A zbilja Hokuto sto covek nece procitat odje.
Pojedinci traze dlaku u jajetu kinematografije koja je u istinu zadnjih par godina otisla u k*rac. Ne valja im ono, ne valja im ovo. Davno je receno, ne treba o ukusima raspravljati, ali isto tako mislim da ih ne treba nametati nikom.
Ako lik koji je pustao suzu na Kakin pogodak protiv Man. Uniteda oce da demonstrativno napusti salu sa DJanga - slobodno, niko te ne cera da ga gledas, ali mene ne zanimaju vase bljuvotine na ovom topicu koji se zove Predlozi. Imate jos topica koji su i otvoreni da bi ih VI veliki svjetski kriticari oplemenili sa svojim vidjenjima na primjer emotivne strane Rambove ili Robokapove licnosti, ili pak da trazite neke skrivene poruke reditelja u kakvom azijskom akcionom filmu ili u filmovima Majkla Dudikofa, Van Dama ili Dolfa Lungena?
Blago kako je vama dobro pod lobanju![]()
Last edited by Swedish_House_Mafia; 16-01-13 at 22:42.
\\OFL•GIC
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
I am so post-rock I shit sad birds.
ahahahah koji carevi.
http://www.imdb.com/title/tt1045658/
Silver Linings Playbook
mnogo dobar i lud film![]()
tutti quanti cantano e bevono per te!
body of lies
blood diamond
pretpostavljam da je 90% foruma odgledalo, ali eto...
/www.imdb.com/title/tt0095631/
Midnight Run 1988
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Odgledah danas... Klasični "tarantinovski" film...Nije remek djelo, ali preporučujem za gledanje...
![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
The Adjustment Bureau dosta solidan i gledljiv, neka forica na Inception ali u najblazem obliku + ljubav.
Ali oci moje male
![]()
Uzeste mu zivot ahahahhaha
all is worthwhile if the soul is not small .
Počeh gledati Linkolna, i zapeh na onoj njegovoj priči o 13-om amandmanu... Smoriše me toliko, da batalih do daljnjeg, kad budem bolje raspoložen...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Upravo je bio na TV Budva (koja, uzgred budi rečeno, ima sjajan filmski program, dosta odličnih klasika prikazuju) - ''Čovjek koji je ubio Liberti Valansa''. http://www.imdb.com/title/tt0056217/
Awake najbolji)
Django Unchained je takva filmcina, da je sve smijesno. Mozda sam jos pod utiskom, ali ovo mi je naj-Tarantinovskiji film poslije Pulp-a. Kako me je iznenadio. Svaku scenu bih mogao da analiziram, no mi je muka pisat. Gluma - fenomenalna. Muzika - fenomenalna. Scene i kadrovi - fenomenalni. Prica - fenomenalna. Humor - fenomenalan. Jednostavno, genijalan film. Cujem da ima dobar snimak na torrente, ima da skinem to, i opet da gledam. Ali me je drugi dio filma iznenadio samo tako. Nisam ocekivao bas onakvu sprdnju i parodiju na Bay-ovske filmove. Odradjeno je to kako samo Tarantino to umije odradit. Citao sam da je rekao da se mozda penzionise sad, i molim se da to ne uradi.
DICIOTTO
Django dobaarr pitak fin nije bas filmcina realna ocjena 8,5 muzika po meni najlosije odradjena,predvidljiv prica isprica vec ko zna koliko puta jedina je razlika sto je odje dobro obradjena, svu u svemu zaeba je Caka Norisa def. preporuka ima dobrih scena mali previse prskanja krvi ali posto ima segmenata parodije nije za zamjerku dobar dobar
Last edited by Armagedon~; 18-01-13 at 21:42.
Muzika najlosija? Meni je to mozda i najbolji segment filma.
DICIOTTO
Mozete li mi predlozit neku dobru Dramu,ili dobar gangsterski film(droga,crnci i ostala ekipa) moze i neki dobar indijski![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks