Page 474 of 1170 FirstFirst ... 374424464470471472473474475476477478484524574974 ... LastLast
Results 11,826 to 11,850 of 29230

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

previse bi mareju bilo da osvoji AO. Lendl je napravio revoluciju kod njega. Trenutak kad bi Marej pao u igri nije se desio protiv Federera kad se Fed dva put vracao u igru. Tu se vidi fina ruka Lendla. Ako Djokovic osvoji prvi set mislim da Marej nema sto da trazi u ostatku meca...ko sto sam rekao prije,s 65%igre iz meca sa Fererom Djokovic bi trebao da prodje ali ako Marej uzme prvi set mislim da ce se igrati onda svih 5. Djokovic ima jedan problem koji je bio prisutan prosle godine. On je slabo servirao u najacim mecevima. Iako je strasno popravio taj servis ipak se taj problem odrzavao na kraju svih vecih turnira. Mozda je zbog toga i veca vjerovatnoca da ce ga sluziti servis sjutra ujutro a ako tako bude škot nema sta da trazi na terenu. Moje predvidjanje kretanja rezultata je: 1-0; 2-0; 2-1; 3-1 u setovima za Đokovića.

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Azarenka i Djoković imaju zajedničko to što su buklvalno umirali pred kamerama na US Open a ipak pobijedili svoje protivnike i što su im prvi GS u Australiju samo što je teško očekivat da će Azarenka ove godine uradit isto što i Djoković kad je osvojio drugi GS
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

Ole!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Dakle nije Fed uspio da spasi Djokovica. Marej osvaja dva slema u nizu
    Kako bi onda tek Fedex prosao danas, sta mislis?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    55
    Thanked in
    34 Posts

Ovizionizi,njih trojica su sada isti,Federeru ide dobro sa Djokovicem,Djokovicu dobro sa Marejem,Mareju sa Federerom..

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

sta reci... ?

No1e kraljuuuuuuuuuuuuuuu

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

cestitke djokovicu, svaka cast, on australiju ne pusta.... i navijam da se vrati jaki nadal da se sve zakuva ponovo, fali epskih meceva, jer ovo definitivno nije bio jedan.
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos treba Lendlu da napravi od Mareja zvijer na psiholoskom nivou. Ona glupa dupla servis greska je pokazatelj da Marej jos psiholoski treba da raste. Finale uopste nije bilo neko, cak mi je polufinale Fed - Marej bilo mnogo bolje.

Ali ceka se njegov povratak, pa da bude mnogo zanimljivije:

I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    cestitke djokovicu, svaka cast, on australiju ne pusta.... i navijam da se vrati jaki nadal da se sve zakuva ponovo, fali epskih meceva, jer ovo definitivno nije bio jedan.
    I Djokovic treba chestitat Federeru jer je Shkot jednostavno izdushio,a tek posle onih 0-40,tu je mech bio odluchen !
    ...

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Exclamation

АТП свјетска турнеја

Синглови (од 1972-данашњица)

Гренд слем титуле:

1. Roger Federer 17
    2. Pete Sampras 14
    3. Björn Borg 11
    Rafael Nadal
    5. Jimmy Connors 8
    Ivan Lendl
    Andre Agassi
    8. John McEnroe 7
    Mats Wilander
    10. Stefan Edberg 6
    Boris Becker
    Novak Đoković

Наставиће се.

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    I Djokovic treba chestitat Federeru jer je Shkot jednostavno izdushio,a tek posle onih 0-40,tu je mech bio odluchen !
    100% si u pravu, s ovakvom igrom tesko da bi djokovic dobio ovo finale protiv federera, ali sto je tu je, svako na kraju za sebe igra...
    samo da se nadal vrati, federer digne formu na proljece, uz djokovica i mareja mogla bi bit strasna sezona. a bice tu i jos poneko da uleti
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    55
    Thanked in
    34 Posts

Niko stici Fedexa nece,njegova igra je dar za oci,tako elegantno,vrhunski tehnicar

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Kako se izasrao po Skotu ovo je haos.Jednostavno je trenutno najjaci i tu price nema.

Thanks Thanks Given 
    5,241
    Thanks Thanks Received 
    9,499
    Thanked in
    4,606 Posts

2.4 meleona

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocekivao sam da ce ga Novak prilicno lagano dobiti i tako je i bilo. Svaka chast Djokovicu!

Opsirnija analiza kasnije
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by BIGa View Post
    Niko stici Fedexa nece,njegova igra je dar za oci,tako elegantno,vrhunski tehnicar

stici ce ga nole ne brini...ove godine uzima (ce pokusati da uzme) 4 GSa te ce na kraju sezone u 26godini imati 9 GSa. pogledaj ko su bili najaci teniseri u vrijeme kad je feđa poceo da osvaja GSove i koliko godina su oni imali....pa obrati paznju koliko je GSova osvojio feđa kad je cika nadal poceo da igra tenis ozbiljnije. jednostavno je da je fed iskoristio sansu tj rupu u tenisu kad nije bilo jakih tenisera te je uzeo sve sto se moglo uzeti. mislim svaka mu cast i teniska legenda je sigurno ali poenta je da ih nebi uzeo toliko da su tada igrali rafa marej i djokovic. drugim rijecima receno,svaki GS koji se osvoji sad ,ima vecu tezinu nego u to vrijeme....sa osvojenim AO ja ne vidim ko moze da skine djokovica s prijestola prije vimbldona...rafa se vraca u igru i on brani zakljucno sa RG dosta bodova a vec je izgubio bodove sa AO...marej je dosta u zaostatku a federer ce se po meni ove godine boriti za 3-4mjesto. mozda pokusa odbraniti vimbldon ali mislim da polako pocinju godine da ga stezu iako se on sjajno drzi sto je dokaz i osvajanje proslogodisnjeg vimbldona. on jednostavno nece igrati tolko meceva kao proslih godina. otkazao je bazel,nije igrao dubai...bice jos otkazivanja i vjerujem da ce mu biti fokus na GSove uz koji master...samim tim sto nece igrati meceva kao prosle godine nece moci da udje u ocekivanu formu...s druge strane marejev fokus ce biti najveci na vimbldonu. po meni on ima najvecu sansu da ovu godinu zavrsi na 2 mjesto no to sve zavisi od nadala koji brani osim madrida svu sljaku, sto je preko 5000poena. nadal je sa svojom povredom totalna nepoznanica. ne znamo da li ce se vratiti kao furija kao prosli put kada je igrao nakon povrede svoj najbolji tenis...cisto u to sumnjam. koljena su debelo stradala cim je ovoliko odsustvovao s terena. za njega ce ovo prije svega po meni, biti jedna teska godina povratka jer misljenja sam da on na brzim podlogama nema sto da trazi. s druge strane marej igra vrhunski tenis zadnjih skoro godinu dana. olimpijsko zlato u londonu. finalista vimbldona. sampion USopena i sada finalista AO. lendl odlicno radi svoj posao i rezultati su ocigledni ali mislim da marej i kad je njegov najbolji dan, ne moze parirati djokovicu. onaj US osvojen je po meni, uz dosta srece jer se igrao u uslovima jakog vjetra. ako se ko sjeca tog dana je u njujorku bila oluja a kasnije i tornado. da je igrato u normalnim uslovima mislim da marej nebi imao sansu ali ok...da sad ne pricamo sta bi bilo kad bi bilo.marej je najdosadniji defanzivac na planeti. moze da prebaca loptu do prek$utra. lendl pokusava da ubaci tu dozu agresivnosti kod njega ali i dalje marej je jedini od njih cetvorice koji moze da izgubi od nekog "nepoznatog" tenisera. to se desavalo proslih godina cesto i zbog toga je ispadao sa turnira vec u 2-3 kolu.prvi servis je popravio dosta ali jos dosta ima tu da se radi. sve u svemu po meni endi marej je ispred nadala i federera na kraju godine ali iza djokovica. iako obojici je najaca podloga beton mislim da je djokovic dosta kompletniji i da ce (pokusati) da osvoji sva 4 GREND SLEMA!!

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka čast Novaku Đokoviću ! ! !
    Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Bravo NOLE cestitke za Het-trik - bice upisano zlatnim slovima u istoriji tenisa, svaka cast!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao što sam i predviđao, Novak dobija u 4 ili 5 setova. Nema premca trenutno, jednostavno je najbolji. Kapa dolje majstore!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast Djokovicu. Nije igrao kao sto umije,ali sa ovakvim Marejem nije ni morao vise.
    Mnogo gresaka na obje strane. Cini mi se Djokovic 25 neiznudjenih u prvom setu = a opet ga je za dlaku izgubio.
    Zao mi je sto Fedex nije bio u finalu, daleko bolji mec bi bio.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Bravo Nole odlican danas. Ipak sam precijenio Marejevu psihu na 1:0 i 00:40 imao je dvije sanse za brejk i vjerovatno i 2:0 ali je sve prokockao. Jaci kaci jbg tako je dva seta bez brejka wtf

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

Novak Đoković osvojio je treću titulu u nizu na Austraijan openu i ušao u istoriju, a među onima koji su mu odmah čestitali je brat Endija Marija, Džejmi.

"Čestitam neverovatnom Đokeru, na sjajnom uspehu. Treći Australijan open u nizu, uživaj", piše na tviteru brata Novakovog protivnika u finalu.
    Usledila je čestitka i majke britanskog tenisera Džudi Mari, koja je napisala sledeće: "Čestitam Novaku. Neverovatan sportista, savršen džentlmen".
    Prvi put od 2004. godine se desilo da su isti igrači odbranili titule iz prethodne sezone. Upravo je osvajačica AO Viktorija Azarenka na svom profilu promokomentarisala Novakov ogroman uspeh: "Impresivan niz čestitam Novaku novu titulu."

Ispred svih izdvaja se naslov ESPN-a, na kojem piše "Super Srbin".

Andrea Petković: "Bravo Noleeeee care!"

Ivo Karlović: "Bravo Đokeru, sjajan uspeh."

Rio Ferdinand: "Nesretni Endi Mari, Nole je mašina."

Janko Tipsarević: "Neverovatan uspeh. Novaku je Australija definitivno domaći teren."

Na zvaničnom tviter profilu AC Milana, za koji navija Novak. izašao je komentar: "Čestitke Novaku na trećem uzastopnom AO od 'crveno - crne' familije".

p.s morao sam ovo copy-past

@pumba mislim da je bilo vise od 2 seta bez brejka kod rezulrata u trecem setu 4:3 za No1e-ta on je napravio brejk za 5:3

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Ne znam da li će Nole dostići po titulama Nadala ili čak i Federera, ali sam siguran da je već sada zaslužio značajno mjesto u istoriji tenisa.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ja samo znam da Đoković nikad ništa ne bi osvojio da Nadalu nisu koljena propala.

Ovako... ni kriv, ni dužan.

Page 474 of 1170 FirstFirst ... 374424464470471472473474475476477478484524574974 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)