Ja sam sinoć probao ovo kako sam rekao i definitivno može. Može i da se pošalje tunnelbear apk malom ko ne umije da se snađe.
Ni meni. Polomih se ali neće. ..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ja sam sinoć probao ovo kako sam rekao i definitivno može. Može i da se pošalje tunnelbear apk malom ko ne umije da se snađe.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Bugi mora li tel biti rootovan?
P.S. kad ce ovaj 4.1.2 OTA zvanicno?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Htio bih na HTC One V da instaliram neki custom rom... Da nije ko skoro radio root na ovom modelu da mi posalje neki link (pozeljno sa koracima za postupak jer nemam nesto puno vremena da ishchitavam stranice i stranice na xda i modaco)... Hvala...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Preko koje app da namjestim da mi applikacije snima na karticu?
app2sd...
skinuo sam. I vidim da mi je svaka app na micro sd, ali ocu da skinem sad angru birds sa play store, i kaze da nemam dovoljno mjesta, on zauzima 30mb, a na telefon je ostao 20mb free... Moze li da se namjesti da directno na sd skida?
Ne bez zveka. Lakše ti je skinuti s neta .apk.![]()
a o jadu me zabavi ovaj viber, sve mi se sam pali u runing service, pa mi baterija ode za jedan dan, sta da radim? crno mi je svakih sat dva, da ulazim i gasim ga
Pa poenta je da budeš dostupan, džabe ga gasiš kad je podešen da stalno radi.
Uradi par stvari: isključi Google Analytics, što je po defaultu upaljeno, i postavi da je "poštuje device Wifi policy" ili tako nešto, što znači da kad telefon isključi Wifi radi smanjenja potrošnje, Viber to ispoštuje. Inače je default da Viber drži Wifi stalno "on".
i meni se pali kad odem na exit... Pa ga vise i ne gasim, ne bi trebalo da trosi bateriju, samo memoriju..
a to sto ti "baterija ode za jedan dan" tesko da je do vibera. Svaki android je takav![]()
(nečitko)
Postoji li neka aplikacija ili program za čuvanje kontakata,sms-ova i apk fajlova u lokalu (direktno na laptop) ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ali na XDA jasno kažu da se ne koristi Titanium backup u slučaju mijenjanja ROM-a, a što se sihronizacije kontakata sa google account-om tiče uvjek mi na neki način prebaci kontakte (izbriše ih sa telefona).
Koristio bih Kies ali ga ne mogu koristiti mi pošto ne prepoznaje tel.(custom ROM i kernel)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Fora je što, recimo, kad sam drugu instalisao CM10 na Galaxy S, poslije boota su se sami syncovali svi kontakti, a pri prvoj posjeti Play Store, same su se reinstalisale sve aplikacije sa komplet setovanjima. SMS backup odradi jedan .XML fajl koji poslije importuješ, i bukvalno to je to. Kontakti znaju da zezaju kad se radi na net, ali prelako je "Export contacts to SD card", i restore poslije.
Kad uporedim CM10 sa oficijelnim apdejtom, ova touchwizovana varijanta je pregrdna.
Kakvi su kraljevi developeri... uletio je daemond na Modaco i krenuo da dorađuje JB za ZTE Blade, i izgleda da je napravio da radi Project Butter.
Na ragi iz 2010 s procesorom na 600MHz i Adreno 200 grafikom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks