http://www.vijesti.me/vijesti/objavl...-clanak-111096
Šta čini Zukorlić...![]()
LAŽEM, A??? Paf...
http://www.vijesti.me/vijesti/objavl...-clanak-111096
Šta čini Zukorlić...![]()
LAŽEM, A??? Paf...
eto ti belaja..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
kao sto je svaka afera do sad bila..nedelju dana u vr' glave..pa cemo o kandidaturi fića i ostalim matracima..
Ja ne znam što im je trebala priča da lažu u vezi ovoga sporazuma... Sporazum se ne tiče samo Bošnjaka, već i drugih naroda... Sporazum ni pod jednom tačkom ne šteti, niti može štetiti Crnoj Gori.
Osim autogola za Mila i Rafeta, ništa strašno...
Rafet odavno nije dostojan da bude na čelu BS... Zaslužio je smjenu...
Мислим да се споразум није конкретно одредио према прекограничној регији, као да га је Свето Маровић састављао.
Мислим да је ово Зукорлићево хистерисање у суштини неки политички трик, јер на крају крајева, све и да постоји воља у ЦГ за прекограничном регијом, Србија то никад не би дозволила.
Ја мислим да би по овом питању у свакој од општина у Санџаку треба организовати референдум о том питању.Општина у којој референдум не прође не би ушла у састав прекограничне регије, јер мислим да би овај пројекат прошао само у Рожајама и то врло тешко.
Бојим се да би овај пројекат уствари служио да се вјерски радикализми (и православни и муслимански) оснаже и да дође до дестабилизације.
Иначе колико је знам о Исламу зар није велики гријех да један муслиман а посебно Муфтија дијели муслимане по националној одредници!?
Last edited by BAR; 27-01-13 at 20:33.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Šta je tačno "prekogranična regija"?
In vino veritas
Средство за поспјешивање сарадње општина са обије стране границе и развој бизниса, нема никаква законодавна ни извршна овлаштења.У суштини то није ништа опасно.
Ипак овдје се ради о нечијој жељи да црта неке административне линије и да то користи у политичке сврхе.Посебно онај новопазарски талибан и њему слични.Чекам још и да се војвода друг Филарет огласи по овом питању...
BAR, ja se sa tim Zukorlićem ne slažem za masu stvari, ali je tužno da on mora da razotkriva neke stvari u CG... Autogolovi samo takvi...
A da ima mooda, ima itekako. I za to mu skidam kapu.
Не знам јеси ли ти од горе, али оно што су православци и муслимани радили једни другима на том подручју је страшно...кланица првог реда.
И умјесто да се ради на смиривању тензија, магарац је само подиже.Мислим да то не одговара никоме ни Србима ни Бошњацима, ни Црногорцима и да ће Муфтији врло брзо бит дат сигнал да се мало примири.
Nova novcanica od 5 eura, u prometu od maja 2013.
http://www.bancaditalia.it/media/not...nconota-5-euro
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ovako to radi kancelarka Angela Merkel:
Nemačka večno odgovorna za zločine nacional-socijalizma
Prenele: e-Novine
Veličina slova:![]()
![]()
Willy BrandtPhoto: Stock
Nemačka kancelarka Angela Merkel poručila da je Nemačka večno odgovorna za zločine nemačkog nacional-socijalizma, sa kojima je neophodno suočavanje
"Naravno da smo večno odgovorni za zločine nacional-socijalizma, za žrtve tokom Drugog svetskog rata, a pre svega, za holokaust", rekla je Merkelova u audio poruci emitovanoj na njenom veb sajtu u nedelju, nekoliko dana pred godišnjicu dolaska na vlast Adolfa Hitlera.
Angela Merkel je kazala da se Nemačka suočava sa svojom istorijom i pri tome ništa ne zataškava, niti potiskuje. Prema njenim rečima, činjenicu da je Nemačka odgovorna za zločine tokom Drugog svetskog rata treba iznova ponavljati svakoj generaciji kako rasizam i antisemitizam više nikada ne bi imali "nikakve šanse".
In vino veritas
Ovo je onaj UNDP što je u prošlom izvještaju rekao da je problem kod nas naći zubnu pastu i sijalicu!
Nekada je za njih svašta mogla pisat Kujak sad B.Jelušić.
Ko je bio u timu,đe se vršila anketa,koji je bio reprezentativni uzorak?
Pare od Undp su najslađe za obrađivače,Un je jama beznadnica,ali ipak...
Last edited by minjo; 28-01-13 at 21:50.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Pa svudje u svijetu se do dobrog i preplacenog posla dolazi preko veze.
E sad da li je u pitanju poslovna, rodbinska ili kumovska veza su vec finese o kojima ne zelimo da detaljisemo![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/364...e-iza-ubistava
Kakve veze ima ovaj covjek to je strasno. Trenutno je menadzer u Austalskoj investicionoj banci Macquarie Group (imam cak jedan mali kredit kod njih![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
a i završio je prilično priznat fakultet u Londonu, mislim da je baš u vezi ekonomije
She is only here to annoy herself!
Jes, jes
On i Milos Karadaglic su dobri londonski djaci
V.Drljevic-DAN
London Business School
vele da nije teško za završit a prilično priznato, sad što znam nije moj fah...
She is only here to annoy herself!
Dobra je ta Londonska "shkola" nema shto! Mora da ni zgrada MI5 i MI6 nije mnogo daleko.
Zali boze Olje dje zavrshi...
Ako vec radi za britansku tajnu sluzbu zasto onda dobija javne poslove .
Mislim stvarno mi nije jasna ta njegova zivotna pricha.
V.Drljevic-DAN
Moguće potpisivanje šestogodišnjeg ugovora između KAP-a i EPCG
http://www.cdm.me/ekonomija/moguce-potpisivanje-sestogodisnjeg-ugovora-izmedu-kap-a-i-epcg
Ako ikad budem imao đecu, prva riječ koju ću ih naučit jeste - subvencije.
Last edited by NHM; 29-01-13 at 12:21.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks