što ti je prednost kad si žensko pa sebi napraviš ono što voliš a noćas mi se jelo ovo:
![]()
Prijeki, vidji pa dodji u BG.
I am so post-rock I shit sad birds.
što ti je prednost kad si žensko pa sebi napraviš ono što voliš a noćas mi se jelo ovo:
![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Rado bi ponovo napravio ove zeljanice
![]()
sve neka nezdrav
ali recimo
![]()
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
pa što kad je nezdrav jedino što valja![]()
Eh, tako ti je to, ko što neko pametan reče " sve što je lepo u životu ili je nemoralno ili ilegalno ili goji."
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
jes...a meni se sad jede...nešto...lijepo moj tata to definisa, "prejeli ste se pa izvolijevate"![]()
urmasiceeeee....
Sad se digoh...i prvo sto mi pade na pamet bijase voda...imah umrijet...a sad kad sam pio vode sad mi se ne jede...sad vih spava opet..
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
Mmmmmmm, pojela sam jednu tulumbu prije neku noc... Morala sam, a nisam bash bash odavno tulumbe probala..da ne komantarishem dio sa jela u 20.00.....
Nije bila preizgledna...ali je bila vrlo ukusna, domaca!
Qq... Sinoc mi se jeo. Nacerala sam sebe u krevet samo da ne mislim o tome jer bih krepala od gladi. Kako sam zaspala...nemam ni sama pojma.
Sad sam bila toliko gladna...jer od po narandze koju sam jutros pojela nishta u sebe stavila nijesam do prije 5 min... Kako sam jedno lEpoparche iz "Pronta" pojela....
AH!![]()
Kako vole moonchie i moodo da maltretiraju ovaj narod![]()
Ako spremaš samo za sebe, možeš sam otprilike da odrediš koliko ćeš čega da staviš.
Piletina, da bude malo hrskava, šampinjoni, vrlo malo paradajza isjeckanog na veću parčad,staviš onog gotovog graška ili kukuruza, sve po tvom ukusu,a možeš i malo slanine ili ako voliš nešto 'jače' i to zajedno propržiš u tiganju, sa vrlo malo ulja ili margarina. Kad se proprži stavi i soja sos ako voliš. Posebno spremiš paštu,isto koju voliš, da li makarone ili špagete i kad se to spremi, sjediniš sa paštom. Uz to popij bijelog vina i nek' ti je prijatno :tongue:
o.t.
![]()
aoooo aoooo
Ova munchi mora da ima 200kg zive vage... Izludje nas nacisto![]()
Hhahah,ne znam šta bih vam rekla :tongue:
Mango & sticky rice.
Kreč, kolica i mealica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks