Page 224 of 876 FirstFirst ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... LastLast
Results 5,576 to 5,600 of 21880

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

E pa sta mi se maloprije desilo! Ukljucujem se na glavnu magistralu i lik iz suprotnog smjera mi pokazuje da idem polako (tuda je ogranicenje 50), a zatim posle kad se naidje kod pumpe je 40 ogranicenje. I rekoh policija ili se nedje po naselju ustekala ili kod te pumpe gdje obicno i stoje.
    I tako idem 50km/h kroz naselje a jedno vozilo mi se primice dosta brzo odpozadi, i ja dajem zmigavac da me ne pretice jer bi ga papreno kazili sad po novim kaznama kod nas.
    I on ukoci i polako iza mene (vidim neka zena vozi), i posle nailazimo na 40 ogranicenje, jos tuda puna linija i ona opet krece da me pretice a ja vec vidim policiju i opet joj dajem znak da ne pretice kad ona svira ljuti se sto ja dajem zmigavac a ne skrecem.
    Rekoh ajde nije vidjela policiju, posle ce mi zahvaljivati. I polako mi pored policije i cim je prodjosmo ja polako ubrzavam a ona meni opet nervozno uz branik i pretece me. E kad sam posle izludio pa je izbucao (ne u pravom smislu te rijeci ) kuckica mala ustedio sam joj oduzimanje vozacke i minimalnu kaznu 100e a ona se tako ponasa. Pretekao sam je na jedno 100km/h i posle opet kocio da joj nabijem nervoze jos malo, kad se vec tako kuckarski ponasa. Strasnih ljudi ima u pm.

I da to se desilo jutros tako da ko ide put Tuzi, na onu pumpu prije castelanine stoje na 40 ogranicenje tako da se pazite.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Archi View Post
    E pa sta mi se maloprije desilo! Ukljucujem se na glavnu magistralu i lik iz suprotnog smjera mi pokazuje da idem polako (tuda je ogranicenje 50), a zatim posle kad se naidje kod pumpe je 40 ogranicenje. I rekoh policija ili se nedje po naselju ustekala ili kod te pumpe gdje obicno i stoje.
    I tako idem 50km/h kroz naselje a jedno vozilo mi se primice dosta brzo odpozadi, i ja dajem zmigavac da me ne pretice jer bi ga papreno kazili sad po novim kaznama kod nas.
    I on ukoci i polako iza mene (vidim neka zena vozi), i posle nailazimo na 40 ogranicenje, jos tuda puna linija i ona opet krece da me pretice a ja vec vidim policiju i opet joj dajem znak da ne pretice kad ona svira ljuti se sto ja dajem zmigavac a ne skrecem.
    Rekoh ajde nije vidjela policiju, posle ce mi zahvaljivati. I polako mi pored policije i cim je prodjosmo ja polako ubrzavam a ona meni opet nervozno uz branik i pretece me. E kad sam posle izludio pa je izbucao (ne u pravom smislu te rijeci ) kuckica mala ustedio sam joj oduzimanje vozacke i minimalnu kaznu 100e a ona se tako ponasa. Pretekao sam je na jedno 100km/h i posle opet kocio da joj nabijem nervoze jos malo, kad se vec tako kuckarski ponasa. Strasnih ljudi ima u pm.

I da to se desilo jutros tako da ko ide put Tuzi, na onu pumpu prije castelanine stoje na 40 ogranicenje tako da se pazite.

Nuznica nesalomiva!!! Sto imas od toga sto si je preteko 100km/h? Malo potrosio goriva vise nego inace, malo amortizacije, guma, vjerovatno malo zavrtio tockovima, mog'o si gospoju lagano pretec', pa posjec', pa kocit' .... Sve to moze civilizovano bez nervoze Magarica gnjila!

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Ma ispizdio sam skroz, vise nego ona kad mi je svirala
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Nije auto za zene.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka sto je Crna Gora puna mudaCHa sto napusavaju policiju, no sto je 85% tih mudacha na forumu
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

steta sto polovina nema polozeno...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    steta sto polovina nema polozeno...

Sunce ti zarko
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    4,228
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Jutros su kod katolicke crkve (teget golf 4 sa rotacijom), hvataju vozila iz pravca Maslina a takodje su i kod onog otpada preko puta muzicke skole Andre Navara (bordo lada niva bez oznaka), isto hvataju kola koja dolaze sa Zlatice prema gradu...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Noćas u ponoć i po patrola u tunel kotorski.

Pa majku mu *****, sve shvatam ali to neću nikad.
    Vidio sam i ja to, mene nisu zaustavljali, ali nekima su pisali prijavu. Zar može po zakonu da te zaustavlja u tunelu? Znam da je napolju bila kiša, ali za to i postoji kabanica
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    631
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post

A nije ti palo na um da je možda stvarno žurila neđe, i bez obzira na bilo kakvu kaznu da je htjela da stigne neđe hitno? Ima i takvih situacija u životu...

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    1,983
    Thanked in
    1,083 Posts

Ima ali bi je policija tek zadrzala... tako da joj je spasio na dva nacina. Da dodje prije i da ne plati 150 eur za kaznu.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

A nije li najaca finta kad vas neko pretekne i onda gusli ispred vas cijelo vrijeme,neznam sta im to znaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinoc policija kroz grad na masu mjesta i takodje nekoliko vozila sam vidio usput...imao sam osjecaj kao da smo u nekoj ratnoj zoni sa strogim policijskim casom...nimalo prijatan osjecaj
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    sinoc policija kroz grad na masu mjesta i takodje nekoliko vozila sam vidio usput...imao sam osjecaj kao da smo u nekoj ratnoj zoni sa strogim policijskim casom...nimalo prijatan osjecaj
    E jbg brate ti si navikao tamo u Francuskoj da te niko ne dira. Dobrodosao kuci.

Thanks Thanks Given 
    1,112
    Thanks Thanks Received 
    356
    Thanked in
    143 Posts

ja popih prijavu za svijetla, moram ugradjivati relej, nema druge. inace "dobra vijest" je da je to jedina kazna koja je ostala na istom nivou, tj 30e
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Svjetla su ranije bila 15e tako da nije ostala ista:-)
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    1,112
    Thanks Thanks Received 
    356
    Thanked in
    143 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Svjetla su ranije bila 15e tako da nije ostala ista:-)
    mater im...
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    A nije li najaca finta kad vas neko pretekne i onda gusli ispred vas cijelo vrijeme,neznam sta im to znaci.
    onda mu se ja nabijem u branik, pa iako bi mogao da ga preteknem necu nego mu dizem pritisak, vecina ne izdrzi pa prikoči i signalizira mi da je slobodno da ga preteknem :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    onda mu se ja nabijem u branik, pa iako bi mogao da ga preteknem necu nego mu dizem pritisak, vecina ne izdrzi pa prikoči i signalizira mi da je slobodno da ga preteknem :mrgreen:
    + duga svijetla :P
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    A ja 'ne razumijem' sto znaci kad tada da migalec ...sto neko rece, samo duga svijetla i pristojna razdaljina da ga gadjaju tacno posred oci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

velika je tema pa prastajte ako je vec bilo...

dakle, imate li informaciju koji zakon i clan zakona propisuje obavezno posjedovanje protivpozarnog aparata u teretnim vozilima. posebno, velicinu protivpozarnog aparata u zavisnosti od nosivosti vozila.
    Danas mi kolega kaze da je dobio kaznu zato sto za kombi vozilo nosivosti 3t nije imao protivpozarni aparat velicine 9L, vec apart od 3L koji je fabricki stigao sa vozilom...

evo pretrazujem novi zakon o bezbjednosti saobracaja i nidje ne mogu da nadjem da se ovo pominje...
    nah, pravi muskarci nemaju sig...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa ima smisla jer mali PP od auta bi teško ugasio kamion, ali opet što nekoga briga hoće li se meni vozilo zapalit nek splamti svo ako će...jedino mogu dogovor sa osiguravajućom kućom da postignem da bude malo jeftiniji kasko i slično ako ga imam stalno u vozilu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3,619
    Thanks Thanks Received 
    6,114
    Thanked in
    2,951 Posts

Quote Originally Posted by Rincewind View Post
    velika je tema pa prastajte ako je vec bilo...

dakle, imate li informaciju koji zakon i clan zakona propisuje obavezno posjedovanje protivpozarnog aparata u teretnim vozilima. posebno, velicinu protivpozarnog aparata u zavisnosti od nosivosti vozila.
    Danas mi kolega kaze da je dobio kaznu zato sto za kombi vozilo nosivosti 3t nije imao protivpozarni aparat velicine 9L, vec apart od 3L koji je fabricki stigao sa vozilom...

evo pretrazujem novi zakon o bezbjednosti saobracaja i nidje ne mogu da nadjem da se ovo pominje...
    Pisao sam ranije o tome. Tražiš:
    PRAVILNIK O USLOVIMA KOJE MORAJU DA ISPUNJAVAJU VOZILA U SAOBRAĆAJU NA PUTEVIMA U POGLEDU DIMENZIJA, UKUPNE MASE, OSOVINSKOG OPTEREĆENJA, ZAŠTITE OKOLINE, UREĐAJA I OPREME
    A konkretno treba ti član 90:
    Član 90(1) U vozilima, osim u vozilima kategorije L, T i u vozilima kategorije M1 kojima se ne vrši javni prevoz putnika u drumskom saobraćaju, mora postojati aparat za gašenje požara, sa važećim uvjerenjem o ispravnosti i biti postavljen na vidnom mjestu tako da se u slučaju opasnosti može upotrijebiti.
    (2) U vozilima kategorija M1 kojima se vrši javni prevoz putnika mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 1 kg suvog praha.
    (3) U vozilima kategorija N1 mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 2 kg suvog praha.
    (4) U vozilima kategorija M2, N2 najveće dozvoljene mase do 6 t mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 6 kg suvog praha.
    (5) U vozilima kategorija M3 i N3 i N2 najveće dozvoljene mase iznad 6 t mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 9 kg ili dva aparata sa 6 kg suvog praha.
    (6) U vozilima koja prevoze opasne materije (ADR) kategorije N1 mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 4 kg suvog praha.
    (7) U vozilima koja prevoze opasne materije (ADR) kategorije N2 do 7,5 t najveće dozvoljene mase mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 8 kg suvog praha.
    (8) U vozilima koja prevoze opasne materije (ADR) kategorije N3 i kategorije N2 najveće dozvoljene mase iznad 7,5 t mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 12 kg suvog praha ili dva aparata sa po 6 kg suvog praha
    (9) U priključnim vozilima za javni prevoz putnika, mora se nalaziti najmanje jedan aparat sa 6 kg suvog praha.
    Sad pitanje je da li je to aparat sa prahom ili ne.
    Kombi do 3,5tone je N1 kategorija vozila, tako da mislim da je kolega nepravedno kažnjen.
    Last edited by hercules; 28-01-13 at 20:28.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo treba istampat sve ovve glavne zakone i imat ih u auto

Page 224 of 876 FirstFirst ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)