Carbonara pashta.. Sa "pizza" hlepchicom... Mmmmm
Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi jedu paste sa hlebom ili pomfrit + hleb(osim ako nije u pitanju burger+fries)
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
cotolette alla palermitana, ahh. sad cu da ih napravim!
"your ATTITUDE is more important than the TOOLS you use"
Auuu, kakve su ovo priche sa staminama, intelektom itd itd.. :P
Ja ne jedem pomfrit i hleb, to je katastrofa.. Ali jedem poneku vrstu pashte koja je masnija i koja ima dosta safta.. To jedem sa ovim pizz hlepchicima.. nije to obichan hleb ! To se topi u usta
Ima vise "safta" jer stavljas preveliku kolicinu safta na pastu ili ako hoces, stavljas premalo paste na tu kolicinu safta.
Ne kombinuj 6 razlicitih izvora UH.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ne pravim ja no pizzerie... Recimo Quattro stagione je premasna jer ima 4 vrste sira.. Ali moze Carbonara recimo.. Mada prije dok je bila Pashterija sam jeo jednu od najljepshih vrsta pashta: Pasta Ai Funghi.. Uopshte nije masna, a nije ni prejaka.. Bash lagana a ukusna.
A ja kad pravim kuci onda ima vishe pashte nego "safta", naravno.. Poslednji put sam pashtu jeo u "Siciliu" u Ivana Vujoshevica. Quattro stagione je bila, i jeo sam je sa ovim pizza hlepchicem.. Mmmm. Perverzija.. Pashta je bila dobra ali stvarno premasna i prejaka.. No eto, to je valjda takav tip pashte... Mora bit masna kad ima tolko sira u nju, da *ebe oca !![]()
uf, da prostiš te oblande su mi za nijansu ukusnije od kartona.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Ne znam za te ali mos probat nekom prilikom oblande sto mi majka pravi da ih testiras i ocijenish :P
Cus ovoga...u 6 i po o oblandama![]()
sad u ove sitne sate, recimo:
i plus
![]()
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
ja jedem bombice iz sicilije, a bolje da sam večerala neto
popara sa sjorgutom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks