auu kakav san, izvozah zuti lamborghini sa lancima za snijeg xD
auu kakav san, izvozah zuti lamborghini sa lancima za snijeg xD
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
ja sam sanjala neke vojne vanzemaljce...o jadu su me zabavili noćas
Hehe![]()
A ja da mi žena daje vještačko disanje...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Kakvi su to "vojni" vanzemaljci i kako se razlikuju od "civila" vanzemaljaca??? da i oni ne nose maskirne uniforme ...Naravno, podrazumijeva se da na shari imaju nedje umetnutu svoju planetu na mjestima dje mi imamo terirotiju mila nam CG...
I shto vele???
Dolaze li " U MIRU"????
![]()
![]()
Hahahahahahahahhhahahha... isti su kao nashi?????? aooooooooooo... Mogla si ih malo fizichki spremnije sanjat... kao da treniraju recimo dziudzicu godinama.pa neka svijetle koliko oce!
![]()
ne brini, napisaću i kad orgije budem sanjala![]()
Kratki updejt:
Zemljotres, pucketanje zidova... i propratne pojave. A ja se zapitah - da li da prođem kroz taj hodnik, ili ne? Ipak da.. I tad gledah sebe s visine, i znane i neznane ljude što se nađoše u polumračnim odajama navodnog fakulteta...
The more things change, the more they stay the same.
sanjah direktora, dobro se posvadjasmo
Tu es mon héro!
to ti je super
ja sam sanjala kladionicu i tačno da vidim jedan rezultat, nasilno sam probuđena
Sanjala sam neku nepoznatu mušku osobu, sjedao je sa mnom na glupi u parku, naljutio se i rekao mi nešto vrlo važno i otišao, sad ne mogu da se sjetim šta je rekao... :mad:
E da u snu sam ga ja prepoznala, kao ti si i znala sam odakle, što... Ali kad sam se probudila ja nemam pojma ko je.![]()
Ovo mi se zna desiti ponekad, da u snu sve znam, a kasnije ne mogu da se sjetim.
Last edited by the_lady_marianna; 30-01-13 at 16:47.
Onaj ko sanja samo ono sto zeli da sanja, vjerovatno posjeduje rijedak talenat, nemam drugo objasnjenje.
Kad sam lezao u bolnici prije 19 godina, sanjao sam da sam ninja i da se borim protiv drugog ninje...i probudi me neka zena, sto joj je cerka bila krevet do mene...Kako sam je ispsovao tada. Jos to pamtim kako sam popizdio bio, a bio sam klinac.
Kasnije sam pokusavao da nastavim, ali nikad mi ne podje za glavom....
sanjala sam kako kupujem novi br i pitam je li pri ili postpejd i na 3 gomile 3 mreže, ja oću 67 i nešto mi se nijedan br ne sviđa i taman da se vratim na jedan čini mi se 413 513, dođe žena i ova radnica veli: je l 413 513? i kupi ga i ode i ja trt. na kraju ga ne uzeh.
a ja se cudim sto se na taj broj ne javljas kad ja zovem![]()
a nije no su me bili u'apsili![]()
ja bih da makar jednu noc ne sanjam nesto.
nothing comes from violence and nothing ever could
sad bi čovjek rekao da mi je bajka svaku noć![]()
Sinoć legoh gladan ka' vuk... I cijelu noć sanjam kako jedem vrući burek - sa mesom.A on se dimiiiiiiiiiii koliko je vruć.
![]()
Sanjah kako me neka žena izdepilira lijepo i tako mi je nešto lijep osjećaj u snu bio!Uh, dako maknem jednu brigu s vrata...
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Sanjah zemljotres najstrasniji.
Slazem se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks