Ili na CS-u, doti, pes..svemuod turnira
a da ne spominjemo te prodaje itema, golda, boostanja, arene...
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Neki ljudi zarađuju na igramaKao što je bilo na WoW-u, ili neke ostale gdje se itemi prodaju za prave pare, ili goldi i tako dalje, sve je stvar inicijative, ali mislim da nije fora da kupiš igru da bi od nje zarađivao jer samo ime kaže IGRA
![]()
Ili na CS-u, doti, pes..svemuod turnira
a da ne spominjemo te prodaje itema, golda, boostanja, arene...
Dobra stvar kod Elder Scrolls Online igre je sto ako je urade kako su najavili biće vrh igra.Za razliku od drugih MMO ovdje će čitava Evropa igrati na jednom mega serveru imaćete combat sistem iz prvog i trećeg lica onda sam pročitao na nekim portalima combo sistem u instancama (dungeonima) moći različitih klasa, npr rogue baci ulje koje mage zapali, warrior se vrti i mag ga gađa fireballsima koji se odbijaju na neprijatelja itd.Takitike će biti mnogo kompleksnije nego u drugim igrama.
Što se tiče plaćanja imformacija da bi u startu trebalo da bude plaćanje a kasnije bi se prešlo na f2p vjerovatno oće da snime situaciju koliko ljudi će je pre orderovati.
Neko reče da se boji da ga neće izabrati za betu zbog konfiguracije kompjutera ja mislim da je njima baš potrebno da u beti bude što više ljudi sa slabijim konfiguracijama da bi vidjeli koliko je igra stabilna.
Last edited by goldfinger; 24-01-13 at 07:56.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Je li iko probao Path of Exile....ovu diablo-like igru? i kako vam se chini?
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Dragon Age 3 u najavi za jesen 2013
Lineage 3 u najavi krajem 2013 ili pocetkom 2014
diablo like sa malo inovativnosti...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ova igra me takodje interesuje....lichi mi na Amnesiu
Dark Souls 2
The Phantom Pain
Prepoznajete li glavnog lika?![]()
Ti si se zaklinjao u toga ciga![]()
Propade THQ. Bankrot. Rasprodase sve na aukciji. I ugasise nesrecni Vigil studio koji je napravio Darksiders 1 i 2. Valjalo bi neko sposoban da kupi prava za Darksiders ako vec ne mogu cijeli studio da vrate.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Izasla! 8.5GB.
DMC pre pre prelose,katastrofa!
Neka baci neko torrent. ne vidjoh je
http://thepiratebay.se/torrent/8062251/DmC.Devil.may.Cry-RELOADED
@BIGa Probao ja, gameplay je isti kao i svaki DMC do sad, Dantea su samo malo promjenili, igra je ODLICNA!
Izlazi li nastavak Metro 2033? Ja sam počeo knjigu da čitam![]()
Kako je tebi onda dosadno Mitro,valjda ce biti nastavka,ima li su nekih problema,tu se nista jos ne zna![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition
deuscroix
Taman htjedoh da napišem, jel ko skinuo da kaže nešto igri vrijedi li skidat?![]()
http://thepiratebay.se/torrent/80645..._Cry-Black_Box Black Box verzija 5,5Gb
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks