Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
I ne treba da ga glasa. Bolje je reci ja sam glasao za Bojovica i sad mi je srce puno. to sto mi je stomak prazan nema nikakve veze, vazno je da se ja dobro osjecam jer sam dokazao svima da sam crnogorac. Poslije cu da ovdje pricam kako je Crna Gora katastrofa, kako je lose, kako se tesko zivi, kako je nedje tamo bolje,ali ja i dalje volim "najljepsi zavor na svijet". Da to je bitno Majo. To je ono o cemu cemo pisati narednih godina, jer se sjecam da je aktuelni premijer rekao u skupstini "Ja cu vladati 100 godina". Ne zivjeti, VLADATI. da ga bog podrzi oce. ali nije to ni bitno toliko, dokle god se mi osjecamo kao poseban narod i dok nam je srce puno
Vjerovatno ste mislili na Pajovica?
Meni nije jasno da neko glasa na Parlamentarnim izborima sefa partije, umjesto partiju - tim... A na izborima za Predsjednika obrnuto radi.. No, u CG su cuda moguca - tog tipa.
Ja nisam glasala na parlamentarnim jer timovi okupljeni oko vodja partija nisu bili kredibilni, a njihovi kapaciteti i lazavine .. pogotovo.
Kritikujem kao i svi koji vole Drzavu CG a ne Partiju i Tita.. To sto nekome smeta ssto kritikujem ono sto je za kritiku, sta se moze.

Hvala Lepo