ne bih ni da ulazim u pricu o tome ako si ti jedan od onih koje roza boja automatski asocira na p3d3re
a vidim sad je to i zuta i plava
zavrsio sam pricu na ovu temu![]()
Svidja li se npr. nekom SerGEJu, ili vehabijalnom fejkeru, posto on vozi ovakve kombijacije boja?
P.S. ljudi ce da ti kazu da im se svidja cak iako im se ne svidja, da ti ne bi sjebali dan, ali na tvoju zalost ja nisam jedan od njih.
P.S. svidja li se tebi?
TAKUMI
ne bih ni da ulazim u pricu o tome ako si ti jedan od onih koje roza boja automatski asocira na p3d3re
a vidim sad je to i zuta i plava
zavrsio sam pricu na ovu temu![]()
Last edited by aCid_cOokiE; 15-01-13 at 02:52.
Originally Posted by my name is ...
Fabia, to je taj novi 'pravac' u sredjivanju auta. Obojani tockovi itd.. Ti nisi u tom svijetu, i tebi je to bljak, drugima se svidja
Druze ne zesti seauto kao auto je top I boja je dobra. Ali felne brate prizor kako su grdne u auto je izgubilo na izgledu 50%. Ja sam dao moje misljenje. A to za wifi sam pitao I ne date boli me uvo. Kad mi treba sidjem do Venoma I cao. Ali tebi se auto raspade
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Ja ne viđeh sliku niđe kako to izgleda. Trile, možeš li je šibnut na pm ?
Dobro ja sam naveo da je auto kao auto extra ali vizuelno sa onom bojom felne je raspad. Ok je ako je neko daltonista
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
ja bih namjerno ROZE stavio!
i zabolje me ***** sto se nekom ne svidja
Last edited by stefke; 15-01-13 at 16:50.
al je ovaj scepao....http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ries=Limousine al ovo ce doci kod nas i pisace 123040km samo malo da se ispolira i jedno dubinsko![]()
Necu nikad zaboravit facu drugu koji je poso da mijenja golf 3 gti za ovog golfa,ne znajuci kako izgleda... I zove ga " DObar dan ja sam doso tu i tu cekam vas,a preko puta stoji golf ovaj.
Kaze covjek sad cu ja doc za 5 minuta . - Cekajte da vas pitam jel vas ovaj golf zeleno plavi ??? Jeste to je taj... Hvala dovidjenja,tu tu tu ahahahhahahahhaahahahha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Sjecam se kad je prodat na pijacu, jedva smo dosli do njega, guzva nevjerovatna.
Cigo stoji pored, totalno happy, i ponosan.
TAKUMI
Koji klinac crveno na 5 i nesto hiljada giri? Kao da je dizlo:
Inace naprijed je odlican, unutra i pozadi nula:
Onaj natpis quattro ispod prednje tablice je direktna konkurencija rozi felmama.
TAKUMI
with 412 kW (560 hp) available between 5,700 and 6,700 rpm
ispade da mu je sva maximalna snaga u crveno
She is only here to annoy herself!
to mi lici na vtec![]()
Mislim da su ovi quattro 'natpisi' samo na promo fotkama itd i da ih nece bit. A ovo crveno od 5k obrtaja...nadam se da je greska neka
Naprijed je brutalan
***** li ga dobar je..
Stvarno nazad uzas, ne svidja mi se nikako ali ovo ostalo je top.
hoce li meni neko reci u cemu je razlika izmedju ovih "kupea" i Reno Lagune/Safrana itd.?
onaj CLS pozadi je kao da si u samici, imas malo prozorce kroz koje mozes da proviris..samo resetke fale
bomba kako mocno izgleda ovaj rs 7.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
na koje 'KUPEe' mislis? posto je zadnji okacen rs7, ne znam je li na njega ciljas?
sjedao sam u a7 pozadi, ima sasvim dovoljno mjesta.
merc cls (doduse onaj stari) pozadi nije bio toliko skucen koliko mu je nizak krov (ne udaras glavom) i mali prozori pa se osjeca coek klaustrofobicno.
A novi cls (jos amg) sto se mene tice moze da ima drvene trupice pozadi, ono auto je savrseno
na te "kupee" sa 4 vrata
isto kao da smart nazovu limuzinom
Mogu sa smartom sto god oce, ali ovaj rs7 izuva, bmw 6 grand je isto bruka dobar a cls63 je naaaaaaajjaci auto nasvijet' trenutno.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks