with bright lights on... Please, for the safety of yourself and others, turn them off.... Looking cool at the risk of someone's safety, isn't cool. This is a menace to other drivers. Go to the program on your dash. Look it up in the manual if you don't know where it is. Turn them to manual, and only use these lights when it is foggy! They are not cool lights. They are fog lights! Seriously, it is a hazardous to drive with these lights on. Please... turn them off
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    A ja sam cuo da pisu ako koristis maglenke kad ima magle.
    I ja sam cuo da kaznjavaju ako koristis brisace kad pada kisa.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ja sam cuo kaznjavaju ako vozis upaljeno auto.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Ja sam cuo kaznjavaju ako vozis upaljeno auto.

ne smiješ da voziš auto pod upalom..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ne smiješ da voziš auto pod upalom..
    Volim te.

Sent from my Skup Telefon
    Hellblazer...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Član 29.

Učesnicima u saobraćaju se zabranjuje ablendovanje drugim vozačima u saobraćaju radi obavještavanja o saobraćajnim patrolama na putevima. Predviđena kazna za učesnike u saobraćaju koji ablendovanjem upozoravaju druga motorna vozila je 80-150 eura.
    Last edited by Director; 05-02-13 at 13:56.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Član 29.

Učenicima u saobraćaju se zabranjuje ablendovanje drugim vozačima u saobraćaju radi obavještavanja o saobraćajnim patrolama na putevima. Predviđena kazna za učesnike u saobraćaju koji ablendovanjem upozoravaju druga motorna vozila je 80-150 eura.
    A profesorima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahaha

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Napisali mi sad kaznu sto sam zaustavio auto kod profesorske zgrade, udjoh minut u Bonelu da uzmem sok kad evo ih oni sa rotacijom.

Prica mi kako se za ovo kaznjava od 60 do 150, i kao tebi cemo minimalnu 60.

Nesto mi je mrzan bio pa mu ne potpisah nista.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Danilo... View Post
    A profesorima?
    Profesoricama brate MILFarama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači za gume ne pišu, ako sam vas dobro shvatio?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

I ato.mozes time sto nisi potpisa nista? Ne rugam ti se nego ozb pitam to mi jasno nije

Sent from my Skup Telefon
    Hellblazer...

Thanks Thanks Given 
    2,929
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

Ima li kazne ispod 60?
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Član 29.

Učsenicima u saobraćaju se zabranjuje ablendovanje drugim vozačima u saobraćaju radi obavještavanja o saobraćajnim patrolama na putevima. Predviđena kazna za učesnike u saobraćaju koji ablendovanjem upozoravaju druga motorna vozila je 80-150 eura.

E da vidim toga smekera sto ce da dokaze razlog mog ablendovanja.
    Ablendovao sam jer mi je to bio brat od ujaka pa da mu se javim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja blicam i blicacu...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    a prica mi jedan prijatelj, nevece vozio djevojku doma kad rotacija ludilo ulijetanje razglas,haos, kao u filmovima i nista ovaj se kolega zaustavio , a prolazi mu direktor koji je inace stranac ...veli sjutradan dok sam direktoru objasnio da se to stalno desava kod nas i da je regularan i da se nije nista desilo,da nije kriminalac ..i nakon svega ga taj direktor cudno gledao, nije mu vjerovao
    Oni su kukavci željni akcije. Njihov posao se sveo na trpljenje jer ih mnogi "žestoki momci" tretiraju kao gnjide ako ih ne daj Bože zaustave. Otud ovaj njihov performans sa ulijetanjem ispred kola sa sirenama i rotacijom. Ja ni sad ne znam dal da vam vjerujem. Stvarno ne razumijem zašto bi iz čista mira se zalijatali sa rotacijom i sirenama da nekog zaustave? O čemu se radi?
    Quote Originally Posted by NSX View Post
    mislim da su herculesa nedje davno zaustavili tako u grad tako da nije od skorije..
    Živa istina. A sam prešao Kapadžića most kod starog Vodovoda krenuli su od restorana Ribnice sa sve rotacijom i razglasom i zaustavili me da duvam.Valjda su im tuda bježali prije što li već. Simpatična scena kao u holivudskim filmovima

Director iz kojeg si ovo zakona prekopirao?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ljudi šalio sam se za amblendovanje. To sam se nadovezao na šale ostalih. Najbolje još da nam i za to pišu kazne. Inače većina stranaca se smije(pozitivno) našoj solidarnosti na putevima što amblendovanjem upozoravamo druge učesnike. Tako i treba. Smijem se kladit da će kad dođe ljeto biti i tuča sa saobraćajcima. Znajući naš mentalitet ovo maltletiranje neće proć bez nekog takvog detalja

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

definitivno treba kupit car dvr, i sve takve stvari snimit i kacit na neki kanal... jer takvo zaustavljanje ucesnika u saobracaju, a bez ikakvog razloga je stvarno smijesan... jedini razlog im je sumnja sto se upravlja vozilom u kasnim satima, pa po tome automatski sumnjaju da je vozac konzumirao alkohol... postali su smijesni...

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

Trcali su i za mnom tako jedno vece preko milenijuma do pravnog faxa. Sa rotacijom i cudima, a ja bas nekih 40-45 vozim ono, smorije mogao nisam.
    Furaju se, svi bi da budu Ne$ Bridzis!

Neko je gore pitao, najmanja kazna je 40e. Za pojas. Tj od 40 do 70, kako mu se svidis.

Maglenke inace idu nize od kratkih svjetala tako da baaaas pojma nemam kako one mogu nekom da smetaju. OVO NE VAZI ZA ZADNJU MAGLENKU.
    Cim izadjem iz grada i nedje dalje putujem palim maglenke.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Ljudi šalio sam se za amblendovanje. To sam se nadovezao na šale ostalih. Najbolje još da nam i za to pišu kazne. Inače većina stranaca se smije(pozitivno) našoj solidarnosti na putevima što amblendovanjem upozoravamo druge učesnike. Tako i treba. Smijem se kladit da će kad dođe ljeto biti i tuča sa saobraćajcima. Znajući naš mentalitet ovo maltletiranje neće proć bez nekog takvog detalja
    na nasim putevima je takva situacija da ako stoji patrlola 95% vozaca iz suprotnog pravca nece ablendovat... nekad je bilo drugacije, al sad su svi supci postali... vrlo cesto niko i ne blica,a ja npr blicam svima, iako nisam prvi u koloni, i to par kilometara od kontorle i blicacu i dalje, sve mislim vratice mi se kad mi bude trebalo
    no jednom prilikom su prema Cetinju bile dvije kontrole... jedna kod vuk petrola...ja je prolazim i blicam svima iz suprotnog smjera....a mene onda doceka kontrola na barutanu...srecom nisam bio u nekom prekrsaju, al niko od ovih iz suprotnog nije uzvratio...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Trcali su i za mnom tako jedno vece preko milenijuma do pravnog faxa. Sa rotacijom i cudima, a ja bas nekih 40-45 vozim ono, smorije mogao nisam.
    Furaju se, svi bi da budu Ne$ Bridzis!

Neko je gore pitao, najmanja kazna je 40e. Za pojas. Tj od 40 do 70, kako mu se svidis.

Maglenke inace idu nize od kratkih svjetala tako da baaaas pojma nemam kako one mogu nekom da smetaju. OVO NE VAZI ZA ZADNJU MAGLENKU.
    Cim izadjem iz grada i nedje dalje putujem palim maglenke.
    maglenke smetaju jer nemaju projektor ili zastitu kao kratko svijetlo..i bukvalno se onda tumace kao da imas upaljena duga svijetla... a sa dugm svijetlima je zabranjeno voziti u mnogim situacijama, pa mislim i kroz grad

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

Pusti filozofiju sad
    Stani ispred auta pa pogledaj smetaju li maglenke. Sto ce im projektori ili zastita(ne znam sto znaci ova zastita) ako bacaju metar u vis. Poenta je u sirini, za krivinu i situaciju metar pored puta.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

I treba da kaznjavaju za maglenke. Neka svako nauci kako se iskljucuju, a ne znam da se ni na jedno auto automatski ukljucuju (mozda kada je magla). Posebno ove sto ih pale van grada, pa te sprzi kada se mimoidjete. Policajac pise minimalnu kaznu (ako su one od - do), a sudija moze da ti odrapi vecu (i najvecu). Glenn objasnio.

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

a bogami prvo sto bi bilo je da se ove cekerenda sa ksenonima od 5e micu sa ulice
    f6

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Chalobah View Post
    Napisali mi sad kaznu sto sam zaustavio auto kod profesorske zgrade, udjoh minut u Bonelu da uzmem sok kad evo ih oni sa rotacijom.

Prica mi kako se za ovo kaznjava od 60 do 150, i kao tebi cemo minimalnu 60.

Nesto mi je mrzan bio pa mu ne potpisah nista.
    ugasilo mi se auto dok se pregrijalo pa sam izašao malo dok se ne ohladi, kako niste snalažljivi nimalo
    She is only here to annoy herself!

Page 233 of 825 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)