Kako je moguce da broj sasije nema nidje u bazu kad sam pitao u Osmanagic kad sam neki dio trazio? Trazio sam i na net u one sajtove sto su trazilice za brojeve sasije i nema. I dal su skupi u Osmanagic servis ?
---Chelsea Fc---
ne dobih zeleni karton uz saobracajnu, placa li se sto za njega ili se dobija free?
nema kod nas nista free ja mislim da je 20-25e
zeleni se placa.
f6
20e i vazi do kraja registracije
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zakacih prije felnom stubic jedan,trenutak nepaznje uzas,i sad sto je bilo..
Prije mi se na auto cula malo letva upravljaca, sad je volan malo udesno kad idem pravo,malo se cudno mozda ponasa na volan ili se meni to cini,ne lupa mi nista kao prije je.. e sad jesam li mogo iskrivit dodatno to ili sto vec ? Mozda treba samo reglaza ?
Ako jesam koliko mi moze bit letva upravljaca za fiat bravu 96 god ? Fabia ? Anybody ??![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Vjerovatno si iskrivio nastavak letve ili kraj spone.
Idi na reglazu, neka ti provjere nagib i neka ti centriraju trap.
TAKUMI
Je li moguce da policija sto vise kazni i prijava napise veca plata? kao na procenat rade?
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
i ciji je 458 italia?
f6
Grand kafea...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
a ima li, fala Bogu, zimske gume i lance na 458?
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
Kad sam bio na carinu ujaku mi stigla slepa auta I uglavnom isti dan stigao taj 458 I GTR izgleda. Preko 30 000 € carine na 458. ****.
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Kad je to bilo? Zar nisu osloboljena carine auta iz EU? Ili mozda 458 nije uvezen iz eu...
Zaboravih da kazem sto se tice prevoda kola...sad samo potpises kupoprodajni ugovor i posle sve iz svog grada zavrsavas....placas porez,odjavis tablice i tehnicki.....lakse nego prije![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Ae, pdv, nisam gleda' toga 458
Zasto mi i dalje moramo da imamo zeleni karton, kada vodim da ovima iz Srbije to odavno ne treba?
e ne znam, to i ja pitah, ovdje, jer je bilo price prije nedje da smo primljeni u neku organizaciju i da je sad zeleni karton u sklopu polise, a prije smo kao doplacivali jer smo dobijali SCG ili SRB...
Jeste u srbiji, ali http://www.nbocg.me/cg/ je milije da i dalje uzmu 20 eur
Last edited by Sale; 04-02-13 at 18:33.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pitanje![]()
Kakvo je auto Toyota Yaris 2007-8 godiste, 1.0 benzin?
I koliko vrijedi otprilike koja je presla stvarnih oko 140000...?
Kolika je potrosnja kroz grad otprilike?
Auto bi sluzilo 99% za gradsku voznju.
Hvala![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks