Page 202 of 825 FirstFirst ... 102152192198199200201202203204205206212252302702 ... LastLast
Results 5,026 to 5,050 of 20610

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Ja tvog kupea nijesam vozio pomiješao si me sa nekim. Ozbiljno nijesam to bio ja.
    A kaznio bih sebe godinu dvije bez vozačke iz ove perspektive da sam to ikad napravio
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

A u međuvremenu uzduž i poprijeko MNE
    http://www.vijesti.me/vijesti/up-zad...-clanak-108636

Za pet dana napisano 400 kazni
    Od 6. januara ove godine, kada je počela primjena novog Zakona o bezbjednosti saobraćaja izdato je oko 350 prekršajnih naloga i oko 50 prekršajnih prijava, a prioritet u radu policije je kažnjavanje zbog nevezivanja sigurnosnog pojasa.
    "Kada je u pitanju fluorescentni prsluk broj kažnjenih je zanemarljiv, gotovo da ih i nema. Što se tiče kazni za korišćenje mobilnih telefona, nijesmo sprovodili akcije sankcionisanja tog prekršaja jer su kazne bile veoma niske, i smatrali smo da je potrebno staviti akcenat na teže prekršaje", kazao je Dragan Klikovac, najavljući intenzivnu kampanju pooštrene kontrole saobraćaja.
    Šef podgoričke policije Petar Šestović istakao je da je u Podgorici od poečtka primjene novog zakona zbog nevezivanja pojasa izdato 139 naloga, a da je zbog korišenja mobilnog telefona izdato 19 naloga.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Važno je da zakon daje rezultate u bitnim stvarima, a to je manji broj poginulih i povrijeđenih, za pare ćemo lako...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Niko od nas ne kaže da su CG MN vozači cvećke. Ja prvi to ne kažem.
    Isto tako, to je van nekog domašaja nas običnih građana. Što nije ispravno. I sve su prilike da će potrajat do neke katastrofe sa smrtnim posljedicama, a tada će već bit kasno.
    Ovdje je priča o nama običnim građanima a učesnicima u saobraćaju. Priča se o tome da je neko dripac, mangup i fakin i dođe i pohvali se kako je prevesla policajca za ovo ili ono. I on je kralj, prvak u skoku u dalj. Sve najjače.
    A kad taj isti nekoga nagrdi, tipa ubije, ostavi nepokretnog e onda ga svi sažaljevamo.
    Što se tiče komšija, ja prvi gledam da ispoštujem sva pravila, naročito brzinu. A kad to kršim, kršim ih svjesno, i spreman sam za kaznu ako me uhvate u prekršaju. Ne mangupišem se i ne izigravam facu.

Ta ista MN i CG tablica me imala slomit dva puta, ali opet to su bila vozila sa pravom prvenstva prolaza, i ona imaju prednost, i ja bih bio kriv što im se nijesam na vrijeme sklonio. Naučili smo svi da to tako funkcioniše.
    S tobom se slazem podosta, ne sporim nista. Ali tvrdim, da uvijek prvo treba pocistiti svoje dvoriste pa krenut u tudje. Ako su imali ovih 6 mjeseci lufta od stupanja do primjene novog
    zakona, sto ga na sebi nisu prvo primjenili da bi dali primjer kako ce proci svi od 6 januara ? Ali ne, oni su jedva docekali da u 00:01 6 januara uhvate nekog da ima 0.31 promila alkohola. Oni su ucesnici u saobracaju koliko i mi! I.

Ja naravno ne gajim iluziju da ce se tako nesto desit. Ikada.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Za pet dana napisano 400 kazni
    Od 6. januara ove godine, kada je počela primjena novog Zakona o bezbjednosti saobraćaja izdato je oko 350 prekršajnih naloga i oko 50 prekršajnih prijava, a prioritet u radu policije je kažnjavanje zbog nevezivanja sigurnosnog pojasa.
    "Kada je u pitanju fluorescentni prsluk broj kažnjenih je zanemarljiv, gotovo da ih i nema. Što se tiče kazni za korišćenje mobilnih telefona, nijesmo sprovodili akcije sankcionisanja tog prekršaja jer su kazne bile veoma niske, i smatrali smo da je potrebno staviti akcenat na teže prekršaje", kazao je Dragan Klikovac, najavljući intenzivnu kampanju pooštrene kontrole saobraćaja.
    Šef podgoričke policije Petar Šestović istakao je da je u Podgorici od poečtka primjene novog zakona zbog nevezivanja pojasa izdato 139 naloga, a da je zbog korišenja mobilnog telefona izdato 19 naloga.

Zamisli koji debil trebas biti da izjavis ovo "Što se tiče kazni za korišćenje mobilnih telefona, nijesmo sprovodili akcije sankcionisanja tog prekršaja jer su kazne bile veoma niske, i smatrali smo da je potrebno staviti akcenat na teže prekršaje"

Koliko je opasno koristit mobilni telefon u toku voznje a oni to ne kaznjavaju jer su kazne bile niske.. WTF?
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Istekla mi je saobracajna 29.12,medjutim ja sam predala 25.12 i jos mi nije gotova...receno mi je da ne smijem van grada da vozim,ali ja MORAM sutra kod doktora u Pg,kolika je kazna ako me zaustave...mislim iskukacu ja da me puste,trudna zena,ovo-ono,ali kolike su inace kazne za to?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Koliko je opasno koristit mobilni telefon u toku voznje a oni to ne kaznjavaju jer su kazne bile niske.. WTF?
    Jesam li ja rekao da ovi zakoni nisu za bezbjednost? Samo da dzepove.

Quote Originally Posted by manekenka20 View Post
    Istekla mi je saobracajna 29.12,medjutim ja sam predala 25.12 i jos mi nije gotova...receno mi je da ne smijem van grada da vozim,ali ja MORAM sutra kod doktora u Pg,kolika je kazna ako me zaustave...mislim iskukacu ja da me puste,trudna zena,ovo-ono,ali kolike su inace kazne za to?
    Ja ti garantujem da ti ne mogu nista, ako imas polisu i racun.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Na koga ti je registrovano auto? Ako je na tebe, kazna jeste velika ali ne kao sto bi ti bila da ti je auto na firmu registrovano to su vec astronomske cifre.
    Evo meni su juce skinuli tablice, ali moj auto je bio neregistrovan mjesec i par dana (inace na firmu), tako da morali da pisu ali srecom i razumijevanjem na mene je napisana kazna, pa je bila 100 eura.
    Cak su rekli dok su pisali, da je 4-5 dana u pitanju u redu je i ako je stvarno hitno, ali mjesec ipak ne.
    Tako da moj ti je savjet idi, samo veliki nesoj ce ti napisati kaznu a zna tvoju situaciju i koliko ti je bitno da dodjes u PG.

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

sa polisom osiguranja mozes svuda kroz CG.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije na mene registrovano auto jer sam ja strani drzavljanin tako da mene bi poveli na sud,a vjerovali ili ne,auto mi stoji u garazu 3 mjeseca,predala sam cak i prije sto znaci da nije do mene,valjda nisam toliki maler da me kazne,a da ih castim-necu zivota mi.Inace imam racun i polisu,ponijecu sve,vozicu po znakovima,imam zimske gume,onaj prsluk,prvu pomoc,sve gluposti sto traze,valjda prodjem bez zaustavljanja i kazni.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

nece te kazniti ne brini a posebno jer je tamo prije ng bila poplava i ne znam jesu li uopste poceli sa radom... tako da saobracajne dozvole nece skoro. samo bi bilo dobro da imas onaj izvjestaj o saobr.nezgodi...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Onaj izvjestaj se ne trazi...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

a ne posto su digli paniku da se mora imat i da ce se kaznjavat bez njega i sad-ma neeece, ne treba.

kako se uopste koristi to? obiljezis kako je bilo, das drugome da ti potpise, on naravno nece, zoves policiju i platis uvidjaj?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam i to,samo ni ja neznam kako se to koristi...

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

bitno je da ga imamo a to sto nisu objasnili kako se koristi to je nebitno... ka nasa posla.
    f6

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

nema lazi nema prevara zakon isti za sve :mrgreen:
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NikolaPGcity View Post
    namjeshtaljka chista,pazi da ne povjerujem,golom guzicom na shporet da sjedu ne vjerujem toj bagri

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Sigurno im je radar potrosio akumulator

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by alien View Post
    a ne posto su digli paniku da se mora imat i da ce se kaznjavat bez njega i sad-ma neeece, ne treba.

kako se uopste koristi to? obiljezis kako je bilo, das drugome da ti potpise, on naravno nece, zoves policiju i platis uvidjaj?
    Samo ako je steta manja od 500€ i ako ste oboje saglasni o tome kako je doslo do udesa. To se dogovori odmah nakon udesa. Ne morate da budete saglasni ko je kriv, to ce sudija da odluci. Bitno je da vam se price poklapaju i to napisete, svako u svoj primjerak.

Ako ne mozete da se usaglasite ili je steta veca od 500e, zovete policiju! Uvidjaj je gratis.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

AJMO NEK MI NEKO STRUCNO POMOGNE!
    1. Imam dvije kazne, za pojas, para da platim nemam a potpisao sam da sam kriv jer u oba slucaja sam prebrzo vozio pa su mi ``jer sam student naplatili samo za pojas`` pa na to njihovo dobrocinstvo sam
    bio primoran da potpisem kaznu. E sad sobzirom da je nisam platio oce li mi doc poziv sudije za prekrsaje u nekom buducem periodu ako ne platim ili mi samo stoji ona cuvena ZABRANA PODIZANJA DOKUMENATA?

2.
    Meni rekose da zbog kazni ne mogu podic samo saobracajnu na svoje ime dok ostala licna dokumenta mogu, ali niko mi to ne moze potvrdit..... uzgred, saobracajnu sam lagano uzeo jer se auto ne vodi na mene, ali me interesuje ocu li moc ostala dokumenta uzet tipa izvod iz maticne knjige i slicno?

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

1. kazna ti je upisana odmah ( tj posle onog roka od 8 dana u kojem je ti nisi platio) kao takva. znaci potpisao si , i nema ni suda ni sudije. odmah ti stoji taj isti iznos.

2.ne znam
    f6

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Ja nisam mogao podic saobracajnu dok nisam platio kaznu... za ostala dokumenta se ne sjetih da probam... ;-)

Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

Quote Originally Posted by kupus View Post
    Sigurno im je radar potrosio akumulator
    Quote Originally Posted by JUAN View Post
    namjeshtaljka chista,pazi da ne povjerujem,golom guzicom na shporet da sjedu ne vjerujem toj bagri
    ma ajde nije sve tako crnooo
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by _Djuka_ View Post
    Ja nisam mogao podic saobracajnu dok nisam platio kaznu... za ostala dokumenta se ne sjetih da probam... ;-)

Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
    ja saobracajnu lagano uzeh jer se ne vodi na mene auto.... nego me interesuje za ostala dokumenta, i ocel m istic poziv iz suda vremenom za ove kazne..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NikolaPGcity View Post

Ovi obozavaju NSX-a...
    TAKUMI

Page 202 of 825 FirstFirst ... 102152192198199200201202203204205206212252302702 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)