Osnovana sumnja... Mogu iz gaca da nas istresu i da im niko nista ne moze.
Taj je i mene zaustavljao, i nema sto nije pitao. To je jedan debeli, na raskrsnicu za PG i BD.. jel tako? Isto tako, dje idem, sto radim u PG pa se svaku noc vracam u kasne sate bla bla... pa kao "jeste pili sto, ajde izadjite da duvate" ...pa ja slucajno demonstrativno otvorio vrata, omaklo mi se, okrece se i veli "Imate li oruzje" hahahhahaha, na alkohol i zaboravio. Pita "Mogu li da pogledam unutrasnjost auta" Ja reko "Samo izvolite"...i pet minuta je gledao, i nasao je *****. I onda se dotak'o tamnih stakala, te povesce mi auto ako oce i skinut' tablice do vanrednog tehnickog, ovo ono hahahahah. Ja njemu da te tablice on nije stavio pa ih nece ni skidat, i da je saobracajna dokaz da je auto tehnicki ispravno u bilo kom pogledu, i kad je vidio da nema vajde da 'siri strah i trepet i pamet', kaze "Prijatno laku noc". Toliko o tome. S tim sto je ovo bilo mozda ima dva mjeseca![]()
Osnovana sumnja... Mogu iz gaca da nas istresu i da im niko nista ne moze.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Vidjoh sinoc ovu e-clasu. Nema znak policija sa strane. A prije mozda 2 nedelje sam vidio e clasu bijelu u pratnju je bila na krov rotacija a sa strane je imalo POLiCIJA. Je li imaju dvije mecke?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
imaju dvije
She is only here to annoy herself!
Mamicu im jarecu kako nas deru, napunise se para pa im se moze![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zastavise me malo prije, jes pio sto...ne...
i nije mi vjerovao
TAKUMI
ma frende oće pare
drug mi veli danas, da je bio na sudjenje, pun hodnik ljudi sto su dosli, u neko doba on dodje na red, ulazi, pita ga sudija- Ime i prezime? On kaze to i to.
Doći će ti rešenje na kućnu adresu. - A kakvo rešenje ja sam dosa da se žalim da nisam kriv. - a sudija će -Isto ti je žalio se ne žalio, moraš platit :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Oca mi zaustavise oko 11.
Vozacku?
nemam bogomi, zaboravio.
I to rjesavamo tako sto ti odma uzmemo saobracajnu i sjutra je mos dic. 60e.
A postoji li nesto za sta oprastate?
i nasmija se cika policajac i pusti ga..
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
ima li ih dje jutros lijep je dan?
Kod Delte, drugu ode vozacka.. Rekli su mu da dodje tamo i tamo za 7 dana po vozacku ili ce dobit poziv nisam siguran sto mi je izmumlao..
bijela e klasa TV table,danas popodne od Sutomora ka Rezevicima.
Danas Passat stao pored puta, drot napolje drzi obicni radar i stopira.
TAKUMI
Danas crni mercedes imao zrtvu kod kruznog na stari![]()
17 Al-Isra, 37:
danas su bili na zabjelo u onoj ulici dje je skola za djecu sa posebnim potrebama....
U ovo ne vjeruje 99% vozaca a ovoga se sjevam sa testova...ludim na majmune iz lijeve jos sam par puta kad mi spusti prozor objasnjavao mu u voznji ali on nista...ne vjeruje ne kapira...
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
U gradu je to relativno zbog guzvi, ali na autoputu je obavezno koristiti desnu, a lijevu samo pri preticanju. Ali mi tih muka nemamo. Ako me razumete.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A mislii sam malo do cetinja i pored kombinata...inace lagani smo radi toga... bruka i sramota da nemamo metar puta no da je srece na ulicu svi da izadjemo...put da trazimo)
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks