Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
Na vasu zalost nije atak na Bojovica.Ko umije da cita shvatice sta pisem svo ovo vrijeme. Atak je na misljenje ako se udje u drugi krug da se dozvoli DPS-u da pobijedi. Glasanje protiv je za mene patriotizam
Pa ko god cita vidi da ste se ostrvili na g. Bojovica i njegovu kandidaturu, a da ni jednom niste naveli koga bi Vi glasali, sem izokolo da se ne "rasipaju" DF glasovi i u tom kontekstu sve.. Nema 50 kandidata nego za sada samo 4.
To sto Vi fantazirate o drugom krugu a ni prvi nije u toku, to je deseto. Mislim da se sve CG patriote za sad slazu da ne izlaze na glasanje u drugom krugu. Simbolicno glas za g. Bojovica vise vrijedi no svo bolesno umisljanje da neko predlozen od DF-a moze i da primirise drzavnom "tronu", ili sama ta umisljena iluzija da bi iko od bezinteresnih CG patriota ikada glasao za g. Lekica koji je imao preca egzistencijalna "posla" u Rimu od Drzave, a mi 2 i 10 puta bili dalji i sa komplikovanijim dolaskom za referendum i odricanjima privatne prirode - dodjosmo. I on ima "obraza" da se kandiduje za Drzavu koja mu nije bila bitna a od te Drzave je zegzistirao. I sad bi kako se cini.
Tako da tog lika zaboravite u proracunima kad su CG patriote u pitanju ako ste OK, ako niste.. kako Vi volja.

Hvala Lepo