5.5 kv bila x-x
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Jack pot u meridian ?
Zna li ko ?
Da odma bacim hrpu tiketa ...
MEMENTO MORI
5.5 kv bila x-x
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
ovo mi je za nauk da se vise ne igram na ovaj nacin :beaten:
[4/4]
0057 22-01 00:00:00 Nashville-St. Louis
Broj Golova 0-5 1,61
0070 22-01 01:00:00 Toronto-Buffalo
!Home Goals[2.5] Više 1,73
0230 22-01 01:30:00 Columbus-Detroit
!Away Goals[2.5] Manje 2,00
0231 Ottawa:Florida
Broj Golova 6+ 1,91
1 Yes FK Austria Vienna II v ASC Götzendorf
(Both Teams to Score)22/01/2013 None 2.50 To Run
1 Draw Epinal v Nantes
(Fulltime Result)22/01/2013 None 2.10 To Run
Danas je bila caka da je altach - alen prijateljska igrana 4x 30 minuta al sam to tek kasnije vidio jebo mi.. .doso prelaz 1/2 i 7+ cak.. dok su u sve kladionice onlajn stavili da se igra normalno
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Zna li ko da mi kaze u lob kladionicu na uzivo kladjenje na hokej, racunaju li se produzeci, za ukupan broj golova..
Zna li neko od vas koliko se cesto dobija bonus od Meridian-a ? Nesto nikako da se zaplacu da daju ? :cower:
gateshead - barrow fa cup
oce li mi ko rec sto je s utakmicom
this is pointless
Evo konacno jedan prolazni i to slucajnosti ili neposto se u Pljevljima otvorila WILIAMS kladionica i imaju mogucnost online kladjenja *user acc* odlucim da napravim acc na www.wwin.ba i da malo promijenim ono trcanje od kladionice do kladionice
i evo prvi pa dobitni
![]()
http://clip2net.com/s/2K9y9
i ja sam poceo ima bogami 5-6 dana sigurno i nista mi nisu dali
kad sam rekao skoro mislio sam prije 2 mjeseca
ima li sto "sigurno" Kotoranine da se moze igrat
A ne znam brate gledam ovaj tenis... mozda Marej h1 i Serena vise nisam pametan nocas sto igrat ne uzmi me za ozbiljno..
Ja se registrovah ima 5 dana ali ne daju centa, brat od ujaka jedno 15 dana i on je dobio .l. , prije su davali 2e svakom ko se registruje, sad ni 2e xD
Samo shto cu da otvorim account na Williams nash jer imaju manje granice za poen na kosarku/kosarkase i moze 95% igara da se vezhe, + granice na skijanje i te zajebancije hahaha..
Na meridian samo jednom, i to nedje kad su trazili da im se lajkuje stranica na fbKad sam se registrovao - nista
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Li Na uzima manje od 6.5 gemova, ili manje od 5.5 gemova.
I don't get lucky. I make my own luck.
A kakva je fora sa Roma Inter? Je li se igra jedna utakmica a u slucaju remija igra se revans...?
evo jedan info i ujedno predlog da se proba, kvota 3-3.1
GUARANI - SAO BERNARDO 2 (3,1 KVOTA)
Jest da je pocetak prvenstva ali na stranu gostiju ide informacija da su Guarania zbog velikih financijskih problema napustili: Rodrigo Arroz, Neto, Leone, Fernando, Bahia, Kleiton Domingues, Sacramento, Jackson, Lusmar, Oliveira, Schwenck itd.
vrijedi pokusati mozda sa kombinacijom CELZIJA 2 i po meni Hrvatske u rukometu ... srecno
Ima finih utakmica...moze se dobit danas.
Arsenal 1
PSG 1
Sevilja 1
Real Madrid 2
koja je kvota odje?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks