Originally Posted by
Son Goku MNE
Šta rade ova gospoda, da ne povjeruješ!
Dakle, od 01. marta postaju zvanično najskuplja kablovska televizija u Crnoj Gori, a počeli su kao najjeftinija, sjećam se bilo je nekih 6,70 eura ako ne i koji cenat manje. A šta je razlog za poskupljenje? Poskupljenje ulaznih parametara??? Pa ako je to razlog, zar on ne pogađa i ostale crnogorske operatere da i oni povećeju cijene paketa, pa oni to ne čine, a M-kabl to radi već drugi put za period od nekih godinu dana (a mislim ukupno od kada sam ja korisnik četvrti ako ne i peti put). Još navode da u narednom periodu možemo očekivati ubacivanje kojeg novog kanala??? Pa mi to očekujemo zadnjih godinu dana u kom periodu nijedan kanal nije ubačen (a zadnji put su inače od kanala ubačeni Regionalna tv i Prva, za koje još uvijek na sajtu i info kanalu piše da su u fazi testnog emitovanja??? Pa ja mislim da je i NASA manje testirala svoj robot Curiosity prije nego ga je poslala na Mars!), a sada su odlučili da nam to očekivanje unaprijed i naplate! Da neće možda ubaciti Sk Prime, Fox Balkan, Nat Geo Wild ili još sličnih kanala pa da to i opravda donekle tu cijenu, iako oni i ne shvataju da je ovo analogna televizija koja je po kvalitetu slike daleko ispod kvaliteta od ostalih operatera? Ali ne, oni će ubaciti nešto tipa Regionalna tv 2, Elmag 2 i sl. i to u nekom ko zna kad narednom vremenu. Šta će biti kada uvedu digitalnu tv (ali se prema sadašnjem stanju stvari da više nego primijetiti da to neće biti skorijih mjeseci i mjeseci)? Koliko će ona koštati? I umjesto da rade sve da privuku nove korisnike, pošto su daleko iza ove tri vodeće po broju pretplatnika, oni čine sve da i ovu šaku postojećih korisnika otjeraju??? A tome doprinose i konstantnim nonšalantnim odnosom prema održavanju postojećih kanala. Dovoljno je npr. vidjeti kakva je trenutno loša slika na RTCG1, kako na RTCG2 se od pozadinskog zujanja ne može program normalno pratiti, kako se barem jednom nedjeljno po više sati umjesto Atlasa pojavi redovno History channel, ili umjesto Tv Vijesti ili Prve neki drugi.... Kako iz dana u dana na RTS1 i 2 ton pada na najmanji mogući nivo, a na Pinku je konstantno nizak, o nesposobnosti da pravilno podese sliku 16:9 na kanalima koji se emituju u tom formatu (osim konačno od prije neki dan na Tv Vijesti gdje je postavljen automatski aspect ratio, samo ne znam da li je to njihova zasluga), već postavljaju izduženu sliku u 4:3 formatu ili zumiranu kakva je na primjer već danima na RT pa se pola slike i ne vidi, i o tome koliko smo se nagledali Total tv obavještenja da i ne pričam. Nego odužih....... Sve se nadam da će se nešto promijeniti...... Barem sam se u ovaj njihov internet dosad mogao pouzdati, nego mi rekoše da i njega danas nije bilo najmanje sat vremena.
Bookmarks