Homeland, Lewis i Danes ponovo nagrađeni Zlatnim Globusom. :skida kapu:
Odnosno, Homeland i Danes ponovo, Lewisu je ovo prvi globus.
Last edited by DzekOfAllTrades; 14-01-13 at 10:38. Reason: optional
odgledah pilot Suits-a
mislim da cu se pozabaviti serijom malo ozbiljnije!
![]()
Odlicna je. Ja sam odgledao 3 epizode, bas mi se svidjela
Mnogi su zaboravili, ali da obradujem. Uz Californication, sinoc je krenuo i Shameless![]()
Last edited by _HokutoNoKen_; 14-01-13 at 21:47.
DICIOTTO
Odgledah Elementary, barem ovo što je do sad izašlo, i sasvim je solidna serija, pogotovo ako ste 'sherlockian' ili 'holmesian' .. preporuka ..
Imate li koji sajt za online gledanje da preporucite, a da ne moraju da se skidaju razni programi za gledanje?
yep, gledajte vi Suits i slicnu buraniju, a ja cu ostati na Californication i Battlestar Galactica: Blood & Chromeoldies goldies
(nečitko)
Poceo The Big Bang Theory.
Ovo je dobro covjece![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ja gledam ovaj Internat stigoh do zadnje sezone 4 epiz..Predobra serija...
ja samo znam da cekam walking dead nastavak. za ostalo nemam zivaca.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
završih sinoć homeland 2 sezonu,odlična!
heisenberg says relax
ima li ko sopranose kompletne da mi nareze pa cu da donesem prazne diskove
THe Wire... masu politike je upleteno. Izmedju dosta strana... sindikati, policija, politicari... mozda i previse za moj ukus, plus tu treba smjestiti i krimi pricu. Al dobro, odlicna je druga sezona u svakom slucaju.
Life on Mars
http://www.imdb.com/title/tt0478942/
Odlična serija, čini mi se da je neko prije predlagao ..
Life on Mars (BBC) je jedna od najboljih serija zadnjih godina. Ashes to Ashes je nastavak, i završava priču. Nju ne preporučujem kao Mars jer je realno slabija, ali je definitivno vrijedna truda i vremena.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Uf, life on mars, kako sam uživao dok sam gledao tu seriju, glumci, muzika, atmosfera, sve... upalio sam posle nje i onu američku verziju, ugasio je posle 5 minutaNe znam za neke druge primjere, ali Shameless US je jedan veliki izuzetak što se tiče UK-US rimejkova, samo riječi hvale za nju imam
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks