Krade se svugdje, cak ni alatke u gacama vise nisu sigurne.
Uzas.. Kod moje zgrade za mjesec dana. Razbijene 3soferke, obijen jugo i uzet akumulator, ukrali poklopac od sahte ispred ulaza, obili mtel ov auto ukrali 3tel jeftina a galaxys3 ostavilii prije neki dan ukrali komsiji golf 2 dizel
))
Uzas jedan. Cim cujem alarm ba parking izadjem i zakleo sam se vidim li koga ima malokalibarkom il u saku ili u stopalo da ga gadjem!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Krade se svugdje, cak ni alatke u gacama vise nisu sigurne.
TAKUMI
Na konik se ne krade
Svi kod mene da parkirate auto ima mjesta za 7 u dvoristepa se dogovorite
![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
nije jos kao sto ce bit...nema se...
LJudi cuo sam za najjacu kradju, presmijao sam se
Drug prosuo nesto na patiku desnu a lijeva bila zdrava i prava i ostala kuci.I naravno ostavio je na terasi da se osusi i naravno mu je ukrali. Jednu patiku. Desnu. hahahahaha jel realno da se krade po' artikla![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ja od stete imam: piaggio beverly criser 250,sa full opremom, ispred kuce u uzem centru grada- steta oko 3000e.
Što se čini po Podgorici, svaki dan neka šteta. Žao mi je zbog ovog beverly-a, stvarno.
Mom tastu je neki kreten pokušavajući da otvori vrata od golfa dvojke, razbio ruku i raskrvario po staklu, po bravi, a kad je ušao u auto, svuda gdje je dotakao ostavio je krvavi trag, ništa nije uzeo, jer ništa nije ni bilo u autu. Policija je došla i uzela otiske, i uzorak krvi, ali i što će im kad sam siguran da nemaju bazu podataka da bi ih mogli sa nečim uporediti.
Nego dobro, moraju odnekle početi.
A realno nijesu efikasni nikako..
Ocu mi je neki lik pokusa da ukrade nekakvu bocu, i ufate ga radnice. I sve se vidi na kameru.
I na kraj dodje neki inspektor i kaze kao da steta nije preko 150, i da bi dokaza kradju mora nekakav popis da im pokaze od prije, da sad uradi novi, da se nadje sto ima..Vise posla oko 30 eura no...
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Mome drugu su par dana prije nove ukrali auto, ali smo MI uspjeli da ih ufatimo inače da smo ostavili policiji da ih traži, mislim da ne bi oni imali kad
Duga je to priča al na kraju sve se završilo kako treba![]()
Made in JAPAN
Evo doslo vrijeme da se postuje na ovoj temi. Sinoc su mi na parkingu kod Biotehničkog instituta sa golfa dvojke skinuli akumulator. Bio je tamo parkiran par sati-od sedam do pola jedanaest uveče i to na onom dijelu parkinga koji je okrenut trotoaru i osvjetljen. Hvala bogu pa sam skinuo bio pre par dana stari radio - da mi ne obijaju vrata i sto nisu isjekli kablove. Akumulator star jednu godinu-nije los bio, a mislim da ne moze uzet za njega 5eu u otkup, stvarno ne razumijem te mozgove-a mislim da nisu cigani. A sto se policije tice - samo nek su zdravo-oni ni svoje rođeno dupe sa obje ruke ne mogu da pronađu.
Svaki klinac ima svoju priču, svaka keva ima svoga čiču...
Kakvi su to bijednjaci... Tacno ne znam sto bih im uradio od mnogo opcija da ih tako nadjem na djelu.
stigli su nam i ovi arapi što na oči kradu,prije neki dan su ukrali tel. iz radnje, na oči prodavaču,bruka.Treba tačno,opet, uvesti Dušanov zakon,pa ko voli neka izvoli
Proslu noc jedan kucni prijatelj inace inspektor, prica kako je sudija oslobodio lopova jer je ukrao predmet vrijednosti 400e i advokat ga brani "za relativno sitno" i brani ga argumentom da je okrivljeni mislio da vrijednost predmeta nije preko 150e, gdje se ne pokrece postupak. i na konto toga ga oslobode uz kaznu tipa 200 sati drustvenog rada.
Nisam mogao da vjerujem!
Ovo jedino kakvo krvolocno pasce covjek da zaveze za auto pa neka karadu ako smiju... ne mogu da wjerujem sto citam...a ja se pomamljivao sto su mi na semafor cigani otvorili zadnju stranicu kamiona i ukrali paket cipsa i kidnuli....bruka...
Desavanje od prije par godina u Baru parking iza zgrade preko puta supa gdje se nalazi ANB i Lucka kapetanije:
Dosli momci neki i ladno u sred bijela dana skidaju sa juga alu felge i ostavljaju ga na panjeve,prilazi policajac(koji je inace obezbedjenje pakinga ANB) i pita ih momci kako ide,a obaj jedan odg nije lose nego jedan zapekao..nakon par sati dolazi vlasnik auta i prica nam pricu koja se dogodila u sred bijela dana..kad je pitao policajca sto ih niste uhapsili,on odg pa mislio sam da je njihovo auto...
Sent from my iPhone 4s white 32GB simfree 5.1.1 Absinthe JB
pa bio je u vijestima neki clanak kako su u podgorici sa nekog pasata skinuli tockove![]()
Ali da pas moze da ga dohvati,bar po malo samo
Sent from my iPhone 4s white 32GB simfree 5.1.1 Absinthe JB
a kako ne moze ovaj moj je bio dofatio jednog mrca nagrdio ga ne znas sto da radis u 3 sata cojek u dvoriste kuka vice pasce se cupa sa njim ne mozes ga razdvojit
Meni se to desilo 3 puta za ove 2 godine od kad imam psa
But if you never try, you'll never know..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks