Page 7 of 119 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast
Results 151 to 175 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    I sta predlazete? Da se glasa za g. Lekica i naredjenja njegove DF baze?
    Cemu toliki trud i atak na g. Bojovica kad Vas to ne dotice?

Hvala Lepo
    Na vasu zalost nije atak na Bojovica.Ko umije da cita shvatice sta pisem svo ovo vrijeme. Atak je na misljenje ako se udje u drugi krug da se dozvoli DPS-u da pobijedi. Glasanje protiv je za mene patriotizam

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ne bih se ja baš zaklela da će Fićo ovaj put pokupiti iste glesove kao prije...broj možda
    Ja ti velim da bi samo crnogorskim glasovima raznio Bojovica u drugom krugu, bez i djaoljeg Srbina..
    Ali posto ce u drugom krugu, ako ga bude, naspram njega stajati Lekic, struktura glasaca koji ce mu dati povjerenje ce biti gotovo identicna kao i na proslim predsjednickim...
    - Baba, zato za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Na vasu zalost nije atak na Bojovica.Ko umije da cita shvatice sta pisem svo ovo vrijeme. Atak je na misljenje ako se udje u drugi krug da se dozvoli DPS-u da pobijedi. Glasanje protiv je za mene patriotizam
    eh, kad ce to ljudi shvatiti..

ali zato i nismo za bolje, jer ne umijemo da se izborimo za bolje i zato i treba da tonemo...

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Čini mi se da bi najbolje bilo da u prvom krugu glasam za Vujanovića, a ako dođe do drugog onda za Lekića.

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

viđećemo...nemam pojma i ne želim da prognoziram jer projekcija mojih želja na krajnji rezultat je neminovna. Vjerujem u Filipovu pobjedu, ali ne lagodnu i sasvim sam sigurna da u slučaju finala Vujanović-Lekić, mnogo Crnogoraca će ostati kod kuće
    Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
    nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa ko god cita vidi da ste se ostrvili na g. Bojovica i njegovu kandidaturu, a da ni jednom niste naveli koga bi Vi glasali, sem izokolo da se ne "rasipaju" DF glasovi i u tom kontekstu sve.. Nema 50 kandidata nego za sada samo 4.
    To sto Vi fantazirate o drugom krugu a ni prvi nije u toku, to je deseto. Mislim da se sve CG patriote za sad slazu da ne izlaze na glasanje u drugom krugu. Simbolicno glas za g. Bojovica vise vrijedi no svo bolesno umisljanje da neko predlozen od DF-a moze i da primirise drzavnom "tronu", ili sama ta umisljena iluzija da bi iko od bezinteresnih CG patriota ikada glasao za g. Lekica koji je imao preca egzistencijalna "posla" u Rimu od Drzave, a mi 2 i 10 puta bili dalji i sa komplikovanijim dolaskom za referendum i odricanjima privatne prirode - dodjosmo. I on ima "obraza" da se kandiduje za Drzavu koja mu nije bila bitna a od te Drzave je zegzistirao. I sad bi kako se cini.
    Tako da tog lika zaboravite u proracunima kad su CG patriote u pitanju ako ste OK, ako niste.. kako Vi volja.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nema se tu sta mnogo objasnjavati. LSCG je propao onog trenutka kada je krenuo da mijenja sistem iznutra, i pristao da vrsi vlast sa DPS-om. Slavko Perovic je sto se mene tice poludio pokusvajuci da objasni nesto na kulturan nacin i u medjuvremenu se izgubio pa postao ono sto je danas. Tako je i vodio stranku zadnjih godina sumnjajuci na sve i svakoga da je podmetnut od strane DB-a ili kupljen od strane DPS-a. Onda im se dalo malo vlasti, neki su zaprljali ruke i kraj.
    A desavanja su bila slicna. Kud cete sa izdajnicima Crne Gore, mi smo buducnost, gradjanska partija a oni ce prodati CG. Zvuci li ti poznato
    Sto se tice vojvoda, prvi je bio da ga znamo Novak Kilibarda. Svi ovi "srbi" danas su kod njega bili na obuku
    Za SDP nemam sto pricati, eto ti je Bojovic sam rekao sta misli o njima
    Zbilja mu je to bila greska a mogao fino sa Lekićem u ambasadore ili sa Filipom u DPS Nesto mi se cini da si se pomalo pogubio mada je potpuno ispravan i rezon da je Rade Bojovic djaolisa drzavu ka pivljansko dijete zvaku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Viđećemo kome će čestitati Njemci, prije završetka izbora, taj će biti pobjednik. :-)

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Bojović je i moj izbor! Definitivno! Samo molim Milovana da ne podrži njega, nego neka Fića "dvije strofe" podržava ođe, javno
    Mislim da bi Bojović bio prvi korak koji bi polako mogao da dovede do onoga što bi se više moralo desiti u CG, a to je smjena vlasti...ono što mene kao prvi uslov vodi da glasam za nekoga jeste njegova crnogorska nedvosmislena opredijeljenost, jer kalkulacija sa državom jednostavno nema! Eto tako, nadam se da će svi nezadovoljni suverenisti kao i nezadovoljni DPS birači,a ima ih i te kako, znati da odaberu nekoga mimo Filipa, po meni, Bojović, eventualno Pajović...mada, zamislite finale Fićo-Bojović hahhahahhaha ja sam ubijeđena da bi svi Srbi glasali za Filipa a ostali za Bojovića, izgubio bi Fićo za zeru:mrgreen:
    Ovo boldovano je ključno. Imamo ne 1 već 2 izbora (malo li je?), ali će se tu pokazat svo narodno licemjerje. Nemam nikakvu dilemu u to. Kakvi će tu izgovori bit da se glasa Vujanović, mogu samo zamislit.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

i kakvi ce sve izgovori biti da je casno i "patriotski" apstinirati u drugom krugu, to tek..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Mislim da ce za g. Vujanovica glasati svi oni iz DPS-a koji nijesu na referendumu glasali za CG nego za licni egzistencijalni interes, iako im je u krokodilskim suzama i srcu bila Unija.
    Dobar i transparentan test.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    i kakvi ce sve izgovori biti da je casno i "patriotski" apstinirati u drugom krugu, to tek..
    A što predlažeš u finalu Lekić-Vujanović? Samo nemoj opet ono o prelivanju glasova i sl? Zar niej moje demokratsko pravo da ako nema kandidata kojega ja želim da vidim na mjestu predsjednika, ne glasam? Ili me pouči demokratiji? Ako nema moga, glasam za tvoga kandidata, što li?
    Last edited by zvoncica; 27-01-13 at 00:08. Reason: dodavanje citata
    Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
    nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa g. ovizionizi se ubi da prevede CG patriote na srpsku klero-nacionalisticku bandu.. Chudo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Sve ti je objašnjeno što se tiče svakog od nas u vezi sa drugim krugom. Pretpostavljam da bi se ti polomio da glasaš u drugom krugu đe bi kandidati bili Ranko Krivokapić i Milo Đukanović
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa evo da ti objasnim sve, mozda ce biti malo duze.
    Zadnji put sam glasao za LSCG, i nikada vise jer zamisi nisam im dao svoj glas da bi bili sa DPS-om. Sada sam izasao i glasao pozitivnu, Od starta mi je bilo neobicno da masinerija vlasti toliko napada novu stranku, da se pominje gPerovic kao finansijer, a da se svo vrijeme pominje u medijima druga porodica, pare kao se obogatio, koji su mu planovi itd, da ne duzimo oko te price. Uzeli su sto su uzeli, i isto tako nisam im dao glas da naprave onakvu sprdnju kakvu su napravili u gradu koji izgleda kao da je tamo sniman BlackHock down. Vjeruj da im Niksicani nisu dali mandat za to. Sad ko sto vidis ima i ovdje ljudi na forumu koji su vec potvrdili ono sto sam rekao. Pajovic je kod vecine ispucao kredite. Pobjeda Vujanovica i nije bas toliko izvjesna koliko se prica, i poslije svega sa Pozitivnom izvini sto sam skeptican prema razlozima kandidature g.Bojovica.

Je li sad jasnije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se pitam koji su im izgovori da glasaju, kad je sve gore i gore. Ustvari, i ne pitam se više, ovo je ropski narod.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nije g. Pajovic ispucao ni jedan kredit nego njegovi puleni u partiji, tako da je to objasnjenje kad je izbor za Predsjednika u pitanju jako infantilno.
    Jasno, da, sasvim.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 27-01-13 at 00:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ovo boldovano je ključno. Imamo ne 1 već 2 izbora (malo li je?), ali će se tu pokazat svo narodno licemjerje. Nemam nikakvu dilemu u to. Kakvi će tu izgovori bit da se glasa Vujanović, mogu samo zamislit.
    Zar je bitan kvalitet izgovora, kad se jadnici moraju pravdati sami pred sobom Sad će Rade biti kriv i za ozonsku rupu i svjetsku krizu, pa nacionalista, sovinista, srijedom i petkom kanibal(ista), subotom komunista...., a oni zeru ozbiljniji će imati uobicajnu pricu "ma dje da ga glasam kad on nema sanse." Poslije izbora nećes naći djaoljega koji ga nije glasao, ali će niti prica "eto opet izbori pokradeni" Muka ziva je na nas i sve nam dzaba. Imamo najljepseg ministra nauke na svijet i nikako da nista naucimo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nije g. Pajovic ispucao ni jedan kredit nego njegovi puleni u partiji, tako da je to objasnjenje kad je izbor za Predsjednika u pitanju jako infantilan.
    Jasno, da, sasvim.

Hvala Lepo
    Nemoj sada da se pravimo nevjesti. Niso ni ovi na vlasti takvi, nego ovi na nizim pozicijama. Jer vidis stalno se uhapsi neki salterski radnik kao najveci primjer korupcije u cg. Takvi nas unistise, inace nam je vlast jako postena i kompetentna.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

A što predlažeš u finalu Lekić-Vujanović?
    U slucaju finala Vujanovic - Lekic, predlazem da se glasa Lekic.
    U slucaju finala Vujanovic - Pajovic, predlazem da se glasa Pajovic.
    U slucaju finala Vujanovic - Bojovic, predlazem da se glasa Bojovic.

A ti iz toga zakljuci da li sam rukovodjen patriotizmom prema CG ili "srpskim kleronacionalizmom", kako neki vrlo umni likovi dozivljavaju takav pristup...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nemoj sada da se pravimo nevjesti. Niso ni ovi na vlasti takvi, nego ovi na nizim pozicijama. Jer vidis stalno se uhapsi neki salterski radnik kao najveci primjer korupcije u cg. Takvi nas unistise, inace nam je vlast jako postena i kompetentna.
    Kad je prica o otvorenim patriotama - kandidatima, tu se hvatate za greske iz njihovih Partija, a kad je Vasa simpatija u pitanju i to iz DF/SNP-a e tu je istaknuti kandidat bitan? Odlucite se vec jednom za stratesku postavku argumenata.
    G. Lekic vam je truba, pa kako god. Za g. Vujanovica nece glasati ni jedan iskreni rodoljub.. Prema tome...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Cime se bavi Bojovic? Slusao sam ga jednom i djeluje mi interesantno samo me frizura malo nervirala
    Sto se tice ostalih kandidata:
    Lekic- tragedija- najvise mi ide na nerve sto ga predstavljaju kao nezavisnu licnost i velikog crnogorca otprilike kao sto filipa predstavljaju iz dps kao srbina
    Pajovic- komedija- toliko novca i medijske paznje za jednog lika koji je po meni rodjen da cijeli zivot provede u nvo sektoru a da odlucuje o ne. Tako mi djeluje kao onaj dobri djak koji na prvu naznaku problema podvije rep i pusti da drugi odlucuju umjesto njega.

Vujanovic- drama- srbin,crnogorac,ustavan,neustavan, toliko peripetija i dvorskih igara da bi se na foru
    uzeli glasovi od strane srba nezadovoljnih vojvodstvom i doslo do jos jedne pobjede na krilima nesposobne-kupljene opozicije.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

I ne treba da ga glasa. Bolje je reci ja sam glasao za Bojovica i sad mi je srce puno. to sto mi je stomak prazan nema nikakve veze, vazno je da se ja dobro osjecam jer sam dokazao svima da sam crnogorac. Poslije cu da ovdje pricam kako je Crna Gora katastrofa, kako je lose, kako se tesko zivi, kako je nedje tamo bolje,ali ja i dalje volim "najljepsi zatvor na svijet". Da to je bitno Majo. To je ono o cemu cemo pisati narednih godina, jer se sjecam da je aktuelni premijer rekao u skupstini "Ja cu vladati 100 godina". Ne zivjeti, VLADATI. da ga bog podrzi oce. ali nije to ni bitno toliko, dokle god se mi osjecamo kao poseban narod i dok nam je srce puno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko vodi?
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I ne treba da ga glasa. Bolje je reci ja sam glasao za Bojovica i sad mi je srce puno. to sto mi je stomak prazan nema nikakve veze, vazno je da se ja dobro osjecam jer sam dokazao svima da sam crnogorac. Poslije cu da ovdje pricam kako je Crna Gora katastrofa, kako je lose, kako se tesko zivi, kako je nedje tamo bolje,ali ja i dalje volim "najljepsi zavor na svijet". Da to je bitno Majo. To je ono o cemu cemo pisati narednih godina, jer se sjecam da je aktuelni premijer rekao u skupstini "Ja cu vladati 100 godina". Ne zivjeti, VLADATI. da ga bog podrzi oce. ali nije to ni bitno toliko, dokle god se mi osjecamo kao poseban narod i dok nam je srce puno
    Vjerovatno ste mislili na Pajovica?
    Meni nije jasno da neko glasa na Parlamentarnim izborima sefa partije, umjesto partiju - tim... A na izborima za Predsjednika obrnuto radi.. No, u CG su cuda moguca - tog tipa.
    Ja nisam glasala na parlamentarnim jer timovi okupljeni oko vodja partija nisu bili kredibilni, a njihovi kapaciteti i lazavine .. pogotovo.
    Kritikujem kao i svi koji vole Drzavu CG a ne Partiju i Tita.. To sto nekome smeta ssto kritikujem ono sto je za kritiku, sta se moze.

Hvala Lepo

Page 7 of 119 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)