Rotacija? Ulijetanje ispred tebe? A zbog čega takva napaljena akcija sa njihove strane? Ccccc što se radi...
U subotu vece, popio sam tacno 3 piva 0,33, posle toga sam jeo i posle 10 min sam sjeo za volan. Kod Pobjede u Nk rotacija za mnom i ulijece ispred mene i tu staje, iskacu dvojica, dobro vece, dokumenta znate li da samo da 0,3 alkohola tolerisemo, znam ljudi, popio sam samo jedno, samo jedno sigurno, ma sigurno bre... Da se duva, pa cemo vidjeti. Ja dunem, 0,09, a vec sam se bio pomirio sa kaznom. Fala, laka noc.
Posle toga sam ih opet sreo 2 puta kako obigravaju oko markove, na centar...
A u kola nemam: lance, imam kuku... Tako da, jos uvijek sam virgin/bez kazne![]()
Tu es mon héro!
Rotacija? Ulijetanje ispred tebe? A zbog čega takva napaljena akcija sa njihove strane? Ccccc što se radi...
moji skoro bili u brezovik kasno uvece i vracali se nazad, kad rotacija za njima (moguce i interventna da je bila) jeste li pili.... strasno sto cine divljani po nk (od policajaca)
To je prsmijesno bilo, ja sam ih vidio kad su prosli pored mene, okrenuli su se i pod rotacijim me stigli kod Pobjede...
Tu es mon héro!
moze li mi rec neko samo sto mi treba od dokumenata da podignem vozacku? uzeli su mi je u niksic na mjesec dana, proslo je malo vise od mjesec dana od tad.rekli su mi odje u pg da moram tamo da idem da je uzmem.nije mi stizalo nikakvo rijesenje ili poziv na sud, imam one zapisnike sto su mi dali i zahtjev za pokretanje prekrsajnog postupka.neko kaze da treba da mi stigne to rijesenje pa da podignem neko veli da ne treba pa evo da pitam odje da se cimam do nk bez potrebe
Tamo u Zagoric. Uz licnu kartu, ne moze samo na lijepe oci![]()
a prica mi jedan prijatelj, nevece vozio djevojku doma kad rotacija ludilo ulijetanje razglas,haos, kao u filmovima i nista ovaj se kolega zaustavio , a prolazi mu direktor koji je inace stranac ...veli sjutradan dok sam direktoru objasnio da se to stalno desava kod nas i da je regularan i da se nije nista desilo,da nije kriminalac ..i nakon svega ga taj direktor cudno gledao, nije mu vjerovao![]()
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Oni su kukavci željni akcije. Njihov posao se sveo na trpljenje jer ih mnogi "žestoki momci" tretiraju kao gnjide ako ih ne daj Bože zaustave. Otud ovaj njihov performans sa ulijetanjem ispred kola sa sirenama i rotacijom. Ja ni sad ne znam dal da vam vjerujem. Stvarno ne razumijem zašto bi iz čista mira se zalijatali sa rotacijom i sirenama da nekog zaustave? O čemu se radi?
Jel komplikovan (tj.moguce) da se zadnja stakla zatamne bez da se ima problema sa policijom i tehnickim ? Po ovom novom zakonu kako je to odluceno, zna li neko
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
hahaha direktore !![]()
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Zaustavise mene i 3 druga tako prije 2 3 godine...posto smo prosli kroz 10 crvenih lampi![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Je li moguće da je kazna za maglenke 200e ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ĉlan 324
Novčanom kaznom od 40 eura do 100 eura kazniće se za prekršaj:
14.vozač kome na motornom vozilu nijesu uključena poziciona svijetla za svo vrijeme kada je uključeno veliko, oboreno, odnosno svijetlo za maglu ili kome na vozilu noću i danju u uslovima smanjene vidljivosti nijesu uključena zadnja poziciona svijetla (član 72 st. 1 i 2);
Nema nidje kazne ako su ti upaljena uvijek kao sto je bilo u starom zakonu![]()
I meni su ulijecali ispred sa rotacijom ali nisu bez razloga stvarno... Tacno su me snimili kad sam izasao iz diskoteke i krenuli za mnom a ja ih nisam vidio niti sam obracao paznju ko je iza mene. I ja poceh da se izivljavam s jedne trake u drugu idem, kad tacno iza mene pali se rotacija. Stadoh, vele sto vozis ovako jesi li pio sto? Ja reko, prestrojavao sam se :mrgreen: a nisam pio nista.. Oni se zacudise kako nista nisam pio a izasao iz diskoteke i duvah malo, nista mi ne nadjose jer inace ne pijem.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
kreteni![]()
Mom su tati pisali kaznu, zato što je upalio maglenke a nije bilo magle. (uzeo je moje auto i nema pojma kako se pale-gase maglenke)
I kao kazna za taj prekšaj je 200e, ali su bili jako pošteni pa su mu napisali kaznu za pojas (koji je uredno vezao)
Sad neka mi neko objasni kako ti možeš da ugroziš nečiji život ako su ti maglenke upaljene? I da ti kazna bude ekvivalenta preticanju kolone na punoj liniji
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ne znam je li vec napisano da je pauk sad 125e, i neka to, nego ono kad te vide nepropisno parkiranog, cim te slikaju i to je 125e.
Kazne za maglenke su se pisale i prije ovog zakona. Mene su jednom na bulevar zaustavili zbog upaljenih maglenki koje sam upalio nehotično, inače ih nikada ne palim. Nakon kraće rasprave sa saobraćajcem, nije mi napisao kaznu. Inače ne razumijem ni ja zbog čega se kažnjavaju vozači sa uplajenim maglenkama?
Ne smiju maglaje u gradskoj zoni, cak vele i u naseljenom mjestu...nisam cita konza...ali stvarno zbog maglenki to je vec lopovluk...
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks