Originally Posted by
11/11/11
Ja ne znam što im je trebala priča da lažu u vezi ovoga sporazuma... Sporazum se ne tiče samo Bošnjaka, već i drugih naroda... Sporazum ni pod jednom tačkom ne šteti, niti može štetiti Crnoj Gori.
Osim autogola za Mila i Rafeta, ništa strašno...
Rafet odavno nije dostojan da bude na čelu BS... Zaslužio je smjenu...
Мислим да се споразум није конкретно одредио према прекограничној регији, као да га је Свето Маровић састављао.
Мислим да је ово Зукорлићево хистерисање у суштини неки политички трик, јер на крају крајева, све и да постоји воља у ЦГ за прекограничном регијом, Србија то никад не би дозволила.
Ја мислим да би по овом питању у свакој од општина у Санџаку треба организовати референдум о том питању.Општина у којој референдум не прође не би ушла у састав прекограничне регије, јер мислим да би овај пројекат прошао само у Рожајама и то врло тешко.
Бојим се да би овај пројекат уствари служио да се вјерски радикализми (и православни и муслимански) оснаже и да дође до дестабилизације.
Иначе колико је знам о Исламу зар није велики гријех да један муслиман а посебно Муфтија дијели муслимане по националној одредници!?
Last edited by BAR; 27-01-13 at 20:33.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks