Puca, gore no srbijankama ljeti... :mrgreen:
Puca, gore no srbijankama ljeti... :mrgreen:
Montenegro.HTC me nervira sa njegovim glupim postovima. Vj da nabije broj postova pa kom sve zivo I to je post samo "" ili "
"
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Vidis da je dobio bananu![]()
Kad mi "usporeni snimci" po skijaskoj stazi idu cik-cak, a ja brz kao metak nemam kuda da prodjem bez da dovodim u opasnost i mene i njih...
"Let ka zvijezdama"..
Kakvo s*anje, bez pardona.
ahahahha a što je ono...sinoć pogledah dio, vlado maraš koji samo što ne izađe iz studija i ona kraljica koja pravi grimase ni da je u operi
Last edited by goozica; 15-01-13 at 08:43.
kako ono kazu .... "i pad je let"![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Smrdljivi Crnogorski Telekom!!! Prije određenog vremena počeli su prodaju telefona na rate. E sad, šta mene nervira? To što nijedan dobar telefon ne možeš uzeti (konkretno mislim na Galaxy S III ili HTC One X), što ti neće preplatu dići na 15€! Plus rata 29, dođe ti telefon ko Golf II!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
...a sto je najgore - nisi izabrao "dobar telefon" ......![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
evo opet je počelo koji je telefon bolji od drugog![]()
Ludilom maskiram dosadu
Sluchajno sam upalila TV...(koji gledam svaki 4 dan), kad vidim neki sa autoputem na glavi, navodno skolovan na odsjeku za solo pjevanje...zapomazhe u onoj pjesmi Joksimovoj "o ljubavi, o kuku, o lele"... Joksinovica cijenim i njeovu muziku. Ovaj decko vjerovatno da ima neshto chim je solo pjevanje diplomirao...ali...sinoc ... ispod svakog prosjeka.
Komentari:
1."Sjajno!",
2. "Perfekcija"
3. "Uzdanice nasih muzickih voda"
Sve ih treba zapaliti.
Last edited by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^; 15-01-13 at 12:52.
Koliko para, toliko Ivana Maksimovića... No nikako da se ukapira da mu se treba plaćat da se ne pojavljuje u javnosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Puno ocekujete od oposuma kakav je Ivan Maksimovic.
Sjetite se kako je lik vodio docek rukometasica. OLI DA PJEVAS? I OTAC.
I don't get lucky. I make my own luck.
Da ne bude zabune, nisam gledao ni doček rukometašica, niti gledam ovu sad emisiju. Čisto da konstatujem da IM krupnim koracima gazi prema društvu besmrtnih kao što je Branko Vujisić. Navranio sam se na njih kao Đorđe Kustudić na nekog igrača u toku prenosa utakmica.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ivica Ilijev mrceni
MenE nervira ova prica oko rukometasa nasih koga god pitas te oni pojma nemaju, nemaju kvalitet za ovo takmicenje, te ne bore se, Milo kupio pobjedu protiv Svedske, izgubicemo svaku do kraja.Tipican balkanski mentalitet i pljuvacina cim rezultati izostanu.
Koncentracije bez.
Nemam para. :cower:
Ća je život vengo fantažija!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks