Ako si kupio 10.01, necekaces se jos prilicno.
A koliko ja znam, ovo nije tracking broj iz Kine, bar preko njihove regularne poste. Pisi mu i trazi da ti da link za pracenje dje mozes da vidis promjene.
Iz Kine i mene sve kasni, usrali su ih praznici, vec mi nema mjesec dana posiljki.
Plus im je sad od 1 do 16 februara neka Chinese Nova Godina, pa nista i ne salju tada...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nista ljepse nego kad stigne posiljka posle jedno mjesec dana, a i vise, a ti se i ne nadasoznenadice te postar nedje, ne brini
![]()
Kad sam narucivao iz Kine (dx.com), imao sam ponudu da dokupim tracking number, tako da mozda si i ti imao nesto takvo, ko zna za sta je taj broj.
Ps. Neko nesto o baterijama i ali-ju ?
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Tracking number ti je broj pomoću kojega možeš da pratiš u poštu đe se nalazi poslani paket... Opcija track and trace na sajtu pošte bilo koje zemlje...imao sam ponudu da dokupim tracking number, tako da mozda si i ti imao nesto takvo, ko zna za sta je taj broj.
Odlična stvar, zato uvjek treba slat preporučeno iako je skuplje...
Zafaljujem!Evo da ti ja potvrdim![]()
Meni nije ništa nudio da dokupim, a eksperimentalno sam kupovao. Kaiš je 2,65 €. Preko ebaya sam kupio, od kineza. Trazicu mu da mi posalje...
Kao prvo, za stvar od 2,65 eura niko nije lud da daje tracking broj, jer mu se jednostavno ne isplati,tako da ne vjerujem da je to ikakav broj za pracenje, mozda neka njegova evidencija ili slicno.
Kao drugo, nemas mu ga sto sad trazit jer je posiljka vec poslata, on ti ne moze dodat sad drugi ( pravi ) tracking broj.
I trece, najbitnije, od kupovine je proslo tek 10 dana. Moraces cekat jos 2-3 puta toliko da ti stigne, tako da samo lagano. Pisi mu tamo kad se vrati sa Spring Festivala, oko 15 februara cini mi se ako ne stigne prije toga.
Da li kupovati samo od Top sellera na ebayu, ili moze i od ostalih, koji imaju preko 99%. Kakva su vaša iskusta i sa jednim i sa drugim prodavcima. Vidim da su top selleri malo jači sa cijenama...
Hvala Petronas![]()
Jesu malo jaci sa cijenama, ali svakako pouzdaniji.
Ja kupujem i od prodavaca sa slabijim feedbackom. Ugalavnom cim platim ih kontaktiram i napisem da robu detaljno ispregledaju, da mi posalju tu i tu, da salju odmah sjutradan i td. I nisam imao problema, bar do sad.
Ako dodje do nekih trzavica, pomenes im da ces otvorit case i dat negativan feedback i odma se promijeni prica.
Jedno pitanjeRegistrovala sam se na Entropay i preko toga i na Paypal, sad treba da verifikujem karticu, gdje cu pronaci kod za verifikaciju na Entropay? Hvala unaprijed
![]()
A lighthouse keeper in the desert sun.
Pojavi se za par dana na entropay transakcija sa kodom.
\\OFL•GIC
Zna li neko da li je thomann.de (muzicki instrumenti i oprema) pouzdan i da li je cijena prikazana prilikom checkout-a konacna ili postoje dodatni troskovi nakon dostave, koji je rok iste i da li se artikal dobija na adresu koju dajemo prilikom kupovine?
Znam da je bila ova priča milion puta, ali evo da pitam još jednom jer mi nije jasno. Kako ide procedura da me najmanje košta carinjenje stvari skuplje od 150 eura? I da, ima li ko iskustva sa FedEx EMS Express pošiljkama?
Kasni li kome sto preporuceno iz Engleske? Ili su ovi nasi postari neazurni u svom poslu?
Sent via Tapatalk
Kasni mene evo sa svakog kontinenta, Evropa, Azija i USA.
Ka da su se dogovorili.
Vidim da je poželjna verifikacija na Shipito-u od 65%. Da li da ostavljam kopije lične karte, pasoša... Koliko je sigurno to da uradim? Neka iskustva? Kradem_Shahte?
I meni kazni iz Amerike jedna posiljka....
72% sam ja verifikovan, FORM 1583 verifikovanu od strane notara im jedino nisam poslao i to iz razloga sto sam morao prvo da prevodim tu formu pa tek onda da nosim kod notara da mi ovjeri to, jer nece da ovjeravaju nista sto nije na "domaci" jezik. Sto se sigurnosti tice, ako nisi javna neka figura, sigurno je, sto ne bi bilo?![]()
www.dx.com
- poruceno 01.01.
- poslato 04.01.
- paket iz HK posao tek 15.01.
- primljeno u PCG vec 18.01.
- isporuceno 21.01.
Besplatan shipping... Tracking broj dobijate za posiljke preko 15 usd, a za manje iznose mozete da ga doplatite.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks