Mislite li da Fabia vozio BMW da su toliko, koliko se misli, skupi djelovi i da BMW nije toliko pouzdan.:loyal:
Malkice jeftinije.
TAKUMI
Mislite li da Fabia vozio BMW da su toliko, koliko se misli, skupi djelovi i da BMW nije toliko pouzdan.:loyal:
Pa vi kupujete reparirane i polovne stvari, ili neke aftermarket šnj proizvode pa su vam djelovi jeftini? Niko ne priča koliko košta originalni dio, originalna viljuška, originalne spone, senzori...
ja mislim da je to sve isto ili su nijanse u pitanju... tipa bmw e38 vs A8
pricamo o originalnim djelovima naravno...
Da li biste dali 32.000 eura za BMW star 20 godina? Ovo je novi-stari BMW 325i, automobil koji je proizveden 1992. godine, ali koji je u vlasništvu čovjeka iz Arizone prešao samo 380 kilometara (237 milja), a ostatak vremena proveo u garaži. E-mail Ostalo Članak Fotografije (9) Komentari (1) A A A Current Size: 100% Kabriolet sa manuelnim mjenjačem je redovno održavan i servisiran, a prije nego što je oglas za njegovu prodaju postavljen na sajtu eBay, zamijenjene su mu sve komponente koje su oštećene od dugog mirovanja. Sigurni smo da će svakom ljubitelju BMW-a pri pogledu na priložene fotografije poteći voda na usta, ali teško da ima onih toliko zagriženih koji bi ga kupili. Naime, suma koju prodavac traži je čitavo malo bogatstvo - 42.900 dolara (32.130 eura)
![]()
Last edited by kimi pg; 18-01-13 at 16:50.
bmw 520d automatik 2009god kako su se pokazala ta auta, ja nesto citam po netu nidje nista konkretno da nadjem, inace motor 130kw 177ks
Ao, pa ti si još gori od njega...
520d vs 200 CDI, treba se posvadjat oko toga..
She is only here to annoy herself!
iskreno ovaj sto sam gledao nema sto trazit pored merca ali f10 bi mogao.
Baš zbog toga sam ga i pitao, jer da je mercedes toliko ispod primijetio bi valjda
zna li iko od vas strucnjaka za bmw, gdje mogu naci protokomjer za e28 520i i pumpu od goriva i zadnji desnu poluosovinu.. godiste 87/88.. takodje od kojeg sve modela pasuju ovi djelovi![]()
75e nova pumpa od goriva na ebay![]()
ima i poluosovina polovna, ali je 100$![]()
TAKUMI
ista je poluosovina za 524td, 528i, 533i, 535i, M5 a samo za 520i ne pasuje?? maleeer..
Nije ista poluosovina na 524td i 528i i 535.......
TAKUMI
Bmw se pravi da bi se dbr vozio, mada je osjecaj u voznji dosta slican kao u mercu(amg podvozje vjerovatno pomaze), Kvalitet izrade u unutrasnjosti je na meckinoj strani, i ima ljepsi enterijer, za duza putovanja tipa 1500km i vise, bolji je merc, udobni je , al za ove nase puteve bmw sa 16 felnama i mesnatim gumama je bolji, jer se kroz volan vise osjeti povezanost sa putem i zna se sta se tacno desava, sto recimo u mercu nije slucaj dok se ne prebaci u sport, a i tada je ljepse voziti bmw po ovim nasim krivinama, al da je stabilni nisam mogao steci utisak makar za ovo malo vremena
jesi pretrazio odje protokomjer? http://www.polovniautomobili.com/del...p=&category=35
ja mislim da moze i za e34 i protokomjer i polusovina
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks