Ne, nisam...Dovoljno je sto pisem ovdje..
Hvala Lepo
Apropo" leda"Todorić-(agrokor -ledo) trebao je da završi ovih dana akviziciju o preuzimanju Frikoma.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Ne, nisam...Dovoljno je sto pisem ovdje..
Hvala Lepo
Cuh jutros iz kompetentnih izvora da je jutros potpisan ugovor sa Kinezima za autoput!!
IDE TO KAKO JE PREMIJER OBECAO, PA RADOVALO TO NEKE ILI NE !
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
To bi za premijera značilo da je bukvalno vaskrsnuo a bogomi i za ogroman dio naroda nego mi se se sve čini da će okolo počet šale "Ko o čemu ,Crnogorci o autoputu"![]()
deuscroix
hahha posto su ledo sijalice.....
Čovjek je jedan od direktora strateške državne kuće...e sad, kad sam ja pitao za više detalja-nije htio da "elaborira", ali to je i normalno, jer mi nismo pravi prijatelji, već sam sa njim kontaktirao kao advokat...VIDJEĆE SE!
Za oprez kad je autoput u pitanju ima mjesta bez ikakve sumnje : (
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Ma ne, nikako.. Nema toga na Balkanu.. Ne mogu da verujem...VUČIĆ: Srbijom upravljala političko - poslovna mafija!
POLITIKA,22:18, 22.01.2013.editirano:00:12, 23.01.2013.
Autor: EPK
51komentara
"Biznismen" kupi firmu, pa uzme kredit od 10 milima evra. Zatim gasi to preduzeće i otvara novo i opet uzimamo kredit koji sređuju političari
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić večeras je obelodanio mehanizme na kojima su počivale prethodne političke garniture u Srbiji i na koji način je pljačkana imovina građana, kako su uništavana uspešna preduzeća, kako su pokradene domaće banke...
- Zemljom je upravljala jedna vrsta političko poslovne mafije koja je mogla da uradi šta god hoće! Upravljala je svim. Od medija, do aerotransporta, svakim parčetom zemlje, parama u ovoj našoj lepoj Srbiji... Političari su obezbeđivali kredite bez ikakve kolaterale i garancije. Na taj način poslovali su tajkuni, počev od Miškovića pa nadalje. Oni su kredite uzimali od srpskih banaka, na primer Agrobanke, koje su danas u stečaju - otkriva Vučić i objašnjava šemu pljačkaškog mehanizma.
- Na primer "biznismen" kupi firmu, pa uzme kredit od 10 milima evra. Zatim gasi to preduzeće i otvara novo i opet uzimamo kredit. I naravno, ne pada im na pamet da vrate pare. Bez ikakvog kolaterala i menice dobijali su milione evra kredita preko političara koji su dorektoru banke pretili otkazim. Ja govorim o onima koje smo nazivali najvećim i najpoznatijim tajkunima, onima koji su imali političare u malom džepu. Recimo zove političara i kažu: "mali onaj neće da mi das zemlju" i sutra toga hapse! Recimo takav slučaj bio je hapšenje Đorđa Antelja - rekao je Vučić, gostujući u emisji Upitnik!
..........
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 23-01-13 at 07:11.
Obzirom da u CG samo kopiraju iz CRO.. Mozete ocekivati slicno..
http://danas.net.hr/hrvatska/ministr...raznih-stanova
Hvala Lepo
http://nebojsacelebic.b0x.me/
http://www.guardian.co.uk/world/2013...pire-mussolini
How the Vatican built a secret property empire using Mussolini's millions
Papacy used offshore tax havens to create Ł500m international portfolio, featuring real estate in UK, France and Switzerland
In vino veritas
http://www.cdm.me/ekonomija/pripravn...ati-prvu-platu
Ne razumijemOni će, nakon devet mjeseci prakse, koja će se računati kao 12 mjeseci radnog iskustva, osim sticanja praktičnih znanja steći i uslov za polaganje stručnog ispita.
Stručno osposobljavanje predstavlja nastavak formalnog obrazovanja u cilju sticanja radnog iskustva, znanja, vještina i kompetencija neophodnih za samostalno obavljanje posla.
Program stručnog osposobljavanja, koji nije zamjena za pripravnički staž, počeo je 15. oktobra prošle godine.
![]()
In vino veritas
Ovo ti dodje kao praksa, ne racuna ti se kao pripravnicki. Genijalan projekat, genijelne vlade.
Iskljucenje mozga samo osta.
http://en.ccccltd.cn/
Bili najozbiljniji kandidati,i ostali vjerovatno.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
A u CG?http://danas.net.hr/novac/blokada-ra...opi-ne-postoji
SAMO U HRVATSKOJ'Blokada računa?! To u civiliziranoj Europi ne postoji!'
Hvala Lepo
Ko Alajbegova slama.. Niti se policija obrce, niti komunalna, a ovi sto otkupljuju zeljezo, e oni su zakonski u CG kao svete krave.. Gospoda.
Ukradene dvije pumpe iz crpne stanice na Kakarickoj gori
25. januar 2013.
Share
Nepoznata lica u noći između 24. i 25. januara obila su crpnu stanicu sa koje se vodom za piće snabdijeva Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i rescijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci na Kakarickoj gori. Iz crpne stanice, udaljene jedan kilometar od Ustanove, otuđene su dvije specijalne elektropumpe za vodu velike vrijednosti, saopšteno je Portalu Analitika iz Glavnog grada.
Službenici Uprave policije izvršili su uviđaj na licu mjesta, a ekipe „Vodovoda” i Javne ustanove od jutarnjih časova su na terenu i pokušavaju da saniraju štetu nastalu usled ovog vandalskog čina, čiji je krajnji cilj najvjerovatnije prodaja ukradene opreme kao starog željeza.
Do nabavke i ugradnje novih pumpi, Javnu ustanovu vodom će snabdijevati Služba zaštite Glavnog Grada tako što će dopremati pijaću vodu u cistijernama.
-Građani Podgorice svjedoci su da je već duže vrijeme širom grada učestala krađa svih vrsta metalnih objekata. Na meti lopova su kanalizacione cijevi, poklopci šahtova, ulazna vrata stambenih zgrada, ograde, metalni djelovi parkovskog mobilijara, pa čak i spomenici istaknutim ličnostima naše istorije.
Ovakvim i sličnim bizarnim krađama i vandalizmima pod hitno se mora stati na put, jer ne samo da nanose ogromnu materijalnu štetu, već i ugrožavaju bezbjednost građana, a naročito djece kojima prijete otvoreni šahtovi.
Očekujemo od Uprave policije da preduzme sve mjere da se u najkraćem roku pronađu počinioci ovih krađa i onemogući im se dalje nanošenje štete.
Istovremeno, upozoravamo vlasnike otpada i stovarišta, koji se bave preradom sekundarnih sirovina, da obavezno obavijeste policiju u slučaju da im se na otkup ponude predmeti na kojima je označeno da pripadaju gradskim preduzećima, jer u suprotnom podržavaju krađu i čine sami krivično djelo, saopšteno je iz Glavnog grada.
Hvala Lepo
http://www.index.hr/black/clanak/dob...an/659228.aspx
EU, standard...HUMANITARNA akcija naziva Grudanje čiji je prihod namijenjen beskućnicima smještenim u Kosnici. Građani su imali prilike, kupivši grudu za dobrovoljni prilog, gađati gradolnačelnika Milana Bandića.![]()
In vino veritas
Dobio tri grude u glavu: Građani grudama zasuli Bandića, a pojavio se i Batman!
......
Na kraju je prikupljeno ukupno četiri tisuće kuna.
Koliko li bi tek skupio Mugi kad bi ovi iz SDP cijele plate dali za grudve![]()
Last edited by Hari Krisna; 26-01-13 at 19:38.
BiseR sa facebook-a
Hvala Lepo4 najatraktivnije sportske discipline у Crnoj Gori: dizanje kredita, plivanje u dugovima, preskakanje rata za kredit i trcanje za zirantom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks