A ima li ko informaciju gdje ce da se siri optika, i da nece po kucama poceti da se ugradjuje? (u blizini zgrada)
A ima li ko informaciju gdje ce da se siri optika, i da nece po kucama poceti da se ugradjuje? (u blizini zgrada)
a u sustini najbolje bi bilo kad bi neko rekao:
Stara varos - 2014. , 5 udovica - za 10 dana, g kvart - danas pocelo...
tako bismo najsrecniji bili.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Dakle, Djetic se povukao sa foruma i ne snabdjeva nas informacijama, Sale i Emill ne mogu iz nekih razloga da nam predoce te informacije, inace bi oni bili najsretniji da mogu.
Medjutim, kao sto Ogzon prokomentarisa, ni oni sami ne znaju sta kad i gdje.
A evo kako predosjecam.
Oko 17 januara 2012-e godine podnesoh dvije prijave : jednu za Igalo - privredni objekat, drugu za Njivice - naravno, kuca. Nisam dobio ni jedan mejl potvrde o prijavi za servis. Do dana danasnjeg.
Oko 20 januara 2012-e pozovem i pitam za brojeve na koje sam podnio prijavu. Na 1515 su mi potvrdili prijem za privredni objekat, na 1500 su mi samo rekli da misle da je prijava u sistemu i da ne znaju zasto nisam primio mejl.
Ponukan obavezama, zaboravih. Medjutim, ne dade mi djavo mira, pa rekoh u septembru da priupitam dokle se stiglo sa optikom. Prvo pozvah za privredni subjekat. Pa napisem mejl, i odmah su krenuli pozivi od T-Coma. Niko mi ne dade informaciju kad ce T-Comova optika proci kroz Igalo (dok drugi provajder vec uveliko razrovao optiku po Igalu). Tek mi T-Com ponudi leased line, da sam se onesvjestio od cijene. Naravno, princip je zagarantovani servis i podrska i tako dalje i tako dalje. Ali gospodo ja pitah za optiku.... Oni slegose ramenima.
Sad se sjetih, da su mi govorili da su mjenjali sistem prijave i da oni stare prijave ne vide. Ne lezi vraze, ja ajd ove godine da popunim jos jednom prijavu, bar da vidim hocu li dobit ikakvu informaciju. Kad ono : "
Optika | Registracija novog naloga
Prijava sa telefonskim brojem 38231****** ili e-mail adresom ****@******.com već postoji u sistemu i biće razmotrena.
"
Izjeo vuk magarca, ipak me imaju u sistemu, samo me ne vole....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
trenutno mi je brzina na optiku gora 10 puta nego sto sam imao na adsl. bruka
Who let the dogs out
Ne mogu gledat hd prenos barsa-real, sprdnja, a vodi se da imam 20/1
![]()
Who let the dogs out
Oće dirat. Kad istekne ugovor imaju pravo da promijene šta god oće. A kome se ne sviđa, ima pravo da se ispiše bez nadoknade. Nešto slično kao kad se oroče pare na štednju pa se ne smije mijenjat kamata, a poslije isteka roka oročavanja, štednja se automatski nastavlja, ali banka ima pravo da smanji kamatu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima mjesec dana da se prijavih za optiku. niti poziv, niti mail...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
translejt sale
Sve je ukazivalo na prank
ali hvala, zvacu 100%
Zato je i data opcija da samo potpise predsjednik skupstine stanara i racuna se kao da su skupljeni potpisi.
pa kazem ti kad samo potpise predsjednik skupstine stanara onda je ok.
Ka da ce znat oni, kad vide potpis predsjednika stanara, da vecina nije zainteresovana
Je li ovo samo meni ili je protokol takav da nakon sto ti sve zavrse s radovima u stan i sve bude spremno za optiku, moras da cekas na ruter (rekose par dana) Ka da cekam mlaznjak da mi ocarine jbt a ne ruter popisani da ugrade 5min.
Takav je protokol jer ne radi ista ekipa oba posla. Kad ti donesu ruter, moraju neka podesavanja da se odrade. Traje i to oko pola sata, ako se dobro sjecam...
Last edited by Rada; 12-02-13 at 20:23.
To radi druga ekipa... nisi jedni za ugradnju, a njih je sve manjestrpljenja... Od 1918. se ceka ta optika, pa moze par dana
![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Uzeh ovaj paket 40/2 pa sam nestrpljiv da vidim kako radi to![]()
koji su uslovi da uvedu ovo nedje dje nije nova zgrada, no staro naselje, treba odredjeni broj korisnika pretpostavljam?
Nullum crimen, nulla poena sine lege.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks