ma koji lacio mrcni!
ako juve (konte) ozbiljno shvati revans, zgazit ce ih jedno 2-3 razlike.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Juve sa Vucinicem od pocetka i bez njega dvije razlicite ekipe, ako ne bude igrao u revansu ako ce opet konte malo eksperimentisati sa Matrijem Lacio ode u finale 100%
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ma koji lacio mrcni!
ako juve (konte) ozbiljno shvati revans, zgazit ce ih jedno 2-3 razlike.
Last edited by nickname; 23-01-13 at 10:16.
tako je ,,, Lazio je mnogo neozbiljna ekipa da bi prijetila Juventusu , ne znam kad je taj revans ali ako budu tu Vucinic i Pirlo lagano ih odradjujemo
Ovaj Kavanda iz Lacia, neki kineski Kavani? :mrgreen:
Younes Belanda iz Monpeljea, novi je igrač milanskog Intera.
Dobrog ste igrača platili 14,000,000.
Dobro pojačanje.
Ako je vjerovati italijanskim medijima, Milan je poslao novu ponudu za Kaku-8 miliona eura u tri rate, plata igracu ista kao i u prethodnoj ponudi. Real je valjda juce trazio 12.
I dalje mislim da je ovo sve farsa, ali eto, to vam je poslednja info.
Last edited by Recordare88; 23-01-13 at 13:28.
Deserve's got nothing to do with it.
Ne malerisi. Cu 8 miliona u tri rate...Ako nije najbolje da svi navijaci daju po euro, **** mi sve...To je Shalke uradio je li ili neko drugi? Kad su prodavali piksele sa sajta...
edit: keln-podolski.
Nema bolje trgovine za te pare.Plata malo jebe, ali kad moze Flamini, moze i ovaj.
Sinoc smo apsolutno nadigrali Lazio uz samo 3 prvotimca. Zasluzili smo pobjedu, ali nismo imali srece. Svaka cast za potez Maurija kada je u sred kontre izbacio loptu u aut kada se Bonucci povrijedio. Penal nad Vucinicem je bio ocigledan (finta tijelom i postavljanje noge), ali posto ne mogu reci da je gol Pelusa bio u potpunosti regularan, to je sasvim ok odluka. Sve u svemu, zanimljiva utakmica i nadam se da cemo u revansu uz jos nekog prvotimca obezbijediti finale.![]()
Peluso je napravio faul, nema priče.
Peluso napravio faul, nad Vucinicem nije sviran cist penal (saplitanje)-tako da je sudjenje bilo ujednaceno loshe, kako ja to volim da kazem![]()
Evo jedan podatak za Juventine...ne zalijecite se puno, majka mu stara.
STATISTIKA U ZADNJIH 15 GODINA ODIGRANIH DUELA LAZIA I JUVENTUSA U KUPU ITALIJE / 1998-2013
Odigrano:8 utakmica
Trijumfi Lazia: 5 puta
Trijumfi Juventusa: 1 put
Remi: 2 puta
1997-1998 polufinale-Juventus-Lazio 0-1, Lazio-Juventus 2-2
1999-2000 cetvrtfinale-Juventus-Lazio 3-2, Lazio-Juventus 2-1
2003-2004 finale-Lazio-Juventus 2-0, Juventus-Lazio 2-2
2008-2009 polufinale-Lazio-Juventus 2-1, Juventus-Lazio 1-2
![]()
![]()
Last edited by Zaradona; 23-01-13 at 14:30.
Drogba trazi raskid ugovora. Ajde Marrota dovedi ga !
Epic!
![]()
Ovo nije pokusaj da se baci hejt na italijanski fudbal od strane Premiership fana, ali generalno, u Engleskoj je to bolje rijeseno: niko iz klubova ne prica mnogo o transferima (mediji naravno nagadjaju) dok se ne zavrsi sav posao. Onda na sajt kluba fino izbace done deal i ime igraca, i to je to.
To je mnogo bolji sistem nego ove dosadne sapunice koje stalno stizhu iz Italije i Shpanije.
Nije da svi klubovi ucestvuju u tim sapunicama.
U italiji je milan tu jedino van kategorije.
Konkretno sto se tice intera, vjerujem samo u ono sto pise na sajtu i sto morati kaze.
Konkretno ovo sto je vlado gore pisao: na sajtu se pojavilo kratko obavjestenje da nije poslata nikakva ponuda za pomenutog igraca, i to je za mene to.
Mene to ne ostavlja ni minimum sansi da se tu nesto promijeni, iz prostog razloga sto bi to bilo krajnje neozbiljno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks