''Izgleda da je Fed zabunom uzeo Mirkine tenisice'', napisao je na svom Twitter-profilu uvijek duhoviti hrvatski tenisač Ivo Karlović, ismijavši ružičaste tenisice koje na Australian Openu nosi Roger Federer…
Ne puca se on. On je samo promijenio nacin ishrane, koji mu je omogucio da od predavanja meceva zbog prevelike temperature (:lolbluemoze da igra po 4 do 5 u manje od 48 sati. Nista vise.
Pobijedio ili ne, Vavrinka je imao mec zivota (tako ga i tad nazvase) u 3. ili 4. kolu RG 2011, kada je posle 2:0, preokrenuo i pobijedio Congu. Uopste taj termin 'mec zivota' je krajnje odvratan a koriste ga poprilicno komentatori sa ovih prostora.
Federer lagano protiv Raonica. Ocekujem da i bez vecih problema pobijedi i Congu. E onda protiv Mareja stvarno ne znam, jer skot igra odlicno tako da je to bar po meni pata - pata mec. 'Vamo najveci srpski sin u istoriji ima prilicno lagan zrijeb. Mada ako bude igrao kao protiv Vavrinke, Federer ili Marej imaju velike sanse da ga pobijede.
Sto se zenskog turnira tice, ocekujem da Makarova uzme nekih 2-3 gema.
I don't get lucky. I make my own luck.
''Izgleda da je Fed zabunom uzeo Mirkine tenisice'', napisao je na svom Twitter-profilu uvijek duhoviti hrvatski tenisač Ivo Karlović, ismijavši ružičaste tenisice koje na Australian Openu nosi Roger Federer…
Kad počinje Novak v Berdih ?!
tipicno 8-)
tiparevic, verdasko, beneto, matje, mahut itd itd..svi oni su porazeni u svojim mecevima karijere. djokovic je svoj najveci mec na sljaci (do sad vec istorijske 2011) izgubio u polufinalu madrida. federer je do dan danas a vjerovatno i do kraja karijere svoju najbolju partiju na sljaci zavrsio porazom u finalu rima...primjera je bezbroj..da bi se jedan mec okvalifikovao kao epski potrebna su dvojica, neko mora i da izgubi..naravno da je vavrinka je juce odigrao "mec zivota" i to je sam izjavio. druga je stvar sto se nekom ne svidja krajnji rezultat na semaforu pa eto udara kontru samo reda radi..
lagano![]()
nevjerovatno ali berdih jednostavno neumije da igra protiv djokovica. ujutro šardi protiv mareja i nadam se odlicnom mecu conge protiv federera . navijacu za congu. djoksi protiv uvjek neugodnog ferera prekosjutra. bice to odlican mec. nadam se prolazu djokovica u finale
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
oko 4 poslije ponoci igra marej a federer protiv tsonge 09:30
Berdih odigrao mec zivota ali mu ni to nije bilo dovoljno.
Što ste se uhvatili toga meča života? Vavrinka lično je nakon meča izjavio da je odigrao meč života, a mediji samo prenijeli.
Ali Novak je trn u oku mnogima iako stvarno ne znam zašto osim nažalost onog očiglednog. Ovdje se uspjeh ne oprašta.
Jes' da sam reka' necu ali je situacija takva da moram. Samo za politicare ostrascene sa obje strane.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
Jovanka Radičević
10 hours ago via mobile
near Gyirmót, Gyor
Ajmo Noleeeee! Kidaj danas!)
Kako joj isrcnjacise na komentare, ali Joka bas objasnila![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Let ka prvom glasu Srbije?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kog ociglednog? Da je iz Srbije? Nemam nista licno protiv momka, samo mi smeta kolektivno svrsavanje na najveceg srpskog sina u istoriji.
Ocekujem laganu pobjedu Mareja. Federer je takodje veliki favorit protiv Conge, ali ukoliko francuz krene da pogadja sve zivo, nece ni Federeru biti lako.
Usput, Masa u 5 meceva izgubila samo 9 gemova.
Ja nisam Srbin, nego Crnogorac glavom i bradom, da ne bude zabune
Mene nervira što 90% ljudi koji ne vole Novaka to rade samo zato što je Srbin. To bezumlje mi nevjerovatno ide na živce.
ja ne volim Novaka zato što je uspješan a ja nisam
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
reakcije drugih tenisera za vrijeme meca i posle meca Djokovic-Wawrinka
http://tennis.si.com/2013/01/20/nova...?sct=tn_bf1_a7
http://tennis.si.com/2013/01/20/nova...?sct=tn_bf1_a8
a na osnovu cega si to zakljucio?
meni ide na zivce sto gomila djokovicevih obozavatelja razmislja tako kao ti...misle da ga neko ne voli jer je iz srbije....nebuloza...ne volim ga zato sto je antipatican lik totalno....tenis se igrao i prije djokovica al za gomilu nije pa im sad cudno kako neko ne navija za "naseg"....nije nas....
jesmo li u obavezi da navijamo za djoksa da nam takvi kao ti ne bi prebacivali da mrzimo srbiju?
ista prica vrti se u krug na na na na
Ovog lakardijasha je opet krenulo da sve pogadje, shto mu se desava jednom u 8mecheva. Gubi ovo Federer...
Ali fascinantno je, koliko Tsonga grama mozga ne ukljucuje (ako ga uopste i ima). Samo se raspucava po lopticama pa gdje upane. Neko mu je rekao da je Federeru backhand loshiji dio igre, i on gadja samo backhand stranu. Cak i kad mu to ne odgovara, on gadja backhand stranu. Cak i kad mozhe da postigne winner, on nece, nego gadja backhand stranu.
Najmrzniji i najruzniji tenis ever igra ovaj lik. Tenis bez mozga.
Deserve's got nothing to do with it.
neki link?
$ecate li se kad Tsonga prosu Nadala u polufinalu AO-a...
Mora da mu lezi ovaj turnir.
Dobro je, izvuce se nekako. Sve je ukazivalo na poraz Fedexa, ali dobro je![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Nijesam mislio da će Federer ovo izvuć. Sad ga čeka Murray koji nikad odmorniji nije došao u polufinale nekog GS-a. Na samom početku turnira, kad sam vidio žrijeb, pomislio sam da Đoković uzima Australian Open 100 %. I dalje to smatram. Da je ovo dobio Tsonga više ne bih bio toliko siguran jer on ne bi mogao ponoviti igru iz četvrtfinala a Murray ga redovno dobija. Takvo finale Murray-Đoković bi bilo krajnje neizvjesno, ali Murray mi ne djeluje kao neko ko će pobijediti drugog i prvog tenisera u mečevima koji se igraju u tri dobijena seta. Osim ukoliko ne pobijedi Federera lagano, što ne očekujem. Mislim da će to biti vrlo tijesan meč, za razliku od drugog polufinala đe Ferrer nema nikakve šanse. Moja prognoza je da Đokovića trenutno može dobiti jedino Murray na ovoj podlozi. Ipak, on je još uvijek nepoznanica zbog lakog žrijeba.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks