View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 42 of 104 FirstFirst ... 323839404142434445465292 ... LastLast
Results 1,026 to 1,050 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Ne zna se jos nista za Scepanovica. A doci ce, ili on ili Cetkovic valjda.
    Mislim da scepo nece,a za djoka je moguce,samo ne znam sto mu bi da se vrace kad je pricao i davao izjave da mu je tamo extra i da primaju po 30k mjesecno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Ja mislim da je glupo pricat vise oko Adrovica,ja bih za njega ponudu od 20e uzeo a ne vise... Ocekujem da ce mozda ova polusezona bit i najzanimljivija jer ce svako svakog dobijat ako nastavi ovaj Lovcen ovako nece se moc zivjet od Montenegrina
    ...nego što

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    odprilike treba 35 bodova za izbjegavanje baraza, neki prosjek iz prethodne nekolike godine.... lovcen sad ima 8... znaci treba mu 27,28 bodova da bi izbjegao baraz....
    znaci treba da odigra polusezonu u stilu sampiona ako misli da izbjegne baraz... sto je malo vjerovatno sve sa tim silnim pojacanjima
    ...ne mora toliko ako drugi izgube bodove tamo ovamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve se nema i ne umije, Darka Markovića dovedoše, nekadašnju uzdanicu Zete. No ko zna što im obećvaju tamo, pa će bit bježanije i prije no počnu utakmice.

I naravno, tu je opet najsporiji igrač fudbala na svijetu, Vanja Tatar.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ništa se ne obećava jer su "pare" stigle i napunjena je kasa što od opštine a što od drugih...svi su isplaćeni i ovi što im se dugovalo...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Moram bit' iskren i rec' da mi Lovcen ide namrtvo na racku jer ovo kako ih cupaju iz sezone u sezonu je smijesno.Opet ce kao slucajno da se desi da Lovcen odigra polusezonu u sampionskom ritmu i kao slucajno ce se zadesiti da ostali kiksaju tacno onako kako njima treba da ostanu u ligu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bruka je ovo sto radi Lovcen.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...e vala nije baš tako da nas čupaju iz sezone u sezonu jer ako tako gledamo onda čupaju manje više sve od prvoga pa nadolje,neka za ostanak a neke za titulu,zar ne ...eto već ste počeli da napadate Lovćen a nije ni počeo drugi dio prvenstva...vala ne možete očekivati da Lovćen igra na nivou prvog dijela jer od toga ne može biti gore,da ne pričam o nekima što su se faktički iživljavali na onu "đecu"...ja sam i tada rekao da ima još da se igra pa se vidimo u drugom dijelu sezone...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Bruka je ovo sto radi Lovcen.
    ...kakva bruka,što?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Montenegrino, složićeš se mislim sa jednom stvari.

Prvenstvo treba proglasit nereguarnim. Lovćen je igrao 5 6 kola sa omladincima, i oni koji su igrali protiv njih dobili su lake bodove.
    Oni koji nisu, na početak sezone su igrali s jakim Lovćenom i sad će opet da igraju s ne istim, ali opet solidnim timom.
    Ako jedna ekipa ne igra u istom sastavu (ne pričam o jednom, dvojici, trojici povrijeđenih, nego omladincima) protiv svih, prvenstvo nije regularno.

Ne branim interese niti jednog tima, ali ovo se niđe ne bi smjelo desit nego kod nas.
    Vani se to rješava na 2 načina. Ili se prvenstvo poništi (što je rijetko) ili se ekipa koja je propala i nema za igrače izbacuje iz lige u ko zna koju diviziju, i bodovi protiv iste se brišu.

Meni je Lovćen mio ali ovakvo prvenstvo nema smisla, krše se najosnovnija fudbalska pravila, što je najgore, koja postoje u FSCG.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Eto, dobio si odgovor.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Znam na što ciljaš ali ipak moraš priznati da Lovćen nije igrao jednu utakmicu sa omladincima a drugu sa prvom ekipom već je sa omladincima igrao do kraja sezone. Dobro se sjećamo prošle godine kako su neki igrali čas sa jednima a čas sa drugima što je još gore i trebalo bi onda poništiti i prošlo cijelo prvenstvo...Klub ima pravo da igra sa omladinskim pogonom ukoliko nema prve ekipe i zbog toga se ne može poništiti prvenstvo...bila je pauza i normalno da se moralo nešto činjeti ili gasiti klub ili nabavljat pare to jeste tražiti od države da nešto učini povodom toga jer Lovćen nije privatni klub već je vlasnik grad Cetinje a samim tim je i država vlasnik...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Eto, dobio si odgovor.
    ...od tebe nijesam dobio odgovor jer komentar od ...mad dog ko...nema nikakve veze sa tvojim pitanjem koje glasi "bruka što čini Lovćen" ...napiši konkretno koja je to bruka...da li je namijestio koju utakmicu možda u prvom dijelu,tukao sudije,kupio sudije,kupio delegate,ukra pare nekome,o čemu se radi u tvom pitanju ? ....

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    ...od tebe nijesam dobio odgovor jer komentar od ...mad dog ko...nema nikakve veze sa tvojim pitanjem koje glasi "bruka što čini Lovćen" ...napiši konkretno koja je to bruka...da li je namijestio koju utakmicu možda u prvom dijelu,tukao sudije,kupio sudije,kupio delegate,ukra pare nekome,o čemu se radi u tvom pitanju ? ....
    Nije namjestio u prvom dijelu ali sve mirise na to da ce u drugom dijelu sezone samo tako da budu gurani.Prosle sezone taman tako je bilo Lovcen je samo tako poguran da ostane u ligu.Opstanak ove sezone bi bio pravo cudo i cisti dokaz da postoje klubovi koji moraju da igraju ovu ligu pa da ce 11 invalida izvest' na teren.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sad ću ti reć lijepo.

Može li sad recimo Grbalj da se žali arbitražnom sudu UEFA-e (da hoće) zbog toga što su oni igrali na početak sezone s Lovćenom, i sad treba da igraju još dvije utakmice s njma protiv seniorskog tima Lovćena, a njihovi rivali, lupam Petrovac je imao 3 lagana boda od Lovćena?

Ajde oni vjerovatno neće doć u opasnost za opstanak ali to može odlučit putnika u Evropa Ligu.
    Takav slučaj se može nać i kod davljenika.

Jednostavno nije dobro to što se radi.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Upravo i jesam ciljao na ono sto ti je odgovoreno. Ne mozes trecinu sezone igrat sa omladincima, glatko gubit bodove i onda velikim novcem spasavat se od ispadanja! To je bruka za crnogorski fudbal!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    8 Posts

Istina ziva ovo za Lovcen. Mada upoznati smo svi sa nasim pricama... Svake godine nekoliko ekipa pravi galakticki dim osvaja ligu sampiona i to pa se sve svede na neku evetualno zlatnu sredinu a vrlo cesto i gore.
    Last edited by podgoricko-dijete; 27-01-13 at 23:00.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ko je ovaj Draganic te buca golove ?
    Zapravo, on je jedan od omladinaca (1994) koji su igrali nakon štrajka prvotimaca

http://fscg.co.me/index.php?option=c...37&Itemid=1045
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Zapravo, on je jedan od omladinaca (1994) koji su igrali nakon štrajka prvotimaca

http://fscg.co.me/index.php?option=c...37&Itemid=1045
    I to će se vrlo vjerovatno ispostavit kao najbolji period za njegovu punu afirmaciju. Dok jednom ne mrkne...
    Ali je to ono što našem fudbalu treba, pa neka svi timovi štrajkuju, samo da se "štancuju" novi igrači, jer ko centa uzme od ovih starih panjata, neka mi se javi.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    I to će se vrlo vjerovatno ispostavit kao najbolji period za njegovu punu afirmaciju. Dok jednom ne mrkne...
    Ali je to ono što našem fudbalu treba, pa neka svi timovi štrajkuju, samo da se "štancuju" novi igrači, jer ko centa uzme od ovih starih panjata, neka mi se javi.
    Upravo tako. I kad se pravilno radi sa mlađim kategorijama i talentovani igrači forsiraju, eto para i stabilnosti za klub. Osim ako se klub ne zove Mogren.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Mislim da scepo nece,a za djoka je moguce,samo ne znam sto mu bi da se vrace kad je pricao i davao izjave da mu je tamo extra i da primaju po 30k mjesecno...
    Odjebali ih Tajlanjdani, i njega i brata. Samo su Burza ostavili. E zamisli tim sa tom trojicom.

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    odprilike treba 35 bodova za izbjegavanje baraza, neki prosjek iz prethodne nekolike godine.... lovcen sad ima 8... znaci treba mu 27,28 bodova da bi izbjegao baraz....
    znaci treba da odigra polusezonu u stilu sampiona ako misli da izbjegne baraz... sto je malo vjerovatno sve sa tim silnim pojacanjima
    .
    Racunaj da njima treba da imaju 7 bodova vise od neke druge ekipe. Kad tako postavis stvari i nije nedostizno.A istina je da, ce im trebat bas tako otprilike 27 bodova.
    A sjetite se serije Lovcena s kraja prosle sezone 6 pobjeda zaredom.

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Moram bit' iskren i rec' da mi Lovcen ide namrtvo na racku jer ovo kako ih cupaju iz sezone u sezonu je smijesno.Opet ce kao slucajno da se desi da Lovcen odigra polusezonu u sampionskom ritmu i kao slucajno ce se zadesiti da ostali kiksaju tacno onako kako njima treba da ostanu u ligu.
    Ja moram bit iskren i rec da me boli uvo sto rade i kako se spasavaju. I svaka im cast. I ja bih isto radio. Cupa bih svim silama da se spasim. I dabogda se spasili. Svako se cupa nisu jedini, svako se snalazi kako umije.

...e vala nije baš tako da nas čupaju iz sezone u sezonu jer ako tako gledamo onda čupaju manje više sve od prvoga pa nadolje,neka za ostanak a neke za titulu,zar ne ...eto već ste počeli da napadate Lovćen a nije ni počeo drugi dio prvenstva...vala ne možete očekivati da Lovćen igra na nivou prvog dijela jer od toga ne može biti gore,da ne pričam o nekima što su se faktički iživljavali na onu "đecu"...ja sam i tada rekao da ima još da se igra pa se vidimo u drugom dijelu sezone...
    Tako je Montenegrino, ti znas da ti ja ne bih da reputaciju da nije tako.

Montenegrino, složićeš se mislim sa jednom stvari.

Prvenstvo treba proglasit nereguarnim. Lovćen je igrao 5 6 kola sa omladincima, i oni koji su igrali protiv njih dobili su lake bodove.
    Oni koji nisu, na početak sezone su igrali s jakim Lovćenom i sad će opet da igraju s ne istim, ali opet solidnim timom.
    Ako jedna ekipa ne igra u istom sastavu (ne pričam o jednom, dvojici, trojici povrijeđenih, nego omladincima) protiv svih, prvenstvo nije regularno.

Ne branim interese niti jednog tima, ali ovo se niđe ne bi smjelo desit nego kod nas.
    Vani se to rješava na 2 načina. Ili se prvenstvo poništi (što je rijetko) ili se ekipa koja je propala i nema za igrače izbacuje iz lige u ko zna koju diviziju, i bodovi protiv iste se brišu.

Meni je Lovćen mio ali ovakvo prvenstvo nema smisla, krše se najosnovnija fudbalska pravila, što je najgore, koja postoje u FSCG.
    A dje Mede, proglasit nevazecim, nemoj zajebavat.
    Da nece savez da brine o Lovcenu da bi ovaj bio konkurentan? Pa kad mu prifali igraca neka mu oni potpisu na pozajmicu 2-3 pojacanja da bi bilo fer prema svima.
    Ja ih ne bih iskljucio, ne njih no nikoga, nikad iz lige zbog toga. Nemaju... nemaju. Da smo zdravo.
    Tima kojima ne odgovara, koji se osjecaju zakinuto... to vam je ka visa sila, ka kad kisa pada. Zamisli da su trebali da igraju s Lovcenom i da se odlozilo zbog kise i terena i za sledeci put im bude povrijedjeno 3 najbolja igraca pa se Lovcen usere u njih. Visa sila.

Ja znam da se ti u ovo dobro razumijes ja samo iznosim moje vidjenje. Ja to ne bih nista dirao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Nije namjestio u prvom dijelu ali sve mirise na to da ce u drugom dijelu sezone samo tako da budu gurani.Prosle sezone taman tako je bilo Lovcen je samo tako poguran da ostane u ligu.Opstanak ove sezone bi bio pravo cudo i cisti dokaz da postoje klubovi koji moraju da igraju ovu ligu pa da ce 11 invalida izvest' na teren.
    ...ajde ti meni reci sljedeće...napušte totenhem svi igraci prve postave,klub angazuje omladinski pogon koji automatski postaju igrači prve postave,mladi neiskusni,bore se ali gube utakmice i tako do kraja polusezone,u polusezoni nabave pare i dovedu pojačanja i naprave ekipu za dalji tok takmičenja i krene im naravno bolje ili ne krene ali ne vidim tu razlog zašto bi engleska poništila cijelo prvenstvo zbog toga. Po vama znači Lovćen treba da nastavi da igra sa "omladincima" i da ispadne ili ne ispadne i to sve zbog toga jer narod misli da tako ne treba i da nije fer zbog drugih klubova,svašta...

Sad ću ti reć lijepo.

Može li sad recimo Grbalj da se žali arbitražnom sudu UEFA-e (da hoće) zbog toga što su oni igrali na početak sezone s Lovćenom, i sad treba da igraju još dvije utakmice s njma protiv seniorskog tima Lovćena, a njihovi rivali, lupam Petrovac je imao 3 lagana boda od Lovćena?

Ajde oni vjerovatno neće doć u opasnost za opstanak ali to može odlučit putnika u Evropa Ligu.
    Takav slučaj se može nać i kod davljenika.
    Jednostavno nije dobro to što se radi.
    Ne može da se žali ni Grbalj ni niko drugi jer to nema veze nikakve,ponavljam opet...da su igrali jednu utakmicu sa jednim timom a drugu sa drugim tu bi se već moglo povući pitanje oko regularnosti...

Upravo i jesam ciljao na ono sto ti je odgovoreno. Ne mozes trecinu sezone igrat sa omladincima, glatko gubit bodove i onda velikim novcem spasavat se od ispadanja! To je bruka za crnogorski fudbal!
    Gubili su bodove jer su drugi bili bolji od njih a ne zbog toga što se nijesu borili ili puštali utakmice...kako misliš dovesti nekoga drugoga da igra ako ga ne platiš? ...Zar treba neko da dođe da igra džabe?

Ja vas pojedine stvarno ne razumijem,klub se bori da dođe do para i da dovede dobre igrače a vama je to neregularno jer đe to ima na svijet da neki klub parama oće da poveća kvalitet..pa zar nije tako u svim sportovima,koliko para toliko i kvaliteta...nevjerovatni ste zaista,pomisliću taman da vi pojedini Lovćen ne možete viđet na oči....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne kapiram zasto neko proziva Buducnost sto nije prihvatila pozajmicu od Kordobe za Adrovica? Normalno da nisu prihvatili, jer bi to znacio oprostaj od titule, a te pare bi potrosili da isplate jednu platu igracima...
    A Sutjeska i Rudar koji kukaju po novinama na svakoj polusezoni i pricaju da nemaju ni za burek, sad pregovaraju sa ko zna koliko igraca, vidim da se pojacavaju.. Simpaticno..

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Lucase radi se o tome da onda prvenstvo biva neregularno a meni to smeta bilo da je to i Buducnost,prvi sam odje pisao kad su nam prepustali bodove Decic a prije toga Kom i ne znam ja ko.
    Lovcen se prosle sezone iscupa namrtvo sumnjivo a vidim i ove ce napravit neku sampionsku seriju uz razne pritiske sa strane i neke ''vise sile''.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jes Rudar se raspada i prosjaci a malo malo pa dovede nekoga.

A bez Adrovica ne bismo mogli nikako. Stvarno bi nam to bio hendikep enorman.

Prijeki, ja ti velim neka ih. Meni ne smeta. Sve dok se ne tice nas drugi neka rade sto oce.
    Last edited by TheLucas; 27-01-13 at 23:13.

Page 42 of 104 FirstFirst ... 323839404142434445465292 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)